Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Πάντα μιλούσα ανοιχτά για την εμπειρία μου με τον Γιώργο Κιμούλη»

  19/04/2021 10:41
«Πάντα μιλούσα ανοιχτά για την εμπειρία μου με τον Γιώργο Κιμούλη»

«Πάντα μιλούσα ανοιχτά για την εμπειρία μου με τον Γιώργο Κιμούλη»

  19/04/2021 10:41

Συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τον Πάνο Ζόγκα έδωσε η ηθοποιός Φαίη Ξυλά, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Star, «Έρωτας με διαφορά». Μεταξύ άλλων η ηθοποιός απάντησε και για το διαζύγιό της από τον γνωστό ηθοποιό Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην ερώτηση αν έχει κάνει σχέση με νεότερο άνδρα ή αν την απασχόλησε ποτέ η διαφορά ηλικίας, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν μιλάω ποτέ για τις ερωτικές μου σχέσεις. Η μόνη σχέση μου στην οποία μπορώ  να αναφερθώ γιατί είναι γνωστή είναι ο μπαμπάς του γιου μου και είναι μικρότερος από εμένα. Νομίζω ότι δεν θα με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας αν έκρινα ότι ταιριάζω με κάποιον σε όλα τα άλλα».

Απαντώντας σε ερώτηση για τη δύσκολη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη η ηθοποιός ανέφερε: «Πάντα μιλούσα ανοιχτά στον χώρο μου γι’ αυτή την εμπειρία, ώστε να προειδοποιήσω τους συναδέλφους μου, αλλά τότε δεν υπήρχε Πειθαρχικό στο ΣΕΗ για να απευθυνθείς. Και θέλω να δηλώσω τη συμπαράσταση μου στις γυναίκες που δέχτηκαν ακόμα χειρότερες συμπεριφορές».

Αναφορικά με τον χωρισμό της μετά από 15 χρόνια γάμου, είπε: «Ο χωρισμός μας ήταν μια ώριμη, κοινή απόφαση. Ο κύκλος της ερωτικής σχέσης έκλεισε και αποφασίσαμε να μην είμαστε πια ζευγάρι. Όμως παραμένουμε οι γονείς του γιου μας και η σχέση μας συνεχίζεται με πολλή αγάπη, αλλά με άλλα δεδομένα. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς του Πάρη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και ξέρω ότι μπορώ να εμπιστευτώ». Αναφορικά με το αν είναι έτοιμη για έναν δεύτερο γάμο ή ένα παιδί απάντησε: «Δεν ξέρω, η ζωή είναι απρόβλεπτη.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος είχε μιλήσει στην εφημερίδα Real Life για τον χωρισμό του από τη Φαίη Ξυλά: «Δεν έχει σημασία να σταθούμε στο τι μας οδήγησε στην απόφαση αυτή. Αυτό αφορά μόνο εμάς. Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω για το θέμα είναι πως με τη Φαίη διατηρούμε μια εξαιρετική επαφή – κυρίως λόγω του παιδιού μας, του Πάρη, αλλά όχι μόνο αυτού. Έζησα ευτυχισμένος πλάι της και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

«Δεν υπήρξε ούτε τρίτο πρόσωπο ούτε κάτι άλλο. Υπήρξε η φθορά του χρόνου. Συμβαίνει σε τόσα ζευγάρια, συνέβη και σε εμάς. Η Φαίη ήταν η σημαντικότερη γυναίκα της ζωής μου, την αγαπώ πάντα πολύ και θα την λατρεύω, κι ας τραβάμε πλέον άλλους δρόμους. Είναι η γυναίκα που μου έκανε το πιο ακριβό "δώρο" της ζωής μου, τον Πάρη, και θα την ευχαριστώ πάντα γι’ αυτό» είχε πει ο ηθοποιός για τη Φαίη Ξυλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας