Η υποδοχή των παιδιών του Πάνου Καλίδη στο σπίτι και οι αγκαλιές στον μπαμπά

 

Τι συνέβη με τον Πάνο Καλίδη και την αεροσυνοδό στο αεροπλάνο της επιστροφής; - Δες πως τον υποδέχτηκαν στο σπίτι η σύντροφος και τα παιδιά του - Δεν θα πιστέψεις τι έφαγαν με τη σύζυγό του, μετά την επιστροφή του από το #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Πάνος Καλίδης μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο. Σταθμός του ταξιδιού του το Παρίσι όπου ταξίδεψε για την Αθήνα με ελληνική εταιρεία.

Τον Πάνο εκεί, τον περίμενε μια έκπληξη αφού οι αεροσυνοδοί του έδωσαν δυο μερίδες φαγητού αλλά και σοκολατάκια για να τον ευχαριστήσουν! «Δεν το περίμενα αλλά πρέπει να φάνηκε στον κόσμο ότι πεινάγαμε πάρα πολύ… Και όντως μια καρύδα τρώγαμε. Οι αεροσυνοδοί μου φέρανε δυο σακουλίτσες και κάτι σοκολατάκια. Και τους λέω γιατί δυο και μου απαντάνε: Πάρε πάρε εσείς πεινάγατε» είπε ο τραγουδιστής στο βίντεο που δημοσίευσε, δείχνοντάς μας τα καλούδια που τον φίλεψαν οι αεροσυνοδοί

 

Η αποχώρησή του συγκίνησε τους περισσότερους από τους παίκτες όχι μόνο της δικής του ομάδας αλλά και της αντίπαλης. Πλέον όμως ο Πάνος Καλίδης, βρίσκεται στην Ελλάδα και θα μπορέσει επιτέλους να αγκαλιάσει και πάλι τα τρία του παιδιά αλλά και την αγαπημένη του Λεάννα.   

 

 

Μαυρισμένος, χαμογελαστός και… φειδωλός στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο, υποσχέθηκε στους δημοσιογράφους να απαντήσει σε όλα εν καιρώ. 

«Καλά είμαστε… Να τα πούμε αργότερα παιδιά; Λογικά έχει φασολάδα ή γιουβαρλάκια σπίτι. Όλα καλά… Νιώθω πολύ καλά στα πάτρια εδάφη. Θα τα πούμε όλα» είπε χαρακτηριστικά και τραγούδησε με χιούμορ στους δημοσιογράφους το «Όταν βλέπω αεροπλάνο».

 

O δημοφιλής τραγουδιστής, είναι και πάλι στην αγκαλιά των αγαπημένων του προσώπων που τόσο καιρό τον παρακολουθούσαν μέσα από την τηλεόραση και του έστελναν τη θετική τους ενέργεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, επιστρέφοντας στο σπίτι του, τον Πάνο Καλίδη περίμενε μια έκπληξη που δεν είναι άλλη από την αγκαλιά των τριών παιδιών τους και της συντρόφου του. Μάλιστα, η Λεάννα κατέγραψε τη στιγμή της υποδοχής του με το κινητό της και το βίντεο αυτό δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

 Όπως θα δεις, με το που μπαίνει στο σπίτι του ο Πάνος Καλίδης, οι κόρες του αλλά και ο γιος του τρέχουν να τον αγκαλιάσουν και δε τον αφήνουν στιγμή ενώ στη συνέχεια στην αγκαλιά του πέφτει η αγαπημένη του Λεάννα.

«O survivor της καρδια μας.!!!Ηρθε μετα απο 3μηνες…!!! #survivor..!» έγραψε στη λεζάντα η makeup artist.

 

Μετά τη θερμή υποδοχή που του επιφύλασσαν τα παιδιά του, όλοι μαζί άνοιξαν τα δώρα που ήρθαν από τον Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί ο Πάνος Καλίδης να γύρισε στην Αθήνα και στη γνώριμη καθημερινότητά του, όμως δεν ξέχασε τόσο γρήγορα τις παλιές του συνήθειες. Έτσι, ο ίδιος έφτιαξε στη σύζυγό του ψημένη καρύδα, την οποία απόλαυσαν μαζί με τον απογευματινό καφέ τους.

Την αποκάλυψη έκανε η Λεάννα Μάρκογλου δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!