Με video αποχαιρέτησε ο Alex Rodriguez την JLo μετά την ανακοίνωση χωρισμού

 

 

Ο χωρισμός είναι οριστικός και το διάσημο ζευγάρι έχει αποφασίσει να πάρει χωριστούς δρόμους. Η επίσημη ανακοίνωση του  Alex Rodriguez  και της Jennifer Lopez για τον χωρισμό τους έσκασε σαν βόμβα στη showbiz. Μπορεί να υπήρχαν εδώ και καιρό φήμες ότι το ζευγάρι δεν περνάει και την καλύτερη φάση της σχέσης του όμως εκείνοι έδειξαν να θέλουν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία, σώζοντας την αγάπη τους που εδώ και 4 χρόνια ήταν μια από τις πιο υποδειγματικές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Πριν από λίγες ημέρες οι φήμες για τον οριστικό χωρισμό ήταν παραπάνω από πολλές. Τόσο όμως ο Rodriguez όσο και η JLo προσπάθησαν να διώξουν τα «σύννεφα» ανεβάζοντας  μερικές φωτογραφίες που ήταν μαζί, αγκαλιασμένοι και -φαινομενικά- ευτυχισμένοι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Boom! Jennifer Lopez – Alex Rodriguez χώρισαν μετά από δύο χρόνια αρραβώνα!

 

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα σαν φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνει έτσι η κατάσταση. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο στα επιχειρηματικά project που τρέχουμε μαζί. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλο και για τα παιδιά του άλλου. Από σεβασμό στα παιδιά, το μόνο σχόλιο που έχουμε να κάνουμε πέρα από αυτό είναι να πούμε "ευχαριστώ" σε όλους όσοι έχουν στείλει ευγενικά και υποστηρικτικά σχόλια», δήλωσαν από κοινού η 51χρονη σούπερ σταρ και ο 45χρονος πρώην επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ, αποκλείοντας ουστιαστικά την περίπτωση να δώσουν άλλη ευκαιρία στη σχέση τους.  

 

Άνθρωπος από το περιβάλλον του 45χρονου αθλητή είχε δηλώσει πως το ζευγάρι είχε χωρίσει οριστικά μια εβδομάδα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή του (που έγινε χθες το πρωί). 

 

Ο χωρισμός -συμφωνα με πηγή που αναφέρει το «People»- έγινε τηλεφωνικά μεταξύ του ζευγαριού καθώς όπως αντιλαμβανόμαστε η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι πολύ τεταμένη. «Πέρασαν χρόνο μαζί στη Δομινικανή Δημοκρατία την περασμένη εβδομάδα και αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο να πάρουν ξεχωριστούς δρόμου», λέει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού στο περιοδικό. «Ο χωρισμός ήταν φιλικός». 

Το χθεσινό Instagram story του Alex Rodriguez ήταν συγκινητικό. Ο Αμερικανός παίκτης του baseball, ανέβασε ένα video στο οποίο δείχνει μια γωνιά στο σπίτι του η οποία είναι γεμάτη με φωτογραφίες της JLo, των παιδιών της, αλλά και του ίδιου με τα δικά του παιδιά. Ήταν ένα video αποχαιρετισμού για την αγάπη που τρέφει στην πρώην αρραβωνιαστικιά του την οποία θεωρεί ακόμα οικογένειά του.

Μετά από αυτό το video το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον χωρισμό του. Φαίνεται πως το video ήταν προάγγελος του τι θα συμβεί. Μία από τις εικόνες, ήταν και μια φωτογραφία στην οποία ήταν γραμμένο στην άμμο  "Jennifer + Alex" κυκλωμένο μέσα σε μια καρδιά, φωτογραφία που είχε τραβηχτεί στις διακοπές του ζευγαριού την ημέρα που αρραβωνιάστηκαν.

 

Μετά από την ανακοίνωση του χωρισμού του ζευγαριού, η «πέτρα του σκανδάλου», Madison LeCroy, έκανε μια λιτή δήλωση: «Τους εύχομαι το καλύτερο», μια απλή ευχή που όμως μπορεί πίσω να κρύβει πολλά περισσότερα απ' όσα εννοεί. 

 

 

Τι άλλο θα μπορούσε να δηλώσει εξάλλου η γυναίκα που φημολογήθηκε πως ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Jlo και του Rodriguez;  Η LeCroy είχε δηλώσει παλιότερα πως δεν συνέβη τίποτα μεταξύ εκείνης και του Arod, εκτός από μια φιλική επάφη, όμως τα πράγματα μάλλον ήταν πιο σοβαρά απ' όσο θα ήθελε να τα παρουσιάζει η ίδια. «Δεν έχει ποτέ εξαπατήσει σωματικά την αρραβωνιαστικιά του μαζί μου», είχε δηλώσει η  Madison LeCroy αλλά ... ποιος την πίστεψε;  

 

Οσο για την απάντηση της Jlo; Ακόμη δεν έχει κάνει κάποια δήλωση στα social media της όμως το like της σε ένα post, μάς απέδειξε όλα όσα αισθάνεται αυτή τη στιγμή. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο