Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Γιώργος Κοψιδάς υπήρξε η σχέση ζωής της Τσίλα & ο λόγος που έμεινε στην Ελλάδα

  30/01/2021 10:33
Ο Γιώργος Κοψιδάς υπήρξε η σχέση ζωής της Τσίλα & ο λόγος που έμεινε στην Ελλάδα

Ο Γιώργος Κοψιδάς υπήρξε η σχέση ζωής της Τσίλα & ο λόγος που έμεινε στην Ελλάδα

  30/01/2021 10:33

Ο ηθοποιός και πρώην μπασκετμπολίστας που έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των συμπαικτών του στο #SurvivorGR, είχε για τρία χρόνια σχέση με τη Τσίλα, που είχε συμμετάσχει στη «Φάρμα», ενώ αργότερα έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. «Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον τον πραγματικό της πατέρα»

Όπως είχε δηλώσει η ίδια στην «Espresso», η ζωή της της επιφύλασσε έναν «άγγελο», τον πρώην μπασκετμπολίστα και ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος αγκάλιασε μαζί με την οικογένειά του και εκείνη και την κόρη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον τον πραγματικό της πατέρα και μέχρι σήμερα μαζί με τη μητέρα του, την κυρία Χρυσούλα, τον πατέρα του, τον κύριο Κώστα, αλλά και την αδελφή του, τη Γιώτα, της φέρονται λες και είναι δικό τους παιδί. Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της “γιαγιάς”, όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια. Θα πρέπει να πω ότι η λατρεμένη μας “γιαγιά” με κράτησε στην Ελλάδα, αλλιώς θα είχα φύγει. Στην αρχή -επειδή εκείνη δεν μιλούσε αγγλικά κι εγώ δεν ήξερα ελληνικά- συνεννοούμασταν με νοήματα. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου» είχε δηλώσει τότε η Τσίλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας