Έτσι σχολίασαν την... έκρηξη της Eλευθερίας Ελευθερίου στην ελληνική τηλεόραση

Καρολίνα Καλύβα, Λιανός, Μουτσινάς, Μπάρκα, Μενεγάκη, Μαγγίρα, Μακαλιάς, Αντωνά, Κάκκαβα και Κρεμλίδου μιλούν για την έκρηξη της Ελευθερίας Ελευθερίου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο #ΚαλόΜεσημεράκι την Σοφιάνα Αβραμάκη και την Καρολίνα Καλύβα.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τις πρώην παίκτριες του #SurvivorGR για τις εντάσεις μεταξύ Ελευθερίας Ελευθερίου και Μάριου Πρίαμου. Η Καρολίνα Καλύβα τόνισε ότι στη θέση της τραγουδίστριας δεν θα είχε ασχοληθεί καθόλου…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο όπως στην Ελευθερία, δεν θα ασχολούμουν. Βαριέμαι… Βαριέμαι όλη αυτή την ενέργεια που αναλώνεις, κάπου που ίσως δεν πρέπει. Έχεις νου, μάτια και βλέπεις. Το έχεις περάσει αυτό το στάδιο μετά από έναν μήνα. Πλέον μπήκε αλλιώς. Μπαίνει μπροστά η λογική» τόνισε η Καρολίνα Καλύβα.

«Με το που μπήκε δεν κρατήθηκε. Να είσαι εγκρατής σε αυτή τη ζωή είναι αρετή», σχολίασε η Καρολίνα Καλύβα και μετά ήρθε η ερώτηση του Νίκου Μουτσινά που προκάλεσε την χαρακτηριστική αντίδραση της πρώην παίκτριας του Survivor.

«Υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι και να τα ξαναβρεί με την Ελευθερία;», ρώτησε ο παρουσιαστής και η Καρολίνα ξέσπασε σε δυνατά γέλια…

«Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία, όποτε ήθελε εκείνη και επιθυμούσε την προπονούσα. Ήμουν η coach της» αποκάλυψε η Καρολίνα Καλύβα.

 

 

Ο Γιώργος Λιανός, σχολίασε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του #SurvivorGR All Star μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. 

Συγκεκριμένα είπε ο Γιώργος Λιανός: «Από αυτά που είδα, κατάλαβα ότι η Ελευθερία μπήκε για να μην πει τίποτα.

Έχω ακούσει απ’ έξω ότι η σχέση τους ήταν on-off.

Απλά λόγω της κουβέντας άναψε και βρόντηξε.

Ο Μάριος το χειρίστηκε πολύ ψύχραιμα, του ήρθε ξαφνικό.

Από ότι ξέρω έγινε κάποια κουβέντα έγινε μεταξύ τους το βράδυ αλλά δεν υπήρχε κάμερα. Κάτι έγινε που ήταν λιγάκι άβολο.

Έχω την αίσθηση ότι θα ηρεμήσει το πράγμα, θα τα βρουν.»!

 

 

 

Το απόσπασμα με το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου κατά του Μάριου Πρίαμου στο #SurvivorGR All Star σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής δεν συμφώνησε με τη στάση της τραγουδίστριας και το πώς αντέδρασε απέναντι στον πρώην σύντροφό της, για το φλερτ του με την Καρολίνα Καλύβα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η άποψή μου, πετάξτε τη. Δεν γίνεται Ελευθερίτσα μου καλή, να νιώθεις ότι σε έχει εκθέσει αυτός ο άνθρωπος κι ενώ έχεις κρατηθεί και δεν έχεις τοποθετηθεί, να κάνεις ολόκληρο ταξίδι και να πληρώνεσαι για να τοποθετηθείς. Λυπάμαι».

«Ούτε είναι ντροπή της Κύπρου ο Μάριος. Είναι οριακά μια τυπική συμπεριφορά ενός άντρα. Χαλαρώστε, αυτά γίνονται», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Εξήγησε μάλιστα, πως με την ίδια συμπεριφορά μπορεί να είχε δράσει και μια γυναίκα. «Οι γυναίκες δεν λέτε ψέματα άμα θέλετε κάποιον "σ'αγαπώ, σε λατρεύω, είσαι ο μόνος"; Κι είναι ο μόνος, απλά στην πρώτη σελίδα. Μην παθαίνουμε τρέλα. Για μένα έχει χάσει το δίκιο της», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

 

 

Για τον χαμό που έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του #SurvivorGR μίλησαν σήμερα η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στον αέρα του #PameDanai.

«Δεν θα μιλήσω περί ηθικής γιατί μου φαίνεται όλο αυτό τόσο αστείο, νιώθω ετεροντροπή. Δεν θεωρώ ότι μπορώ να το κάνω πιο σοβαρό και να πω ποιος είναι ηθικός και ποιος ανήθικος. Το ότι μπήκε ένας άνθρωπος σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και αγωνισμάτων για να κάνει όλο αυτό, με αυτόν τον παροξυσμό, μου φαίνεται λίγο υπερβολή. Δεν θα πω στημένο, γιατί δεν έφτασα μέχρι εκεί», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε επίσης: «Εμένα, με αυτά τα πράγματα, με την ανθρώπινη ψυχολογία και με τον τρόπο που ξεκατινιάζεται κάποιος, νιώθω ότι δεν χωράει στρατηγική. Νιώθω ότι πρέπει πρώτα να προστατεύσουμε εμάς και μετά τους γύρω μας και μετά να πάμε στη στρατηγική. Το να γίνεται όλο αυτό απλά για ένα παιχνίδι, κοινωνικά βλέποντάς το, δηλαδή ως το τι βλέπουμε εκείνη τη στιγμή, μου φαίνεται υπερβολικό».

 

 

Η απορία της Ελένης για το σίριαλ Μάριου και Ελευθερίου στο Survivor

 

 

Η Έλενα Κρεμλίδου ήταν καλεσμένη σε εκπομπή του Open όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το #SurvivorGR All Star και όλες τελευταίες εξελίξεις, όπως η σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο και το επεισόδιο λόγω της Καρολίνας Καλύβα και του ειδυλλίου τους.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, εξέφρασε τη δική της άποψη, ρίχνοντας μάλιστα τα "καρφιά" της στον παίκτη της Κόκκινης ομάδας σχετικά με την στάση που κράτησε απέναντι στην τραγουδίστρια.

«Εγώ πιστεύω ότι ήδη τα έχουν βρει και πολύ σύντομα θα το δείτε στις οθόνες σας. Δεν εννοώ ότι ξαναείναι σε σχέση αλλά ότι τα έχουν βρει, είναι πολύ πιο οκ τώρα. Αυτό ήταν όλο» είπε η Έλενα Κρεμλίδου.

Η Μπέτυ Μαγγίρα, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Μαρία Αντωνά και εγώ διακωμωδεί σαν την κατάσταση με επικά ξεκαρδιστικά σχόλια

 

 

 

Η Ναταλί Κάκκαβα δεν δίστασε να γράψει τη γνώμη της στο Twitter, τονίζοντας πως η Ελευθερία Ελευθερίου επέλεξε να μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν αφού μπήκε στο reality επιβίωσης.

«Και συγνώμη Ελευθερία μου δεν απάντησες όπως είπες σε καμία κάμερα εκτός Survivor και περίμενες να ξεκατινιαστείς στο παιχνίδι; Ειλικρινά λάθος επιλογή να μπεις» έγραψε η Νάταλι Κάκκαβα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»