Η ιατρική, το Fame Story, ο Ρέμος και η ιδανική γυναίκα για τον Αργυρό!

 

Στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τη νύχτα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς και τις γυναίκες στη ζωή του! Ανάμεσα σε άλλους, για τον γνωστό τραγουδιστή ήρθε μέσω… skype να μιλήσει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και η καλή του φίλη, Νατάσα Θεοδωρίδου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το κλείσιμο της πρώτης ώρας της εκπομπής, η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίστηκε στην οθόνη της εκπομπής και μάλιστα καλησπέρισε με ένα ιδιαίτερο κομπλιμέντο τόσο τον καλεσμένο όσο και τον οικοδεσπότη του «Ενώπιος Ενωπίω».

«Καλησπέρα σας, καλησπέρα σας! Χαίρομαι πολύ που είμαι ανάμεσα σε δύο τόσο όμορφα αγόρια, τόσο όμορφους άντρες» ανέφερε αρχικά με χαμόγελο η τραγουδίστρια με τον παρουσιαστή της εκπομπής να απαντά με χιούμορ πως «πω, πω εγώ σήμερα… Με είπε πριν αγόρι ο Καρράς, με είπε τώρα και η Νατάσα, αισθάνομαι ξανά στα 30! Επιστροφή στα 30»!

«Ο Κωνσταντίνος θα γράψει ιστορία, είμαι βέβαιη για αυτό. Την γράφει την ιστορία του ήδη, έχει μακρά πορεία και είναι αρκετά χρόνια στην δουλειά αυτή και η επιτυχία τον συνάντησε. Αυτό που εύχομαι εγώ από καρδιάς, Κωνσταντίνε μου, είναι και να την έχεις την επιτυχία συνοδοιπόρο σου αλλά και να την κρατήσεις. Να μπορείς δηλαδή να είσαι ένας επιτυχημένος άνθρωπος και να το διατηρείς. Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο έργο» σημείωσε, σε άλλο σημείο, η κορυφαία τραγουδίστρια για τον Κωνσταντίνο Αργύρο. «Είναι ένα πλάσμα που μιλάει πάντα όμορφα και είναι ήρεμος. Δεν μιλάει δηλαδή άσχημα για τους ανθρώπους και εγώ αυτό το εκτιμάω πάρα πολύ και δη στη δική μας τη δουλειά που δεν μας περισσεύει και πολύ η καλοσύνη. Αυτό που αγαπώ, επίσης, πολύ και συνάντησα στον Κωνσταντίνο είναι η οικογένεια του. Εξαιρετικοί άνθρωποι και καταλαβαίνω γιατί ο Κωνσταντίνος έχει αυτή τη στάση και είναι αρχοντικός ενώ είναι ένα νέο παιδί».

Τέλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου θέλησε να προσθέσει προς τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του ΑΝΤ1, Νίκο Χατζηνοκολάου προαναγγέλλοντας την επερχόμενη τηλεοπτική τους συνάντηση στο Ενώπιος Ενωπίω πως «θυμάμαι πως είχαμε κάνει πριν πολλά πολλά χρόνια την πιο ζεστή και πιο ουσιαστική μου συνέντευξη».

 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μίλησε για το ξεκίνημά του, από τη Θεσσαλονίκη, και τα πρώτα του τραγούδια που έγιναν επιτυχίες. Για τη συμμετοχή του σε talent show του ΑΝΤ1 αλλά και την απόφασή του από την ιατρική… να βρεθεί στο τραγούδι! Ο Κωνσταντίνος όμως αποκάλυψε και  πώς αντιμετωπίζει τις θαυμάστριές του! Τι γνώμη έχει για τον έρωτα και τον γάμο;

Για τα παιδικά του χρόνια και τη πρώτη επαφή με τη μουσική: Ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στο πιάνο σε ηλικία 5 ετών. Πήγαινα και έπαιζα ότι άκουγα. Και οι γονείς μου κατάλαβαν ότι έχω τρέλα με τη μουσική. Και όταν τελείωνα το σχολείο ήθελα να κάνω πρόβες. Τα αδέλφια μου διάβαζαν 8 ώρες πιάνω εγω δυο αλλά το είχα!

Ήθελα να μπω στην ιατρική, όταν τελείωσα το σχολείο, αλλά με κέρδισε η μουσική. Μια φίλη μου έκανε την αίτηση για το Fame Story, χωρίς να το ξέρω αλλά πήγα!

Για τους γονείς και τα αδέλφια του: Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια, είχα φανταστικά παιδικά χρόνια. Είμαστε τρίδυμα. Είμαστε τα πρώτα παιδιά με εξωσωματική. Είχε γίνει χαμός τότε που γεννηθήκαμε  και έδωσε και μήνυμα σε πολλούς άλλους που λαχταρούσαν να κάνουν παιδιά και είχαν πρόβλημα.

Είμαι περήφανος για τα αδέλφια μου. Ο αδελφός μου  είναι πολύ ευφυής και μετράει η άποψή του για μένα. Η αδελφή μου είναι ακαδημαϊκός και κάνει φοβερή καριέρα. Η μαμά μου είναι ¨μπουμπουλίνα”! Διαχειρίζεται άψογα όλες τις καταστάσεις. Ο πατέρας μου είναι το φιλαράκι μου.

Οι γονείς μου αντιμετώπισαν με ταπεινότητα την επιτυχία μου. Επειδή βάζω στόχους χάνω μερικές φορές τη μπάλα. Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι είναι οι γονείς μου και μου λένε “ζήσε και λίγο”!

Δεν θα ήθελα ακόμα να κάνω οικογένεια αλλά κάποια στιγμή σκέφτομαι τον εαυτό μου πατέρα.

Η ιδανική γυναίκα για εκείνον: Να ξεπερνάμε μαζί τα όποια προβλήματα, να με βλέπει και να νιώθει όμορφα. Η δουλειά μου είναι η δεύτερη μου σχέση και η γυναίκα που θα είναι μαζί μου πρέπει να αγαπάει τη δουλειά μου. Να έχει χιούμορ, να έχει εσωτερική ομορφιά…

Για τον Αντώνη Ρέμο και τη σύγκριση που κάνουν κάποιοι: Είναι ωραίο να έχεις έναν εμπνευστή στη ζωή. Ναι με εμπνέει ο Ρέμος, έχει μια εκπληκτική φωνή! Παίρνω στοιχεία από τον οποιοδήποτε. Αγαπώ το Μάνο Χατζηδάκη.

Για τις θαυμάστριες: Έχω φανταστική σχέση με τις θαυμάστριες μου. Προτάσεις δεν είχα από θαυμάστριες γιατί ειμαι παλιομοδίτης και κάνω εγώ προτάσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»