Όλες οι λεπτομέρειες και το τελετουργικό για τον γάμο της χρονιάς!

Λιγότερες από εκατό ημέρες απομένουν μέχρι τον γάμο της χρονιάς, ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle και το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της τελετής, η οποία έχει επηρεαστεί από… το ποδόσφαιρο!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 19 Μαΐου, στο εκκλησάκι του αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor.

Ωστόσο, την ίδια μέρα διεξάγεται ο τελικός κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, γεγονός που επηρεάζει την γαμήλια τελετή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, ο γάμος θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι, δηλαδή περίπου πέντε ώρες πριν αρχίσει το ματς, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου του Canterbury, Justin Welby. Περίπου μία ώρα μετά, η τελετή θα ολοκληρωθεί και οι νιόπαντροι θα επιβιβαστούν σε άμαξα και η γαμήλια πομπή θα περάσει από δρόμους της περιοχής.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι θα δεχθεί τις ευχές των καλεσμένων του στο St George’s Hall, ενώ αργότερα το βράδυ ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραθέσει ιδιωτική δεξίωση στην οποία θα παρακαθίσουν το ζευγάρι και οι πιο στενοί συγγενείς και φίλοι.

 

Η ημερομηνία γάμου

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου του 2018. Την ημερομηνία επιβεβαίωσε το παλάτι στις 15 Δεκεμβρίου μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

Πού θα γίνει ο γάμος

Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στον ναό St. George’s Chapel στο κάστρο Windsor στην Αγγλία. Εκεί βαφτίστηκε ο μικρότερος γιος της Diana, το 1984.

«Η Μεγαλειοτάτη βασίλισσα Ελισάβετ, έδωσε τη συγκατάθεσή της για το γάμο που θα τελεστεί στο ναό St. George’s Chapel», ανέφερε το παλάτι σε δελτίο τύπου στις 28 Νοεμβρίου. «Η βασιλική οικογένεια θα πληρώσει τα έξοδα του γάμου. Περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο θα ανακοινωθούν μέχρι τη μέρα της τέλεσης του μυστηρίου!».

Τα χρέη της βασιλικής οικογένειας στο γάμο

Σύμφωνα με το US weekly, στις 4 Δεκεμβρίου ο Harry ζήτησε από τον αδερφό του Πρίγκιπα William να είναι ο κουμπάρος τους.

«Ο Harry, έχει αρκετούς καλούς φίλους, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσει από οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον αδερφό του, να τον παντρέψει», ανέφερε η πηγή.

Μια άλλη πηγή, ανέφερε στο ίδιο Μέσο, ότι η τα παιδιά της Kate Middleton, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte, θα έχουν και ρόλους στο γάμο του θείου τους. Θα είναι παρανυφάκια μαζί με την κόρη της στιλίστριας της Meghan, Jessica MUlroney, τη μικρή Ivy.

Ο γάμος θα βιντεοσκοπηθεί

Οι θαυμαστές του ζευγαριού σε όλο τον κόσμο θα έχουν την τύχη να δουν τον Harry να παντρεύεται την αγαπημένη του Meghan. Στις 28 Νοεμβρίου, επιβεβαιώθηκε ότι ο γάμος θα βιντεοσκοπείται και σε πολλές χώρες θα γίνει και live μετάδοσή του.

Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι

Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι τους, αλλά ο Harry βρέθηκε στο προσκήνιο για ακόμη μια φορά, όταν κάλεσε τον πρώην Πρόεδρο Barack Obama, καθώς οι δυο τους έγιναν φίλοι. «Δεν έχουμε φτιάξει ακόμη την λίστα με τους καλεσμένους μας, οπότε κανείς ακόμη δεν γνωρίζει αν θα είναι προσκεκλημένος», είπε ο πρίγκιπας σε συνέντευξή του στο BBC Radio 4, στις 27 Δεκεμβρίου. «Δεν θέλω να χαλάσω αυτή την έκπληξη!».

Οι θαυμαστές και των δυο ωστόσο, υποψιάζονται ότι οι συνάδελφοι της Meghan Markle στη σειρά όπου πρωταγωνιστούσε, θα είναι προσκεκλημένοι στο γάμο!

Θα υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο;

Παρά την περιουσία που έχει στην κατοχή του ο πρίγκιπας Harry, ο δικηγόρος Julian Hawkhed, είπε στο Us Weekly, ότι δεν θα υπάρξει προγαμιαίο συμβόλαιο. «Ούτε ο πατέρας του Harry, ούτε ο αδερφός του πρίγκιπας William, έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν το γάμο!».

Θα τιμήσουν τη μνήμη της Πριγκίπισσας Diana

Ο Harry, που ήταν μόνο 12 ετών όταν η μητέρα του Diana, πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα τον Αύγουστο του 2017, έκανε πρόταση γάμου στη Markle με το δαχτυλίδι που άνηκε στην μητέρα του.

Πολλοί λοιπόν εικάζουν ότι η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα, θα έχει πρόσβαση στην βασιλική συλλογή, έτσι θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει ακόμη και την τιάρα Spencer, που ανήκει στην περιουσία του Harry. Η τιάρα είναι εκείνη που φορούσε και η Λαίδη Diana την ημέρα του δικού της γάμου.

Οι τίτλοι τους μετά το γάμο

Ο πρίγκιπας και η αγαπημένη του Meghan, φημολογείται ότι μετά το γάμο θα φέρουν τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex.

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»