Υπερσυγκλό! Η βασίλισσα αποχωρεί από το #GNTMgr & μένει το παιγνίδι χωρίς ουμφ!

 

 

Η Βίκυ Καγιά μέχρι πρότινος αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι του Greece’s Next Top Model. Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης 15/4, το Star εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν ότι η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει για 6η σεζόν να παρουσιάζει το Shopping Star, ενώ θα είναι και η οικοδέσποινα του ανανεωμένου Dancing With The Stars. Θα επιστρέψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Μετά από τρεις υπέροχους κύκλους η Βίκυ Καγιά αποχαιρετά το GNTM, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική πορεία της. Η παρουσία της στο reality μόδας ήταν καθοριστική, καθώς με τον χαρακτήρα και το ταμπεραμέντο της συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία του τηλεοπτικού προγράμματος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερσυγκλό! Κάθε εμφάνισή της Καγιά στον τελικό του #GNTMgr μάθημα μόδας!

 

Πέραν της αδιαμφισβήτητης εμπειρίας της και των γνώσεών της για το χώρο της μόδας, ο χαρακτήρας, το χιούμορ και οι αξέχαστες ατάκες της βοήθησαν στο να αφήσει το στίγμα της και να μείνει στη συνείδηση του κοινού ως η βασίλισσα του GNTM.

Πάρε μια γεύση από τις απολαυστικές ατάκες που μας έκαναν να κλάψουμε… από τα γέλια!

 

Σοκαρισμένη η Βίκυ Καγιά με την απομάκρυνσή της από το GNTM

Η Βίκυ Καγιά ανέφερε: «To ότι αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή πλεύσης δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξω ένα πρόγραμμα που αγαπώ τόσο πολύ και έχει τόση σημασία για εμένα… μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις….»

Και τόνισε: «Έχω πάρα πολύ καλή σχέση με το κανάλι αγάπης και επικοινωνίας για να μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι όλοι. Πάντα ζητάνε τη γνώμη μου. Έχουν πέσει διάφορες ιδέες στο τραπέζι, δεν ξέρω ποy θα κάτσει η μπίλια και τι θα κάνουν ακριβώς»!

Kαι υπογράμμισε: «Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς και η εξέλιξη χρειάζεται ανανέωση και ένα νέο μαγικό τρόπο να σε παθιάζει για να βγάζεις και άλλες πτυχές του εαυτού σου. Όταν μου έγινε η πρόταση για το Dancing δεν γινόταν όλα να τα κάνω εγώ οπότε μαζί κάτσαμε και αποφασίσαμε αυτή τη λύση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζω το GNTM, ότι δεν αγαπάω αυτό που έχω δουλέψει τόσο πολύ»!

Και κατέληξε: «Δεν το γνώριζα 100%. Το μεσημέρι που ήρθα στο κανάλι και συζητούσαμε τα τελικά και υπογράψαμε είπαμε ότι θα κάνουμε αυτό γιατί υπήρχαν πάρα πολλές συζητήσεις και σκέψεις για να δούμε πώς θα το διαχειριστούμε. Αυτή ήταν η τελική απόφαση» είπε.

Όσον αφορά το Dancing είπε: «Ξέρω ότι θα είναι στην αρχή της σεζόν… Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, πάρα πολύ ευτυχισμένη».

 

Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το «Happy Day» αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από το reality μόδας, στο οποίο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του.

«Επουδενί δεν είναι υποβάθμιση, αντιθέτως είναι αναβάθμιση. Όπως μου είπαν κύκλοι του Star, είναι μια ομαλή διαδοχή που έγινε από κοινού. Κοινή συναινέσει αποφάσισαν ότι η Βίκυ Καγιά θα μεταπηδήσει στο DWTS. Για το προφίλ του καναλιού, δεν γίνεται η Βίκυ Καγιά να έχει τρία τηλεοπτικά προϊόντα, τρία μεγάλα projects του σταθμού. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα βγει στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στο Star θεωρούν ότι έχει τέτοια δυναμική το GNTM, που μπορεί να συνεχίσει και χωρίς την Βίκυ Καγιά. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα αντικατασταθεί. Σίγουρα παραμένουν οι τρεις κριτές και ο Γιώργος Καράβας. Η Βίκυ Καγιά ήθελε να παρουσιάσει το Dancing With The Stars» τόνισε η δημοσιογράφος.

 

Το είδωλο Ζενεβιέβ Μαζαρί 

Και ενώ μετά το τέλος του προηγούμενου κύκλου διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν την Ζενεβιέβ Μαζαρί να μην διατηρεί τη θέση της στην κριτική επιτροπή, τελικά κάτι τέτοιο δεν αντιστοιχεί με την πραγματικότητα, αφού η ταλαντούχα creative director θα είναι παρούσα.

Εμφανώς ενθουσιασμένη για την επιστροφή του Greece’s Next Top Model, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram το τρέιλερ, σημειώνοντας: «It’s on…»

 

 

Θα επιστρέψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Το θέμα βέβαια είναι ποια θα πάρει τη θέση της. Το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ακούγεται έντονα όμως όπως θα ακούσετε από το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου, σε ένα μήνα ξεκινούν τα γυρίσματα του ριάλιτι μοντέλων που σημαίνει ότι η Ηλιάνα θα βρίσκεται ακόμα στο «Pop Up».

«Νιώθω όμως ότι θα πάνε σε κάτι καινούριο, ότι δεν θα είναι η Ηλιάνα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!