Η Super Kική πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο - «Η πιο γελοία σύλληψη στα χρονικά»

Συνελήφθη μαζί με τις φίλες της - Η συνεργάτιδά της η οποία κακοποιείται συστηματικά από τον σύντροφό της - Eίχαν γνωριστεί στη φυλακή το 2011 - «Εγώ μετά από τόσα χρόνια να ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο κρατητήριο οδηγήθηκε η Instagrammer Super Kική, όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media όταν προσπάθησε να βοηθήσει την αγαπημένη της φίλη και συνεργάτιδα, Άντρεα, η οποία κακοποιείται συστηματικά από τον πρώην σύντροφό της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, οι αρχές συνέλαβαν και εκείνη και την Άντρεα αλλά και ακόμα μια φίλη τους, ευχαριστώντας με ειρωνική διάθεση τους εισαγγελείς που προστατεύουν τις γυναίκες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Super Κική έχει αναφερθεί μέσα από stories στον προσωπικό της λογαριασμό, στη δυνατή φιλία που τη συνδέει με τη συνεργάτιδά της, την Άντρεα από τη Ρουμανία.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσα στη φυλακή, τον Δεκέμβριο του 2011 όταν η Super Κική ήταν 18 ετών και η Άντρεα έγκυος στην κόρη της. Δεν άργησαν να γίνουν κολλητές και να κάνουν σχέδια για το μέλλον τους.

Όταν αποφυλακίστηκαν η Super Kική βάφτισε την κόρη της φίλης της, τη 10χρονη σήμερα Μαρία, η οποία ήταν αυτή που την κάλεσε στο τηλέφωνο κλαίγοντας για να βοηθήσει τη μητέρα της καθώς τη ξυλοκοπούσε ο σύντροφός της.

 

 

Οι φωτογραφίες που ανέβασε και κατέβασε

Η Super Κική με ανάρτησή της είχε ενημερώσει πως θα περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο και μαζί με τις φίλες της το πρωί θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων.

«Είμαστε στο τμήμα της Νέας Σμύρνης. Μας παίρνουν τα κινητά! Και αύριο στις 9 θα μας πάνε στην Ευελπίδων. Είναι η πιο γελοία σύλληψη που έχει γίνει ποτέ στα χρονικά», έγραψε η Super Κική.

 

 Η φωτογραφία της Super Κικής μέσα από το περιπολικό

Η influencer ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το περιπολικό που την οδήγησε μαζί με τις φίλες της στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά έσβησε την εν λόγω φωτογραφία.

 

 

Οι αναρτήσεις της Super Κικής μέσα από το κρατητήριο

«Εδώ και μήνες παρενοχλεί ο πρώην σύντροφος της συνεταίρου και φίλης μου, της Ανδρέας και εμένα και εκείνη επειδή τον χώρισε, λόγω του αλκοολισμού του. Πριν λίγες εβδομάδες της έσπασε τη μύτη από το ξύλο και γενικά παλεύουμε μήνες να ξεμπλέξουμε από αυτό! Γι’ αυτό έμενε και σπίτι μου η κοπέλα! Σήμερα λοιπόν 8:00 το πρωί μπούκαρε στο σπίτι της. Με πήρε τηλέφωνο η 10 χρόνων κόρη της κλαίγοντας ότι έχει μπει και της απειλεί! Έφυγα εγώ, πήγα με τις πιτζάμες να τις βρω! Ήρθε καταπάνω μου αυτός να με χτυπήσει, βρίζοντας με ότι γιατί την υποστηρίζω… Ένας περαστικός ήρθε να μας υποστηρίξει και πιάστηκαν στα χέρια», έγραψε αρχικά.

 

 

Στη συνέχεια, περιγράφει: «Το αστείο της υπόθεσης όμως, είναι ότι καλέσαμε την αστυνομία να μας βοηθήσει και αντ' αυτού μας πήραν στο τμήμα να καταθέσουμε μήνυση για 4η φορά. Κι εκείνος είπε ψέματα ότι βάλαμε εμείς να τον δείρουν. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι η ελληνική δικαιοσύνη μας συλλαμβάνει κανονικά και εμένα και την Αντρέα, αλλά και τη φίλη μου την Αμαλία, στα κρατητήρια! Ευχαριστούμε λοιπόν τον εισαγγελέα και το ελληνικό σύστημα που μας προστατεύουν από τις γυναικοκτονίες και από ό,τι άλλο συνεπάγεται. Ο μοναδικός λόγος που τα λέω δημόσια είναι ,γιατί θα μαθεύονταν έτσι κι αλλιώς και κανείς δεν θα ήξερε γιατί εγώ κρατούμαι! Και λόγω του παρελθόντος μου οι ανθρωποφάγοι θα πουν ότι φταίω! Παλεύουμε τόσο καιρό να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και κατάληξη είναι αυτή, τουλάχιστον ας βρούμε το δίκιο μας ιντερνετικά και πραγματικά από ό,τι φαίνεται δεν θα το βρούμε».

