«Δεν είμαι δικαστής… Μέσα σε 5 ώρες εξετέθη κάτι από την προσωπική του ζωή»

 

O Λευτέρης Ελευθερίου για τον Κώστα Δόξα: «Οδηγήθηκαν στα δικαστήρια το 2017… Το ότι ήθελε να εκφράσει τον πόνο της η κοπέλα, καλά έκανε…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Με αφορμή την τηλεοπτική επιστροφή του μέσα από το #YFSFgr, ο Λευτέρης Ελευθερίου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Τηλέραμα». Μιλώντας στην Αθηνά Ζαχαράκη, αναφέρθηκε και στον Κώστα Δόξα, ο οποίος ολοκλήρωσε πρόωρα τη συνεργασία του με το σόου μεταμφιέσεων.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

Η δική σας αγαπημένη εμφάνιση;

Είναι σαν να πρέπει να πεις ποιο παιδί είναι το αγαπημένο σου. Δύσκολο να επιλέξω. Παρ’ όλα αυτά, ο Σάκης Ρουβάς με έβγαλε από την εσωστρέφεια που έχω μερικές φορές. Ο Θάνος Μικρούτσικος, από την άλλη, με βοήθησε να εκφράσω πιο δραματικές πτυχές. Νομίζω πως και ο κόσμος σοκαρίστηκε, γιατί είδε ότι μπορούσα να τον οδηγήσω σε ένα συγκινητικό μονοπάτι, που δεν περνά μέσα από διαδρόμους του χιούμορ.

Από το σόου ποιους αγαπάτε να βλέπετε;

Λόγω του χιούμορ και της κοινής άποψης για το πώς πρέπει να είναι το σόου, μας συνέδεαν αρκετά με τους Κώστα Δόξα, Θανάση Αλευρά, Μπέττυ Μαγγίρα… Παρ’ όλα αυτά, είμαι χαρούμενος που συνυπάρχω με όλα τα παιδιά. Μετά το πρώτο live, μάλιστα, συνέβη το εξής: ξαφνικά έπειτα από έναν χρόνο είχα την ευκαιρία να είμαι θεατής live εμφανίσεων! Εκείνη την ώρα ένιωσα μεγάλη συγκίνηση και τύχη που φέτος δουλεύω μαζί τους. Ομόρφυνε το οπτικό μου πεδίο, που είχε συνηθίσει σε μια δυσπραγία και ένα κενό και συνειδητοποίησα πόσο μας έχει λείψει να επικοινωνούμε τέχνη και ωραία πράγματα.

Λείπει από το σόου ο Κώστας Δόξας;

Δεν είμαι δικαστής και δεν μπορώ να βγάλω απόφαση για το τι είναι σωστό και τι όχι. Μέσα σε 5 ώρες όμως εξετέθη κάτι από την προσωπική του ζωή. Θεωρώ πως ένα από τα τεράστια σφάλματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε όταν το #ΜeΤoo αποκτήσει το μέγεθος που του πρέπει είναι το πόσο μπορεί να “δικάσει” στιγμιαία. Όταν η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει τεράστιες επαναστάσεις όπως αυτή, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Ήταν εξαιρετικός συνεργάτης, γλυκύτατος άνθρωπος, που δεν εκκρεμούσε καμία καταγγελία εις βάρος του από συναδέλφους, γιατί οι περισσότεροι που μπήκαν, και καλώς μπήκαν, στα βαγόνια του #ΜeΤoo είχαν και μια τεράστια ουρά καταγγελιών και από συνεργάτες τους. Είναι τόσο νωπό όλο αυτό… Ο χρόνος θα δείξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε και στην κάμερα του «Happy Day» για τον Κώστα Δόξα, δηλώνοντας:

«Ο Κώστας είχε ένα πρόβλημα με τον άνθρωπό του, καλό θα ήταν να το κρατήσουν μεταξύ τους. Οδηγήθηκαν στα δικαστήρια το 2017… Το ότι ήθελε να εκφράσει τον πόνο της η κοπέλα, καλά έκανε… Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;