Αλώβητοι Ντάφυ - Μαριάνθη! Την πλήρωσε αρχηγός - ηγέτης, Κοψιδάς στο #SurvivorGR

 

 

Η συγγνώμη του Τριαντάφυλλου, η αλλαγή στρατηγικής της Mπλε υποομάδας και η λασπομάχη της επικοινωνίας στο #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Όταν κάποιος φτάνει στο αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκει, χρησιμοποιούμε την ειρωνική έκφραση «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος». Αυτό θα αισθάνεται σίγουρα ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος βγήκε από μόνος του στον... τάκο (το είχε ζητήσει από την Νικολέτα που είχε ατομική ασυλία) για να διώξει από το Survivor 4  έναν από τους άλλους δυο υποψήφιους που του χαλούσαν το κλίμα στην ομάδα που δημιούργησε, τον Τριαντάφυλλό και την Μαριάνθη Κάσδαγλη.  Τελικά το κοινό επέλεξε να στείλει σπίτι του τον ηθοποιό και αρχηγό των Kόκκινων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η απόφαση του Γιώργου Κοψιδά να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού έτυχε της αναγνώρισης της Mπλε ομάδας. Ο Τζέιμς Καφετζής έβγαλε το… καπέλο στον αντίπαλο του λέγοντας ότι δεν είναι απλά αρχηγός αλλά ηγέτης.

Πιο συγκεκριμένα, στην παραλία των Μπλε, ο Τζέιμς Καφετζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πραγματικά βγάζω το καπέλο στον Γιώργο Κοψιδά για την κίνηση που έκανε στο συμβούλιο. Απέδειξε ότι δεν είναι απλά αρχηγός, όπως όλοι έλεγαν, αλλά ηγέτης. Είναι εκεί πέρα να σηκώσει την ομάδα όταν πέφτει, να δώσει σημβουλές και χθες με αυτό που έκανε στην ουσία ρίσκαρε τη θέση του στο παιχνίδι για να φτιάξει την κατάσταση στην ομάδα του».

Την ίδια άποψη, ωστόσο, δεν συμμερίστηκε ο Σάκης Κατσιούλης. «Έναν μήνα που είμαι εδώ, βδομάδα με την βδομάδα, ο Κοψιδάς συνεχώς πέφτει».

«Αντικειμενικά ένας οργανισμός 46 χρονών, βιολογικά, μετά από τρεις μήνες και δέκα έπαθλα να φάει δεν μπορεί να ξαναείναι ο ίδιος. Μιλάω αντικειμενικά. Από κει και πέρα ούτε η στρατηγική ούτε τίποτα δεν με νοιάζει. Για μένα καλύτερα να μείνει ο Κοψιδάς να τον παίρνω κάθε μέρα» πρόσθεσε αιχμηρά ο παίκτης της Μπλε ομάδας.

Στους Kόκκινους οι τρεις φορές υποψήφια προς αποχώρηση από το  παιχνίδι επιβίωσης, Μαριάνθη Κάσδαγλη μιλώντας με τον συν-υποψήφιο της Τριαντάφυλλο θεωρεί ότι η ομάδα δεν την θέλει, δείχνοντας ως υπαίτιους τους Γιώργο Κόρομι και Καρολίνα Καλύβα. Από το πηγαδάκι των δυο δεν γλίτωσε και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση Γιώργος Κοψιδάς και η στρατηγική του.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής και παίκτης των Κόκκινων σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι υποψήφιος μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά γιατί ο κόσμος δεν είναι χαζός. Έχει δει τα πάντα, βλέπει τα πάντα, έχει δει τι έχει γίνει, έχει δει πόση λάσπη και πόση αδικία έχω φάει όλον αυτό τον καιρό εγώ και η Μαριάνθη».

«Και στο κάτω κάτω ποιος είναι ο Γιώργος Κοψιδάς που θέλει να βγει μπροστά και να διώξει εμένα και την Μαριάνθη;» αναρωτήθηκε, με νόημα, ο Τριαντάφυλλος. «Αυτό ας το κρίνει ο κόσμος».

«Κάνει αυτά που κοροϊδευε και τα λέγαμε όλοι. Έκανε το ίδιο με τη μόνη διαφορά πως έβαλε και καλά μπροστά τον εαυτό του».

Με τη στρατηγική ασχολήθηκαν και οι Mπλε. Αυτή τη φορά είχε να κάνει με τις δουλείες στην παραλία και το μοίρασμά τους. Στην Ελευθερία Ελευθερίου της έκανε εντύπωση που ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε μετά από τρεις μήνες να μαγειρέψει και θεώρησε πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την απόφαση του.

«Ήταν απόφαση αυτό, δεν ήταν ρητορικό και επίσης το έκανε όταν ήμουν μόνη μου και χωρίς να υπάρχει κάποιος άλλος μπροστά για να δει ακριβώς το σκηνικό πώς έγινε. Έχουμε πει πως ότι έχει να κάνει με την ομάδα… αποφασίσει η ομάδα. Βέβαια έχουμε δει στο παρελθόν ότι κανείς από αυτούς δεν έχει κάνει καμία δουλειά.

Δεν μου κάνει εντύπωση ότι έρχονται μετά από τρεις μήνες και λένε ότι θέλουν να μαγειρέψουν, είναι μία άλλη στρατηγική την οποία κρατάνε τα παιδιά, εκεί που πάντα θέλουν να θυματοποιήσουν τους εαυτούς τους. Θέλουν να δείξουν ότι προσφέρουν και στην καλύβα, ενώ δεν έχουν προσφέρει ποτέ. Το μόνο πράγμα που έκανε η Άννα Μαρία είναι να μοιράζει το φαγητό που είναι 5 λεπτά. Είχε χρέος να πλύνει και μια κατσαρόλα που δεν την έπλυνε ποτέ και κάθε φορά που πήγαινα εγώ με τον Πάνο Καλίδη να μαγειρέψουμε τη βρίσκαμε την κατσαρόλα με τα σκουλήκια.

Δεν γίνεται κάποιος που θέλει να προσφέρει στην ομάδα να σηκώνεται μετά από 3 μήνες να λέει ότι θέλω να κάνω κάτι», αντέδρασε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η μάχη με έπαθλό την επικοινωνία και το φαγητό είχε πολύ λάσπη και δύσκολους στόχους. Οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τους Κόκκινους να κάνουν χάρη στη Μαριάνθη Κάσδαγλη το 9-8.

Νίκη έφερε και ο άλλος υποψήφιος προς αποχώρηση των Kόκκινων, ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος κόντρα στον Αλέξη Παππά έγραψε το τελικό 10-8 εν μέσω αποθέωσης από την ομάδα του, γιατί εκτός από την επικοινωνία θα τάιζε τους συμπαίκτες του παστίτσιο.

 

Οι Kόκκινοι απόλαυσαν ένα μεγάλο κομμάτι παστίτσιο και καφεδάκι που τους έφερε delivery από την Ελλάδα.

 

 

Σάκης για James: Εφόσον νιώθει αρχηγός να πάρει παράδειγμα από τον Κοψιδά

Η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους ήταν τεράστια τόνωση στην ψυχολογία των Κόκκινων που όλη την εβδομάδα δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη και συν τοις άλλοις είχαν και τις εντάσεις τους.

Ο Τριαντάφυλλος ευχαρίστησε την ομάδα του,  δήλωσε υπερήφανος που ανήκει στους Kόκκινους και ζήτησε συγγνώμη απ όλους. Η Κόκκινη Ομάδα συνεχίζει την στάση της απέναντι στον Τριαντάφυλλο 

Πάντως το «Happy End» στο δωμάτιο επικοινωνίας δεν φάνηκε να αγγίζει τους Kόκκινους και κυρίως τους Γιώργο Ασημακόπουλο, Καρολίνα Καλύβα και Γιώργο Κόρομι. 

Μία κίνηση καλής θέλησης έκανε ο Γιώργος Κόρομι στο Survivor, αφού έπιασε ψάρια, και είπε να τα μοιραστεί με όλη την ομάδα και μαζί με τον Τριαντάφυλλο.

Ο τραγουδιστής έδειξε να χαίρεται την στιγμή, αφού πίστεψε ότι σε αυτήν την οικογενειακή ατμόσφαιρα λίγο πριν την αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα, υπάρχει κάτι ενωτικό και θέλησαν να συμπεριλάβουν ξανά τον Τριαντάφυλλο αλλά και την Μαριάνθη Κάσδαγλη, που είχαν δημιουργήσει εντάσεις τις τελευταίες ημέρες. Τα φτερά του Τριαντάφυλλου κόπηκαν απότομα όταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που δείχνει πολύ δύσπιστος απέναντί του, του ανέφερε ότι αυτή η κίνηση δεν έχει τίποτα ενωτικό, απλά σκέφτηκαν να φάνε μαζί τελευταία φορά σαν ομάδα γιατί κάποιος θα αποχωρήσει.

Ο Τριαντάφυλλος αρκέστηκε μόνο να πει ότι δεν έχει ουσία και στο τέλος δεν έφαγε.

 
Την ώρα που η πλειοψηφία των κόκκινων δεν θέλει τον Τριαντάφυλλο, το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με τον  Γιώργο Κοψιδά.
 

Στο συμβούλιο Τριαντάφυλλός και Γιώργος Ασημακόπουλος είχαν καυγαδάκι που προκάλεσε γέλια, όταν ο Γιώργος Λιανός είπε την ατάκα που συνήθως λέει μια γυναίκα στον συζυγό της και δεν είναι άλλη απο το «μου έχεις φάει τα καλύτερα μου χρόνια».

Μετά το καυγαδάκι, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση Τριαντάφυλλο, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Γιώργο Κοψιδά πριν ανακοινώσει πως αυτοι που παραμένουν στο Survivor 4 είναι οι  Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη με τον Κοψιδά να... θυσιάζεται στον Άγιο Δομίνικο για την ομάδα του.

Ο ίδιος αντιμετώπισε με χαμόγελο την ανακοίνωση αυτή, αλλά δεν παρέλειψε να αφήσει τα «καρφιά» του

«Ρίσκαρα κι έχασα. Έτσι είναι τα παιχνίδια. Χαίρομαι διπλά γιατί θα επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους, για γιατρέψω τις πληγές μου, το σώμα μου, θα φάω όμορφα φαγητά, θα δω τις γάτες μου, τους φίλους, μου την οικογένειά μου, τα άτομα που αγαπώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσης χαίρομαι γιατί με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, που θεωρώ ότι είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η ακεραιότητα, η ηθική.

Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας και αρνητικής ενέργειας. Οπότε εγώ χαίρομαι που θα φύγω από όλο αυτό και θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή που όλα αυτά είναι πάρα πολύ μακριά», ανέφερε μεταξύ άλλων στον αποχαιρετιστήριο λόγο του ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο ίδιος σημείωσε πως δεν κατάφερε να καθαρίσει την Κόκκινη ομάδα με την κίνησή του αυτή από την αρνητική ενέργεια και πως θα έχει πολλά προβλήματα η ομάδα, κάτι το οποίο τον στενοχωρεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»