Τα… έχωσε Κουτσόπουλος και Κοντιζάς!  Άφωνοι οι παίχτες με την ανακοίνωση των κριτών!

Χαμός με τα κορίτσια του Master Chef

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Στη δοκιμασία του MasterChef, το Mystery Box έκρυβε 13 υλικά. Αρχικά οι παίκτες απέκλεισαν κάποια για το πιάτο τους, ωστόσο, λογάριαζαν χωρίς τους τρεις κριτές.

Λίγο πριν ξεκινήσουν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ανακοίνωσε πως πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσουν όλα τα υλικά, κάτι που προκάλεσε έκπληξη.

«Όπως προείπα, είστε οι 13 καλύτεροι, οπότε οι απαιτήσεις μας είναι υψηλές. Η ιδιαιτερότητα του σημερινού κουτιού είναι ότι υποχρεωτικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα υλικά που βρίσκονται μπροστά σας», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι έμειναν έκπληκτοι, ωστόσο, το μεγαλύτερο σοκ το έπαθε η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη. Η 28χρονη έμεινε πραγματικά με το στόμα ανοικτό, ενώ τόνισε πως «το ήξερα ότι θα γίνει κάτι κακό σήμερα».

Δείτε πώς αντέδρασαν οι παίκτες του MasterChef…

Στο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef, ο Σελίμ Σελτζούκ, ως νικητής του Mystery Box, επέλεξε με τι υλικό θα μαγειρέψει ο κάθε παίκτης. Για την Γωγώ Κωστάκη διάλεξε ψαρονέφρι, το αποτέλεσμα όμως που έβγαλε η ίδια, δεν ήταν το καλύτερο.

Η 26χρονη διαγωνιζόμενη μαγείρεψε ψαρονέφρι με πουρέ σελινόριζας και τοπιναμπούρ, ωστόσο, κάτι έλειπε από το πιάτο. «Για την απουσία κάποιας σάλτσας, τι έχεις να πεις;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και πήρε την απάντηση από τη Γωγώ: «Σκεφτόμουν να κάνω ένα αυγολέμονο, αλλά δεν έκανα».

Αυτό, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον διακεκριμένο σεφ, ο οποίος της είπε: «Τι θες να κρίνουμε Γωγώ, το πιάτο; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεκινάς να κάνεις ένα πιάτο, γνωρίζοντας ότι χρειάζεται μια σάλτσα, κι έτσι ελαφρά τη καρδία λες “δεν θα βάλω σάλτσα”. Και θέλω να σου πω ότι δεν έχει να κάνει με το πιάτο, πιο πολύ με ενοχλεί η αδιαφορία σου. Έτσι το εισπράττω, ως αδιαφορία, παρά αν το ψαρονέφρι είναι καλό ή κακό».

Δείτε τι συνέβη με τη Γωγώ στο MasterChef…

Το πιάτο του στους κριτές παρουσίασε στο επεισόδιο του MasterChef και ο Γιώργος Φασιλής αλλά προκάλεσε για μια ακόμη φορά την έκρηξη του Κοντιζά!
Τι συνέβη; 

Το βασικό υλικό ήταν το ψαρονέφρι και ο διαγωνιζόμενος ετοίμασε για τους κριτές ψαρονέφρι με σάλτσα κρασιού, ταρτάρ κουνουπίδι και πουρέ τοπιναμπούρ όμως κάτι πήγε στραβά!

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμαζε το πιάτο και ο ο Γιώργος Φασιλής τον παρακίνησε να το δοκιμάσει συνδυαστικά. Αμέσως ο Κοντιζάς έσπευσε να εξεγερθεί, ο οποίος σταμάτησε να τρώει και είπε απευθυνόμενος στον διαγωνιζόμενο: «Θα ήθελα να φάω χωρίς οδηγίες».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Aπόψε, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στο 27ο Επεισόδιο του MasterChef, όποιον παίκτη χτυπήσει ο Άγιος Βαλεντίνος με το βέλος του θα αποχωρήσει από το παιχνίδι…

Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση, Μάριος Βραχάτης, Γωγώ Κωστάκη, Selim Selguk, φορούν τις μαύρες ποδιές τους και μπαίνουν στην κουζίνα του ΜasterChef έτοιμοι να δώσουν την προσωπική τους μάχη.

Εκεί τους περιμένει μία έκπληξη, μιας και το πιάτο, που καλούνται να αντιγράψουν, ετοιμάζεται μπροστά στα μάτια τους! Ένα πιάτο με 3 παρασκευές θα καθορίσει ποιος θα μείνει και ποιος θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Οι τρεις τους θα βάλουν τα δυνατά τους ώστε να αποδείξουν πως αξίζει να μπουν στη χρυσή δωδεκάδα του MasterChef. Ποιος θα εκπλήξει τους κριτές με την απόδοσή του και ποιος θα αποχωρήσει οριστικά;

Δείτε εδώ το trailer:

 

Δειτε Επισης

Ξεσήκωσε η «σατανίστρια» Ιρλανδία με την πεντάλφα - Έξαλλη η εκκλησία: «5 ηρεμιστικά έδωσα σε αρχιμανδρίτη»
Ελευθερία Ελευθερίου για τη συμμετοχή της στη #Eurovision το 2012: «Έχω κενά μνήμης από εκείνες τις ημέρες»
Έλενα Τσαγκρινού: «Ο λόγος που δεν φτάσαμε τριάδα με το El Diablo ήταν λόγω του τίτλου»
Η αντίδραση της legendary Έλενας Παπαρίζου, τη στιγμή που η iconic Ελένη Φουρέιρα αποθεώνεται με το Fuego
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Α’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο δεύτερο μισό η Κύπρος!
Η Μαρίνα Σάττι εξηγεί για το μονοπλάνο στη συμμετοχή της Ελλάδας στην #Eurovision 2024
#SurvivorGR: Νεύρα και εντάσεις και στους δύο πάγκους με την κόντρα Φάνη-Γκιουλέκα και ο νέος υποψήφιος
Μυστική αποστολή εις Αίγυπτον: H ιστορία των σοβιετικών πυραύλων SAM τους οποίους αγόρασε η Κύπρος
Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!