Αυτή είναι η κλίκα των Μαχητών! Χαμός στην παραλία μετά το συμβούλιο! Οι μάσκες πέφτουν!

Άρχισαν τα όργανα! Οι παίχτες κελάηδησαν! Τώρα αρχίσει το ξεκατίνιασμα!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μετά την ήττα τους οι Μαχητές, ανέλαβαν δράση αφού για αυτούς η νίκη της ασυλίας είναι το σημαντικότερο έπαθλο. Βέβαια επεισόδιο δίχως «μουρμούρα» δεν γίνεται.

Ο Ηλίας ήταν αυτός που έκανε την αρχή κάνοντας παράπονα για το γεγονός ότι κάποιοι δεν βοηθούν όσο πρέπει ακόμη κι όταν πρόκειται για το μάζεμα των ξύλων ώστε να ανάψουν φωτιά για το μαγείρεμα τους!

«Δεν λέω ότι υπάρχει κάποια συγκεκριμένη δουλειά που πρέπει να φέρνει ξύλα. Πρέπει όλοι από μόνοι μας να καταλαβαίνουμε ότι δεν έχουμε ξύλα για φωτιά. Δεν πρέπει να μαζέψουμε. Λες κι έβρεξε ξύλα, άναψε από μόνη της η φωτιά κι εσύ έρχεσαι για το άραγμα», είπε ο Ηλίας με την Μελίνα να συμπληρώνει: «Το χειρότερο είναι να μην κάνεις τίποτα αλλά να γκρινιάζεις περισσότερο από όλους».

Δείτε το βίντεο

Η Μελίνα και ο Ηλίας είχαν αναλάβει το μαγείρεμα του ρυζιού αλλά κάτι πήγε στραβά και άφησαν περισσότερο αλάτι στην κατσαρόλα με αποτέλεσμα το φαγητό τους να γίνει… λύσσα!

Σχεδόν όλοι έκαναν παράπονα αφού δεν μπόρεσαν να καταναλώσουν όλη την ποσότητα με την Μελίνα να τα «παίρνει». «Οι περισσότεροι παραπονέθηκαν αλλά πάλι δεν με απασχολεί γιατί καλό θα ήταν να πουν ένα ευχαριστώ για έστω αυτό το λύσσα φαγητό που έφαγαν», είπε η ίδια μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Μπορεί η Ζωή να μπήκε τελευταία στο Survivor και στην ομάδα των Μαχητών, να μην μιλά πολύ όμως φαίνεται πως καταλαβαίνει τα πάντα. Για πρώτη φορά και μετά την ήττα της ομάδας της στον αγώνισμα της ασυλίας, μίλησε και ξεσκέπασε την κλίκα.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα είπε:

«Αυτό που εύχομαι ειλικρινά είναι να δεθούμε σαν ομάδα γιατί δεν είμαστε ομάδα. Έχουν χωριστεί τα στρατόπεδα και ειλικρινά ζηλεύω τους διάσημους γιατί δείχνουν ότι είναι ομάδα ενώ εμείς δυστυχώς δεν το έχουμε αυτό. Νομίζω ότι η άλλη κλίκα είναι η Μαρίνα , η Ντάρια όχι τόσο, ο Τεο, ο Νίκος. Υπάρχουν και μερικά παιδιά που θέλουν να τα έχουν καλά με όλους αλλά εγώ θέλω να ξέρω ότι έχω δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίζουν, είναι δίπλα μου…», είπε η παίκτρια μεταξύ άλλων

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Οι Μαχητές έχασαν το έπαθλο της ασυλίας και έτσι ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος ήταν εκείνος που κέρδισε την προσωπική ασυλία έχοντας κάνει τις περισσότερες νίκες πρότεινε προς αποχώρηση το πρώτο άτομο, την Μαρίνα.

Από το αγώνισμα την ασυλία πήρε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης και πρότεινε προς αποχώρηση την Ντάρια, ενώ από τη συνολική ψηφοφορία υποψήφια προς αποχώρηση είναι η μικρή της παρέας, η Ροδάνθη.

Πώς νιώθουν όμως οι δυο δυνατές παίκτριες, Μαρίνα και Ντάρια, που είναι υποψήφιες προς αποχώρηση; Η Μαρίνα θα πει για τον Ηλία Γκότση «Είναι άνανδρο δε φορά παντελόνια…», ενώ η Ντάρια θα στολίσει τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη! 

Οι μάσκες πέφτουν και η ομάδα των Μαχητών θα γίνει μαλλιά κουβάρια! 

Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ!

 

Δειτε Επισης

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»