«Στο Epsilon με παρέσυρε το χρήμα, αισθητικά ήταν καταστροφή»

 

Στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ βρέθηκαν ο Χάρης Ρώμας με την Τάνια Τρύπη. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στην περίοδο, μετά το «Καφέ της Χαράς», που αποσύρθηκε από την τηλεόραση, αλλά και στη συνεργασία με το Epsilon που δεν προχώρησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Όταν αποφάσισα να επανέλθω, μου είπε η τηλεόραση ότι… δεν σε περιμένουμε και με ανοικτές αγκάλες. Όλοι με άκουσαν, αλλά κανείς δεν πέταγε τη σκούφια του, πολύ γρήγορα ξεχνιέσαι. Και τελικά επρόκειτο να κάνω με ένα κανάλι, το Epsilon, μια δουλειά, που με παρέσυρε το ρέμα, το χρήμα, αλλά όχι μέχρι τέλους.

Μόλις κατάλαβα ότι καλλιτεχνικά και αισθητικά και ηθικά θα ήταν μια καταστροφή αυτή η συναναστροφή και αυτή η δουλειά, είπα όχι, ούτε τα λεφτά ούτε τη δουλειά», είπε ο Χάρης Ρώμας.

 

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, μάλιστα, αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα του, όπου δεν άντεξε και λύγισε από τη συγκίνηση.

«Εμένα, πρέπει να σου πω, ότι φέτος ο πατέρας μου που πάντα τον θυμάμαι με αγάπη, γιατί περάσαμε μεγάλο κλυδωνισμό στη σχέση μας από τη στιγμή που δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός και ήθελε να καμαρώσει τον γιο του γιατρό, γιατί αυτό σπούδαζα.

Την τελευταία φορά που αισθάνθηκα μεγάλη αδυναμία από το άγχος και από το στρες γονάτισα και είπα “μπαμπά…”», είπε συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας.

Η Τάνια Τρύπη συγκινημένη μίλησε μεταξύ άλλων για τον θάνατο του πατέρα της και αποκάλυψε πρώτη φορά ένα περιστατικό από το παρελθόν.

Η Τάνια Τρύπη είπε χαρακτηριστικά: «Ο μπαμπάς μου μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Δυστυχώς, τα είχε 400. Κάναμε το “Ας ερχόσουν για λίγο” με τον Μπέζο στο Ακροπόλ και έκατσε ο μπαμπάς μου πρώτη σειρά. Εγώ συνήθως δεν έριχνα το βλέμμα μου προς τα κάτω γιατί επειδή είχα μία ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα μου πάντα με “ράγιζε” ειδικά τα τελευταία χρόνια που μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Και κάνω το λάθος και τον κοιτάζω. Και με το που τον κοιτάζω ξέρω ότι είναι η τελευταία φορά που με βλέπει στο θέατρο και πιάνω έναν συνάδελφο και του λέω “δεν θα με ξαναδεί”.

Και 5 μήνες μετά μου έφυγε. Έχω πιάσει τον εαυτό μου πολλές φορές και λέω ρε μπαμπά τώρα που είσαι εσύ. Τώρα είχα ανάγκη να τον ακούσω. Όχι για κουβέντα να μου πει αγάπη μου πόσο σε αγαπάω.»

 

 

Η αγαπημένη ηθοποιός Τάνια Τρύπη, μιλάει για την γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και πώς εκείνη την επέλεξε, σε ηλικία 12 χρονών, ανάμεσα σε 700 παιδάκια για να παίξει στο μιούζικαλ «Annie» 

 

Η Τάνια Τρύπη μιλάει για την κόρη της Τζένη Καζάκου και αν μοιάζει με την γιαγιά της Τζένη Καρέζη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»