#MasterChefGR: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

#MasterChefGR: Έπος! Έταξε προξενιό και πηρε ασυλία! - Οι παίκτες που μαγείρεψαν χωρίς ηλεκτρικές συσκευές - Ο Παύλος έβαλε τα κλάματα - Μότο Μότο: «Αυτά που λέει ο Γιάννης είναι σαχλαμάρες και γλοιώδη σχόλια»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το είδαμε κι αυτό στο ριάλιτι μαγειρικής - Άφωνοι και οι κριτές με αυτό που άκουσαν από τον παίκτη.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Ηλία, ο οποίος ήταν ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας ήταν ότι είχε την επιλογή να αποφασίσει αν ήθελε να μαγειρέψει στη νέα δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας και να διεκδικήσει τα 1.000 ευρώ ή να μην διαγωνιστεί και να παρακολουθήσει ασφαλής τη διαδικασία από τον εξώστη.

 

 

Ο Ηλίας επέλεξε το πρώτο και έσωσε τον Σταύρο αλλά η αιτιολόγηση της επιλογής του αυτής δεν ήταν αυτή που περιμέναμε!

«Καθόμασταν χθες με τον Παναγιώτη και μου λέει ‘’θα σου δώσω 200 ευρώ για να μου δώσεις την ασυλία’’ και έρχεται μετά ο Σταύρος και μου λέει ‘’Λιάκο εγώ σου έχω το καλύτερο. Έχω μία κοπελίτσα από τη Φλώρινα 27 ετών να σου τη γνωρίσω, θα στην κάνω προξενιό’’», είπε ο Ηλίας, με τους κριτές να ρωτάνε αν έχει δει την υποψήφια νύφη.

«Όχι σεφ, δεν την έχω δει αλλά είπε ότι είναι στα γούστα μου», τόνισε ο Ηλίας και πρόσθεσε: «Πάντως πέρα από την πλάκα, εκτός από το προξενιό, που δε με χαλάει κιόλας, ήθελα να βοηθήσω τον Σταύρο γιατί τον είχα βγάλει».

 

 

Οι παίκτες που θα μαγειρέψουν χωρίς ηλεκτρικές συσκευές λόγω Ηλία!

 

 

 

Όλοι οι επίδοξοι MasterChefs, όμως, είναι αποφασισμένοι να βάλουν τα δυνατά τους για να ικανοποιήσουν τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και να κερδίσουν τόσο το έπαθλο των 1.000 ευρώ όσο και τα πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία.

Πόσο έτοιμοι είναι, όμως, όλοι για την κριτική, που θα δεχτούν; Ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν τις μαγειρικές εντυπώσεις και ποιοι θα κληθούν να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό, στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Χαμός για μία Πίνα Κολάντα - «Στο είπα τόσες φορές!»

 

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν άφησαν στους κριτές θετικές εντυπώσεις οι διαγωνιζόμενοι και τα 20 πιάτα που δοκίμασαν από τους παίκτες ήταν απογοητευτικά. Κάποια από αυτά τα πιάτα ήταν «κάκιστα» όπως είπαν χαρακτηριστικά οι κριτές.

Ο Παύλος δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα

Παρουσιάζοντας το πιάτο του στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο δεύτερος κριτής δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, χαρακτηρίζοντας «κάκιστο» το αποτέλεσμα που παρουσίασε ο Παύλος.

«Είναι μία κακή μέρα, με ένα… θα το πω: με ένα κάκιστο αποτέλεσμα. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να το φάει», είπε με έντονο ύφος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Παύλος, σχολιάζοντας αργότερα στην κάμερα, όλες τις τελευταίες εξελίξεις, κατέρρευσε βάζοντας τα κλάματα: «Ήταν κακό και μου έκανε εντύπωση γιατί βγήκε τόσο κακό. Δεν μπαίνουν οι ιδέες μου σε τάξη, δεν έχω ιδέες πια;» αναρωτήθηκε ο Παύλος.

Και ξέσπασε: «Είναι δεδομένο 100% ότι θα είμαι υποψήφιος, δεν το συζητάω. Ίσως κάποιος στο παιχνίδι πρέπει να είναι αυτός που θα κατεβαίνει κάτω και θα διώχνει. Κουράστηκα λες, φτάνει μη με γ@@@ς άλλο. Άσε με λίγο να ηρεμίσω και να πάρω δυνάμεις», είπε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef.

 

 

Μότο Μότο: «Αυτά που λέει ο Γιάννης είναι σαχλαμάρες και γλοιώδη σχόλια»

 

 

 

Ποιοι βρέθηκαν όμως στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση;

Νικήτας, Παύλος και Άρης είναι οι τρεις παίκτες που βρέθηκαν στον τάκο έχοντας τις χειρότερες προσπάθειες και στο σημερινό επεισόδιο θα παλέψουν σε δοκιμασία Αντιγραφής για τη θέση τους στον διαγωνισμό.

 

 

To trailer 22ου επεισοδίου - Τρίτη 21.2.2023

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»