Η τρυφερή εξομολόγηση Καλυβάτση για την Ηρώ Λούπη & το ενδεχόμενο γάμου

Σωτήρης Καλυβάτσης: Τα 6 χρόνια σχέσης με την Λούπη, ο γάμος και τα αρχικά της εκπομπής ΑΜΑΝ - «Τα περισσότερα θετικά σχόλια τα δέχομαι για την «τσουτσού» μου! Όσοι προλαβαίνουν να δούνε στο θέατρο έχουν να πουν…»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το βράδυ της Κυριακής, ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος στο #ΑfterDark και παραχώρησε συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά. Ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη σχέση του με την ηθοποιό, Υρώ Λούπη.

«Είμαστε έξι χρόνια μαζί. Έχω σπάσει κάθε ρεκόρ. Μας έφερε λίγο πιο κοντά ο Μανούσος Μανουσάκης. Ήταν ο σκηνοθέτης μας σε μια θεατρική παράσταση. Ήρθαμε υπερβολικά κοντά με την Ηρώ και παραμείναμε κοντά. Η Ηρώ είναι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, συμφωνούμε πολύ σε κάποια πράγματα. Την θαυμάζω ιδιαίτερα ως ηθοποιό και ως άνθρωπο. Έχει τα καλά της…» είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάστης.

Και πρόσθεσε: «Αν υπάρξει κάποιο παιδί, ο γάμος ίσως να είχε κάποιο νόημα. Κατά τα άλλα, αν επικοινωνούν δύο άνθρωποι μεταξύ τους δεν χρειάζονται παπάδες, κουμπάρους, τελετές. Ό,τι αισθάνεται ο καθένας»!

 

 

 

Και αποκάλυψε: «όλα ξεκίνησαν το 1994. Ήδη είχαν ξεκινήσει τα παιδιά το Κομφούζιο από την προηγούμενη σεζόν και πήγαν για τα καλοκαιρινά τους επεισόδια στη Χαλκιδική. Εκεί ο φίλος και αδελφός μου, Αντώνης Παραράς σκέφτηκε να πάρει το συνεργείο και να έρθει στην κατασκήνωση όπου εργαζόμουν εγώ στο δεύτερο πόδι. Έτσι γνωριστήκαμε με τους υπόλοιπους γιατί με τον Αντώνη συνεργαζόμασταν και στη ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης και στην κατασκήνωση. Ήρθε μαζί με το συνεργείο από το πρώτο πόδι στο δεύτερο, που βρισκόμουν, για να παρουσιάσουμε την κατασκήνωση ουσιαστικά και μαζί με αυτό μού είπε να κάνουμε κάποιο βίντεο. Κατέβασα, λοιπόν, τη συλλογή των γυαλιών που είχα, γύρω στα 50 – 60 γυαλιά και έγινε το πρώτο μου προσωπικό βιντεάκι στο Κομφούζιο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά σαν γκεστ. Του άρεσε πάρα πολύ και του Αντώνη Κανάκη αυτό που είδε και συμφωνήσαμε από τη νέα σεζόν να ενταχθώ και γω στην τηλεοπτική ομάδα».

Και για τα αρχικά της εκπομπής, ΑΜΑΝ, είπε: «Κοίταξε, είναι κάτι που κατέβασε η κούτρα μου όσο ήταν ζωντανός ακόμα ο φίλος μας. Στη συνέχεια, όμως, οι τηλεθεατές μας το έφτιαξαν έτσι. Όχι, δεν ήταν για αυτό αλλά έγινε στην πορεία για αυτό».

 

 

 Ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  

 

Δειτε Επισης

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»
Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, ευτυχώς υπήρχε η μητέρα μου»