 

 «Και πες ok, μία μέρα θα κάτσουμε και μετά θα βγούμε! Όμως, την ψυχική μας κατάσταση την σκέφτηκε κάποιος; Το ότι αύριο θα τον αφήσουν ελεύθερο και αυτόν και θα έρθει να μας βρει και αυτή τη φορά πιο φορτωμένος από ποτέ! Τότε τι θα κάνει ο Εισαγγελέας; Αν αυτός σκοτώσει κάποια οι εισαγγελείς τι θα έχουν να πουν μετά; Είναι αλκοολικός, είναι από την επήρεια, όλα καλά! Εγώ μετά από τόσα χρόνια να ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη;;;», γράφει κλείνοντας η Super Κική.

 

 

 

Η γνωστή influencer μέσα από τα κρατητήρια μίλησε στην εκπομπή #PrwinoMas και στη Σοφία Ραυτοπούλου μεταξύ άλλων, περιέγραψε τα όσα συνέβησαν λίγο πριν την σύλληψή της αλλά και στη συνέχεια που οδηγήθηκε στα κρατητήρια. 

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια, αυτή η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δεν μπορεί. Είμαστε χρόνια φίλες, έχω βαφτίσει και το παιδί της, τους τελευταίους τρεις μήνες έμενε στο σπίτι μου. Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια, του έχει κάνει 4 μηνύσεις, το μόνιμο εμπόδιο στη ζωή της, εδώ και πολλά χρόνια», είπε αρχικά η Σούπερ Κική. 

Και συνέχισε περιγράφοντας τη στιγμή τη σύλληψή της: «Εμένα με πήρε 8 η ώρα το πρωί η μικρή, έφυγα με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία, πάμε στο τμήμα και μετά αυτός μας κάνει μήνυση ότι και καλά εμείς του το είχαμε στήσει αυτό και σε κλάσματα δευτερολέπτων βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας ότι θα μείνουμε μέσα όλοι. Έχει χαρεί που είμαστε σε ένα πολύ καλό τμήμα και μας αφήνουν με τα κινητά οι άνθρωποι και χωρίς χειροπέδες».

 «Δεν έχει λήξει όλο αυτό, δεν ξέρουμε καν αν θα βγούμε αύριο», κατέληξε η Σούπερ Κική. 

 

 

Φωτογραφία από την μεταγωγή της Σούπερ Κικής στην Ευελπίδων.

 «Τι με κρατάς λες και είμαι ο Πάσσαρης» φώναζε η influencer κατά την μεταγωγή της στην Ευελπίδων.

  

Μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής έκανε στο #MegaΚαλημέρα η Super Κική. Η Super Κική μίλησε για τη φίλη της, Αντρέα, με την οποία άνοιξαν μαζί επιχείρηση. Γνωρίστηκαν στη φυλακή και ύστερα βρέθηκαν μαζί στο πρόγραμμα απεξάρτησης.

«Τα χρόνια στη φυλακή ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Δεν είναι μόνο ότι βλέπαμε στις ταινίες. Φροντίζαμε να κρατάμε τα χαμόγελά μας μέσα στο κελί», είπε.

«Προτιμώ να έχω λιγότερα λεφτά, πάρα να ταλαιπωρούμαι. Η τηλεόραση είναι μία δύσκολη έως απαίσια δουλειά. Εάν μου το ζητούσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή του. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς την απήχηση από τον κόσμο, οι πιο κοντινοί άνθρωποι είναι το πρόβλημα», εξομολογήθηκε.

Η Super Κική βίωσε μία περίοδο κατάθλιψης και έκοψε μόνη της τα αντικαταθλιπτικά.

«Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψή αφού απεβαλα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Στις γυναίκες που βιώνουν μία αποβολή, λέω δεν έγινε και κάτι, όλα καλά. Μετά την αποβολή πήρα φαρμακευτική αγωγή. Είχα πάρει την απόφαση να μεγαλώσω το παιδί μόνη μου, γιατί δεν τα πήγαινα καλά με τον τότε σύντροφο μου», είπε.

