Η Jolie παρουσιάζει αποδείξεις εναντίον του Pitt - Η δίκη των Brangelina ξεκινά!

 

 

«Κράμερ εναντίoν Κράμερ» Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η δίκη για το πολύκροτο διαζύγιο των Brad Pitt και Angelina Jolie και η κάθε πλευρά έχει προετοιμαστεί με τα κατάλληλα «όπλα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Πρόκειται για ένα διαζύγιο που έχει μονοπωλήσει τα ξένα μέσα ενημέρωσης εδώ και πολλά χρόνια αφού το ζευγάρι δεν διατηρεί καλές σχέσεις κι η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη αφού αυτή τη φορά θα παλέψουν και για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Ο Pitt ζητούσε από την πρώτη στιγμή να μοιραστεί η κηδεμονία και συνεπώς να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, κάτι με το οποίο η Jolie όχι μόνο δεν είναι σύμφωνη αλλά επιθυμεί να μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία για να κόψει κάθε επαφή με τον πατέρα τους.

Η συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αφού κάθε πλευρά θα καλέσει διάσημους μάρτυρες υπεράσπισης. Ο Pitt έκανε ήδη την πρώτη έκπληξη, καλώντας να καταθέσει υπέρ του η Jillian Armenante, ηθοποιός και συμπρωταγωνίστρια της Jolie στην ταινία «Girl, Interrupted» το 1999.

O Pitt έχει καλέσει επίσης στην υπεράσπισή του αρκετούς ψυχολόγους αλλά και σωματοφύλακες, ενώ η Jolie μέχρι πρότινος κρατούσε τα χαρτιά της κλειστά. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες όμως που δημοσιεύτηκαν στο «The Blast», η Angelina Jolie έχει καταθέσει ήδη αρκετά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Pitt υπήρχε ενδοοικογενειακή βία.

Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να καταθέσουν και τα ανήλικα παιδιά του πρώην ζευγαριού, Shiloh, Knox, και Vivienne, εφόσον βέβαια οι γονείς τους συμφωνήσουν. Οι Maddox, Zahara και Pax, θα μπορούσαν επίσης να καταθέσουν στη δίκη αν το επιθυμούν αφού πλέον είναι ενήλικες και δεν χρειάζονται τη γονική συγκατάθεση.

H Jolie, εκτός από τις αποδείξεις που θα παρουσιάσει, θα χρησιμοποιήσει εναντίον του την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αναφορές και στις σχέσεις που είχε με άλλες γυναίκες.

Ο Pitt έχει παραδεχτεί ήδη δημόσια ότι μετά τον χωρισμό με τη Jolie παρακολούθησε συνεδρίες των ανώνυμων αλκοολικών για ενάμιση χρόνο. Στη συνέντευξη του στους «New York Times», ο Pitt είχε μιλήσει για εκείνη την περίοδο της ζωής του και για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σταματήσει να πίνει. «Ό,τι είχα να πάρω το πήρα, γι’ αυτό σταμάτησα το ποτό», είχε εξομολογηθεί. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια