Παραμένει άφαντος o ράπερ Lamanif! Τι λέει ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε

 

Είναι τελικά ο 24χρονος ράπερ που εμφανίζεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε στη Θεσσαλονίκη;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10-02-2021) κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με την υποσημείωση ότι σε αυτό εμφανίζεται ο ράπερ Lamanif που αγνοείται. Το βίντεο τραβήχτηκε στην οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Από την πρώτη κιόλας στιγμη πολλοί ήταν εκείνοι που αμφισβητούσαν την είδηση πως το πρόσωπο που εμφανίζεται στο βίντεο είναι ο 24χρονος κάνοντας λόγο για κάποιον που του μοιάζει. Η Τατιάνα Στεφανίδου λίγα λεπτά πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, αποκάλυψε πως δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα του οποίου την εγκυρότητα δεν έχουν καταφέρει να διασταυρώσουν. Στο τηλεφώνημα αυτό ο άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί τους ανέφερε πως το άτομο που εμφανίζεται στο βίντεο δεν είναι ο 24χρονος αλλά κάποιος άλλος.

«Δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα του οποίου την εγκυρότητα δεν καταφέραμε να διαπιστώσουμε, έχουμε έναν αριθμό αλλά δεν καταφέραμε να διαπιστώσουμε σε ποιόν ανήκει αυτό το κινητό. Μας ενημέρωσαν ότι στο βίντεο εμφανίζεται ένας άλλος άνθρωπος και όχι ο αγνοούμενος, το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον ράπερ Λαμανίφ μίλησε σήμερα με την Τατιάνα Στεφανίδου. Ο φίλος του, στου οποίου ο 24χρονος το σπίτι γύρισε το βίντεο που δήλωνε την πρόθεση να αυτοκτονήσει και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, προχώρησε σε μια δραματική εξομολόγηση.

«Τα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο τον επηρέασαν πάρα πολύ αρνητικά. Βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Τον Λάμπρο τον γνωρίζω πριν ξεκινήσει την όλη φάση με τη μουσική. Όσο ασχολιόταν με τη μουσική ήταν όντως χαρούμενος. Όταν έγινε όλο αυτό με τα βιντεάκια, πρώτη φορά τον είδα σε τέτοια κατάσταση. Ήταν εξαγριωμένος και πάρα πολύ στενοχωρημένος. Έλεγε συνέχεια ότι θέλει να φύγει στους γονείς του στη Γερμανία. Δεν ήταν καλά, δεν ήξερε τι να κάνει, ήταν στα χαμένα…

Εκείνο το βράδυ που ανέβηκε το βίντεο, ήμασταν μαζί. Το απόγευμα ήμουν σπίτι του. Φαινόταν ψιλοψύχραιμος, προσπαθούσε να παραμείνει τουλάχιστον. Όταν εγώ έφυγα από το σπίτι του, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δε μπορεί να το διαχειριστεί και αν μπορώ να τον φιλοξενήσω να έρθει να ξεχαστεί. Ήρθε εδώ, πρώτη φορά, τον είδα σε αυτήν την κατάσταση. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Ήταν σαν να φώναζε.  Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ, δεν ήξερα τι να κάνουμε, είχα αγχωθεί.

Μπήκα να κάνω ένα μπάνιο για να ηρεμήσω, προκειμένου να δούμε πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Αφού βγήκα από το μπάνιο και ήρθε η μητέρα μου και μου είπε πως κάποιος βρόντηξε την πόρτα. Αρχίζω και τον παίρνω τηλέφωνο να δω που είναι, χτυπούσε κανονικά, μετά σταμάτησε να χτυπάει.  

Μετά από λίγο, με παίρνουν και μου λένε ότι ανέβασε ένα βίντεο και βλέπω ότι το έχει γυρίσει την ώρα που εγώ ήμουν στο μπάνιο»

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Φρουρός των Brangelina «καρφώνει» την Jolie: «Έλεγε στα παιδιά να αποφεύγουν τον πατέρα τους»
Η Adriana Sklenarikova καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση από διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη
#Eurovision 2024: Η #Rai διέρρευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Ιταλίας - 12αρι στο Ισραήλ
Ο Αλέξης Κούγιας απαντά στην ΕΣΗΕΑ για τον Λιάγκα: «Οι απόψεις μου έχουν πολύ μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο»
«Δράκουλες & Δεινόσαυροι» βγήκαν σεργιάνι στα κανάλια - Είχαν όλοι μια κακή κουβέντα για την Μαρίνα Σάττι
Viral oι γκριμάτσες και τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ
Σε ποια θέση δείχνουν τα στοιχήματα, Μαρίνα Σάττι & Silia Kapsis στον Μεγαλο Τελικό της #Eurovision 2024
Σε νέα στιγμιότυπα του Άρη Σοϊλέδη με την νέα του σύντροφο – Το ταξίδι στη Μύκονο & η αποκάλυψη
Καλομοίρα: «Στην εγκυμοσύνη ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου, χάλια, ιδρωμένη, ελέφαντας, ήμουν σε κατάθλιψη»
O Νίκος Γαλανός για τον αρραβώνα του με τη Κάτια Δανδουλάκη: «Αν δεν μίλαγε η ίδια, δεν θα το έλεγα ποτέ»