Εκείνο που την αγχώνει είναι ότι θα τελειώσει η ενασχόλησή της με το Instagram, γι΄αυτό και αποφάσισε να ανοίξει την επιχείρηση.

«Στα social media δέχομαι φλερτ από χαζούς. Κάποιος νορμάλ να στείλει, δεν το κάνει», είπε.

 

 

Φωτογραφίες ντοκουμέντο του άνδρα που ισχυρίζεται ότι υπέστη ξυλοδαρμό από άγνωστο που –σύμφωνα με τον ίδιο-  έβαλαν η Super Κική και οι δύο φίλες της και γι’ αυτό συνελήφθησαν εξασφάλισε #ToPrwino με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο άνδρας καταγγέλλει την κακοποίησή του από τις τρεις γυναίκες και έναν ακόμη άνδρα και όπως θα δεις στα στιγμιότυπα (που δεν έχουν εξακριβωθεί πότε έχουν τραβηχτεί). Ο άνδρας έχει χτύπημα στο μέτωπο και στο χέρι, ενώ έχει και αμυχές.

Στο #ToPrwino μίλησε και ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, συνήγορος του άνδρα που καταγγέλλει την κακοποίηση.

 

 

Η μητέρα της Super Κική στην Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν έχω επικοινωνήσει με την κόρη μου, γιατί τους έχουν πάρει τα κινητά. Είναι ό,τι βλέπω από την τηλεόραση. Δε ξέρω πολλά πράγματα. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι νιώθω μια απέραντη ντροπή. Ντροπή και σιχαμάρα για το κράτος που ζω. Ντροπή, ντροπή. Βλέπω αυτό το παιδί με την άλλη κοπέλα που προσπαθούν να επιβιώσουν με νύχια και με δόντια με χειροπέδες αντί να είναι αυτός, να τον συλλάβουν από την πρώτη στιγμή, Παίρνει ναρκωτικά, παίρνει ουσίες, είναι αλκοολικός» ανέφερε αρχικά η μητέρα της γνωστής influencer, η οποία δε μπορούσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της.

«Ντρέπομαι για το πώς λειτουργεί το κράτος. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Καμία όμως. Είμαι καμένη από τη δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, υπάρχει μόνο συμφέρον και χρήμα. Αυτός δεν το κάνει για τη δημοσιότητα. Αυτός θέλει βοήθεια. Θέλει βοήθεια. Πρέπει να τον πιάσουν να τον κλείσουν σε ένα ίδρυμα» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η κυρία Στέλλα.

Η μητέρα της Super Κική τόνισε πολλές φορές πως ντρέπεται με την εικόνα που βλέπει καθώς θεωρεί απαράδεκτη την κίνηση των αστυνομικών να φορέσουν χειροπέδες πισθάγκωνα στην κόρη της.

«Εδώ μιλάμε για ενδοοικογενειακή βία και βάζεις χειροπέδες σε αυτά τα κορίτσια; Σας λέω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν διαχωρισμοί και να μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Ντρέπομαι και το λέω και το ξαναλέω. Που ήταν ο εισαγγελέας χθες το απόγευμα να τους πιάσει να μιλήσουν; Γιατί δε τους εξέτασε εκείνη την ώρα; Έχουν να κάνουν με τα πιο καλά παιδιά του κόσμου. Βοηθάνε κόσμο, βοηθάνε ανθρώπους, παλεύουν. Είναι μεγάλη ντροπή αυτό που βλέπω. Ποιόν πιάσανε μωρέ; Τα Γλυκά Νερά πιάσανε; Ντροπή τους. Δε θα έπρεπε να είναι ίδια η διαδικασία για όλους.

Η κόρη μου είναι η νονά της κόρης της φίλης της και ήταν η πρώτη κίνηση που έκανε το κοριτσάκι να πάρει τη νονά της μπροστά σε αυτό που έβλεπε. Το κοριτσάκι με τη φίλη της έμεναν στην κόρη μου 5-6 μήνες… Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της μικρής. Αυτόν τον άνθρωπο, επειδή πίνει ουσίες, πρέπει να τον συλλάβει κάποιος αλλά όχι να τον βάλει φυλακή, να τον πάει σε κέντρο απεξάρτησης. Η κόρη μου έχει πάρει φύλακα στο μαγαζί γιατί φοβούνται… Δηλαδή αν σκοτώσει κάποιον αυτός ο άνθρωπος, τότε θα επέμβει ο εισαγγελέας;» είπε η κυρία Στέλλα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»