Boom! Jennifer Lopez – Alex Rodriguez χώρισαν μετά από δύο χρόνια αρραβώνα!

 

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στα διεθνή media πως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez χώρισαν και ανέβαλαν τον αρραβώνα τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σύμφωνα με το Page Six, η Λατίνα σταρ και ο πρώην αθλητής των New York Yankees αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παρά το γεγονός ότι πριν δύο περίπου χρόνια είχαν αρραβωνιαστεί και ετοιμάζονταν να παντρευτούν. 

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι ετοιμαζόταν να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου το περσινό καλοκαίρι, ωστόσο ο κορωνοϊός ανέβαλε τα σχέδια του. 

«Είμαι λίγο λυπημένη επειδή είχαμε κάποια υπέροχα σχέδια. Αλλά σκέφτομαι επίσης: Ξέρεις τι; Ο Θεός έχει μεγαλύτερο σχέδιο. Έτσι, απλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Ίσως θα είναι καλύτερα. Πρέπει να πιστεύω ότι θα είναι», είχε εξομολογηθεί η Jennifer Lopez για την αναβολή του γάμου της. 

Το άλλοτε αγαπημένο και ευτυχισμένο ζευγάρι σύμφωνα με άνθρωπο που τους γνωρίζει «έχει χωρίσει εδώ και μερικές εβδομάδες».

«Δεν φαίνεται να τα ξαναβρίσκουν και ο χωρισμός τους μοιάζει οριστικός», ανέφερε η ίδια πηγή στο CNN προσθέτοντας ότι ο διάσημος αθλητής του μπέιζμπολ εθεάθη μόνος του χωρίς την JLO η οποία σχεδόν πάντα τον συνόδευε. Το CNN προσπάθησε να πλησιάσει το ζευγάρι για κάποια δήλωση αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Η τελευταία φορά που η J.Lo και ο Alex ήταν φωτογραφηθεί μαζί για τα social media ήταν πριν έναν μήνα στην Δομινικανή Δημοκρατία, όπου η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια γύρισε τη νέα της ταινία.

Σύμφωνα με το Page Six, το ζευγάρι περνούσε κρίση και ο χωρισμός επήλθε την προηγούμενη Παρασκευή. 

Τι λένε οι κακές γλώσσες για το χωρισμό τους

«Τους τελευταίους τρεις μήνες τα πράγματα ανάμεσά τους δεν ήταν καλά. Προσπαθούσαν και το πάλευαν για το καλό των παιδιών τους αλλά ήταν κοινό μυστικό πως η όλη κατάσταση μεταξύ τους δεν λειτουργούσε. Στα πλάνα τους ήταν να αγοράσουν μαζί ένα σπίτι αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ», λέει πηγή στο «People».

Πως ξεκίνησε η κρίση στη σχέση τους

Η κρίση στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε όταν στα αυτιά της Λόπεζ έφτασε πως ο αγαπημένος της είχε κάτι παραπάνω από μια φιλική σχέση με την Μάντισον Λεκρόι. «Το σκάνδαλο με την Μάντισον Λεκρόι ήταν ο πραγματικός λόγος του χωρισμού. Είχαν ήδη τα προβλήματά τους αλλά η JLO ένιωθε μεγάλη ντροπή», αναφέρει άλλη πηγή. Πάντως ο αθλητής δήλωσε ότι ουδέποτε απάτησε την αρραβωνιαστικιά του ενώ η από την πλευρά της η φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου παραδέχτηκε πως όντως συνομιλούσε με τον Ροντρίγκεζ αλλά αυτό ήταν «αθώο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς