Amber Alert για Σταμούλη & Παππά και ο καυγάς άνευ προηγουμένου για Αλέξη & Νίκο

 

Καυγάς άνευ προηγουμένου στο #SurvivorGR Στα χέρια πιάστηκαν Αλέξης και Νίκος «Είσαι μάγκας αλλά μην μας γαμ@σ@ις κιόλας» φώναξε ο Παππάς στον Μπάρτζη! Ο λοχίας ο Σταμούλης δεν πήρε καλά την υποψηφιότητα και ζήτησε τον λόγο από την Μαριλένα! Η ποινή στους Μπλε για την... εξαφάνιση Σταμούλη και Παππά και η αποχώρηση στο #SurvivorGR! Το μήνυμα του Αντρέα Γεωργίου στην πρώην αγαπημένη του Ελευθερία Ελευθερίου 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος δεν πρόλαβε να χαρεί τις ομορφιές του Αγιου Δομίνικου, ούτε καν να πεινάσει και είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο Survivor 4 την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Κρις Σταμούλη. Εκτός από την αποχώρηση είχαμε ποινή για παραβίαση κανονισμών στους Mπλε και νίκη στο ντέρμπι, όπως εξελίχθηκε, για την επικοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το βράδυ στην παραλία των Mπλε ο Κρις Σταμουλης ζήτησε να μάθει από τους συμπαίκτες του το λόγο που τον ψήφισαν με την Μαριλένα να του εξηγεί πως το έκανε επειδή έχει πέσει η απόδοση του αγωνιστικά, με τον 32χρονο δικηγόρο να την κατηγορεί ότι έκανε... κωλοτούμπα.

«Από σένα δεν το περίμενα» τόνισε στην Μαριλένα. «Θα σε ρωτήσω δυο πράγματα… Κατ’ αρχή είχαμε ξεκινήσει κάποια άτομα μαζί και είχαμε πει κάτι αν θυμάσαι, έτσι; Kι όταν το έκανε η Έλενα που με ψήφισε, είπες ότι έκανε κωλοτούμπα. Εσύ τι έκανες τώρα; Κι εσύ τώρα κάνεις το ίδιο πράγμα».

«Γιατί προτίμησες να δώσεις εμένα, που ξεκινήσαμε από την αρχή, παρά κάποιον καινούργιο» πρόσθεσε ο παίκτης των Μπλε. «Όταν ξέρεις ότι από τους καινούργιους, όπως επίσης έδωσες μια δεύτερη ευκαιρία πχ στον Μήτσο. Και δεύτερον αγωνιστικά με θεωρείς τον χειρότερο και ψήφισες εμένα;»

Για την απόφαση του να βγάλει στον… τάκο τον Δημήτρη Μακρόπουλο μίλησε ο Αλέξης Παππάς, με τον υποψήφιο προς αποχώρηση να θεωρεί ότι ήταν άδικο να ψηφιστεί τώρα. Από την άλλη η Μαριλένα Ρουμελιώτη επέμεινε στην επιλογή της σημειώνοντας πως ο Κρις την… κράζει όπου σταθεί.

Προδομένος νιώθει ο Κρις Σταμούλης από τους συμπαίκτες του και τα βάζει με τα κορίτσια της ομάδας της οποίες αποκαλεί τεμπέλες.

Ο τρόπος που ψήφισαν οι Mπλε απασχόλησε και τους Kόκκινους. Κανείς τους δεν πίστευε ότι υποψήφιος θα έβγαινε ο Κρις.

Στον στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία και κρουασάν σοκολάτας, εκτός από καλή ισορροπία, ταχύτητα και φυσικά σημάδι ήθελε και καλό κολύμπι. Οι Kόκκινοι που δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν ακόμα με τους δικούς τους ήθελαν πολύ να νικήσουν και να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα τους. Όμως τη νίκη ήθελαν και οι Mπλε. Όχι γιατί τους λείπει η επικοινωνία, αλλά κυρίως για να ανέβουν ψυχολογικά και παράλληλα να… κόψουν τα πόδια των αντιπάλων τους που έχουν παρει φόρα.

Η μάχη ξεκίνησε δυνατά με τους Mπλε να προηγούνται και τη Μαριάνθη κόντρα στην Ελευθερία να ισοφαρίζει σε 2-2.

Η Mπλε ομάδα με Τζέιμς Καφετζή πέρασε ξανά μπροστά σε 4-3 και η Μαριλένα κόντρα στην Καρολίνα έκανε το 5-3.

Οι Kόκκινοι δεν τα παράτησαν και στο 6-6 φάνηκε πως θα καταφέρουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους για πρώτη φορά, όταν Αλέξης Παππάς και Γιώργος Μπαρτζής λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, δείχνοντας πως το κλίμα στους Mπλε δεν είναι και το καλύτερο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχληση του όταν ο συμπαίκτης του πανηγύρισε κάπως ιδιότροπα την νίκη της Άννας Μαρίας Βέλλη. «Νίκο, είπαμε… Είσαι μάγκας αλλά μην μας γαμ@σ@ις κιόλας! Εμένα δεν θα με βρίζεις. Δεν ξέρω τι έχεις κάνει εκεί και τι έχεις διαμορφώσει.  Λες, «είστε μαλακ@ς»! Εγώ δεν είμαι μαλάκ@ς, φίλε! Θα προσέχεις πως μιλάς»

Με τη σειρά του, ωστόσο, ο Νίκκος Μπάρτζης, αντί να μαζέψει τον προηγούμενο του λόγο που ενόχλησε τον Αλέξη Παππά, βγήκε στην αντεπίθεση και απάντησε! «Κατ’ αρχάς δεν σε έβρισα. Δεν μίλησα σε σένα».

Τους δύο άνδρες έσπευσαν να χωρίσουν οι συμπαίκτες τους ώστε να μην προχωρήσει περαιτέρω η μεταξύ τους ένταση στο Survivor…

Ο Ηλίας Μπόγδανος το εκμεταλλεύτηκε αυτό και έκανε το 7-6 για τους Kόκκινους βάζοντας τους μπροστά.

Οι Mπλε δεν το έβαλαν κάτω, άφησαν πίσω τις όποιες διαφορές τους και κατάφεραν στο τέλος να επιστρέψουν στις νίκες κάνοντας το 10-9 και αφήνοντας τους αντιπάλους τους χωρίς την χαρά της επικοινωνίας και ένα λαχταριστό κρουασάν σοκολάτας.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είχε γράμμα από τον Ανδρέα Γεωργίου, που ήταν μαζί για δύο χρόνια περίπου αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις!

Ο Ανδρέας της έγραψε: «Στις χαρές και στις λύπες μαζί. Θυμάσαι τι είπαμε πριν φύγεις; Να κοιτάς τον ορίζοντα και να σκέφτεσαι ποιοι άνθρωποι σε αγαπάνε για αυτό που είσαι για να παίρνεις δύναμη. Τα παιδιά δεν σε ξέρουν αν ήξεραν πόσο πιέζεσαι όταν πεινάς θα καταλάβαιναν περισσότερα. Εγώ σε ξέρω καλά πόσο γκρινιαρούλα γίνεσαι όταν πεινάς, δεν μπορώ να φανταστώ με τόση πείνα πώς είναι τα νεύρα σου. Σε βλέπω καθημερινά και είμαι πολύ περήφανος με την εξέλιξή σου στα αγωνίσματα. You are a fighter. Βάλε την ψυχή σου όλη, έχεις πολλή, δυνάμωσε όπως ξέρεις και συγκεντρώσου στον στόχο. Αγαπώ σε πολλά!».

Όση ώρα η Ελευθερία διάβαζε το γράμμα του και συγκινήθηκε… η κάμερα όμως έδειχνε και τον Αλέξη Παππά που έχει έρθει σε κόντρα με την Ελευθερία αλλά και έχει συνεργαστεί με τον Ανδρέα Γεωργίου στις «8 Λέξεις», αλλά αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Γιάννης Σπαλιάρας! Οι κινήσεις του Αλέξη Παππά έδειχναν την αμηχανία του…

Aνθή: μου είπαν να μην παίξω για να κερδίσουμε

Ο Τριαντάφυλλος αγιάζει την καλύβα και τα πράγματα του Περικλή

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης παραβίασαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού. Οι δυο παίκτες της Mπλε ομάδας, οι οποίοι συμφωνβα με συμπαίκτη τους έχουν κάνει «κόμμα»  είχαν εξαφανιστεί και ανησύχησαν τους συμπαίκτες τους αλλά και την παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης. Η δικαιολογία του Αλέξη Παππά, όταν εμφανιστηκαν, ήταν πως πηγαν μια παραλιακή βόλτα για να βρουν τροφή , χάθηκαν μέσα σστοι δάσος και τελικά βρήκαν τον δρόμο μετά απο 4 ώρες.  

Αυτό όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του   θα έχει επιπτώσεις στην Mπλε ομάδα, με το να πάρουν λιγότερες προμήθειες.

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία του κοινού για το ποιος παίκτης από τους Κρις Σταμούλη, Ελευθερία Ελευθερίου και Δημήτρη Μακρόπουλο θα έλεγε «αντίο» η απόφαση του ήταν να διώξει τον νεότερο από το παιχνίδι επιβίωσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»