Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη - Τι λέει ο ίδιος

 

Ο Στάθης Ανθής αγνοείται και είναι αδελφός του Δημήτρη Άνθη, που γνωρίσαμε πρόσφατα από τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»,  καταγγέλλοντας για βιασμό, τον γνωστό ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο αδελφός του Στάθης Άνθης που ζει μόνιμα στην Αγγλία έχει εξαφανιστεί εδώ και δέκα ημέρες. Την τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στις 8 Μαρτίου στο  Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea. Από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί και γίνονται εντατικές έρευνες προκειμένου να βρεθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο αδελφός του Στάθη, Δημήτρης, μίλησε στο «Live News» στο Μega, δίνοντας πληροφορίες για την εξαφάνιση του αδελφού του. Τα δυο αδέλφια είχαν επικοινωνήσει για τελευταία φορά δυο μέρες πριν χαθούν τα ίχνη του.  

«Ο αδελφός μου εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Μαρτίου για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους. Αυτό προσπαθούμε να βρούμε με την αστυνομία. Μας είπαν από την Αγγλία ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε να βοηθήσουμε. Τώρα ψάχνουν να βρουν τους λόγους που τον οδήγησαν στην εξαφάνιση. Τι τον ενοχλούσε.. Το νησί είναι μικρό και το έχουν ψάξει πιθαμή προς πιθαμή, με ελικόπτερα, σκυλιά βατραχανθρώπους και άλλα μέσα. Είχα μιλήσει μαζί του δυο μέρες πριν εξαφανιστεί και ήταν καλά. Δεν έχουμε κάποια νεότερα»… είπε ο Δημήτρης Άνθης για τον αδελφό του.

 
Ο αδερφός του, Γιώργος, μίλησε σττην Τατιάνα Στεφανίδου για τις ώρες αγωνίας που περνά η οικογένειά του. «Αγνοείται από τη Δευτέρα. Εγώ ενημερώθηκα 5 ημέρες μετά, με πήραν τηλέφωνο. Δεν ήταν ξενοδοχείο, που ο Στάθης είχε πάει για διακοπές, αλλά εργαζόταν εκεί, ήταν σερβιτόρος. Από τέλη Σεπτέμβρη πήγε εκεί και αρχές Νοεμβρίου έγινε lockdown και δεν ήθελε να μείνει» είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του Stan, όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του.

Ο αδερφός του και οι γονείς του μίλησαν με τον Στάθη το βράδυ πριν εξαφανιστεί, ωστόσο δεν υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. «Κι εγώ και οι γονείς μου μιλήσαμε το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα άνοιξε κάμερα και μίλησε με τους γονείς μου. Επειδή οι αρχές εκεί μας έχουν ενημερώσει πως το σήμα του κινητού του εξέπεμψε τελευταία φορά μέσα στο υπνοδωμάτιο, προφανώς ξάπλωσε και το έκλεισε. Στις 4.30 τον κατέγραψε η κάμερα, ότι επέστρεφε από το Σαββατοκύριακο. Είχε πάει στο Πλίμουθ. 4.44 ξάπλωσε, έκλεισε το κινητό, δε ξέρουμε εάν έκλεισε αυτός ή αν έκλεισε από μπαταρία. Πιθανότατα το έκλεισε ο ίδιος» συμπλήρωσε ο αδερφός του.

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει στις αρχές και η μαρτυρία της συγκατοίκου του που τον είδε να πηδά και να φεύγει από το παράθυρο και όχι από την πόρτα. «Ο Στάθης σηκώθηκε και δεν έβαλε τις παντόφλες του, έβαλε τα παπούτσια του. Τα ρούχα του, το μπουφάν και έφυγε από το παράθυρο» σημείωσε ο Γιώργος Άνθης, ο οποίος ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του αδερφού του από τον μάνατζερ του ξενοδοχείου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας