«O πατέρας μου έπαθε δίπλα μου εγκεφαλικό, Η μητέρα μου έφυγε στα χέρια μου»

Συγκινεί η Ειρήνη Νικολοπούλου για τους γονείς της και η Ελεονώρα Μελέτη για τον θάνατο του παππού της: «Είναι μια εικόνα που σε συντροφεύει»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στο #MegaΚαλημέρα για την υποκριτική, αποκάλυψε ότι ήταν ελέγκτρια εναέριας κυκλοφορίας & τον λόγο που δεν στεναχωριέται, που η μητέρα της «έφυγε» στα χέρια της.

Η δημοσιογράφος μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση.

«Φέτος κλείνω 40 χρόνια στη δημοσιογραφία, γίνομαι 40 χρόνων. Ξεκίνησα με τον Κώστα Χαρδαβέλα και τον Γιάννη Δημαρά, ήταν τότε σούπερ σταρ. Ο Γιώργος Λιάνης μου άφηνε ποιηματάκια στο γραφείο μου. Όταν βγήκε στο Playboy με τη Ζωή Λάσκαρη, αντί για λεζάντες είχε στίχους του Γιώργου Λιάνη κάτω από τις φωτογραφίες», είπε αρχικά η Ειρήνη Νικολοπούλου.

«Δεν με γεμίζει πια η τηλεόραση, έχω καταφέρει να αναπτύσσω τον χρόνο μου με ένα πιο δημιουργικό τρόπο. Είμαι σαν την Μπριζίτ Μπαρντό που είπε «και τώρα φεύγω» και δεν ξαναγύρισε ποτέ», συμπλήρωσε.

Ποια απώλεια την σημάδεψε;

«Οι «απώλειες» των γονιών μου με έχουν σημαδέψει. Τον πατέρα μου τον «έχασα» όταν ήμουν 30 χρόνων. Είχα πάθει φωτοέγκαυμα, ήρθα σπίτι και λόγω των φαρμάκων με έπαιρνε ο ύπνος και ο πατέρας μου έπαθε δίπλα μου εγκεφαλικό και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Η μητέρα μου «έφυγε» στα χέρια μου. Ενώ θυμάμαι την σκηνή, δεν στεναχωριέμαι, γιατί χαίρομαι που ήμουν εκεί και είδα την τελευταία της ματιά», αποκάλυψε.

Για την τηλεόραση αλλά και για το θέατρο που, όπως αποκάλυψε, είχε ασχοληθεί παλαιότερα, η Ειρήνη Νικολοπούλου, επεσήμανε πως, «όταν έγινε κάτι, που ήταν η αίτια για να φύγω από την τηλεόραση, η μητέρα μου αρρώστησε από αυτό το πράγμα. Όλοι οι σκηνοθέτες μου ζήτησαν να γίνω ξανθιά, αλλά δεν έχω κάνει καμία αλλαγή. Πριν την δημοσιογραφία είχα ασχοληθεί με το θέατρο, μου άρεσε η υποκριτική, αλλά σταμάτησα στα 21».

«Ήμουν ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας. Λίγο πριν βγω στον αέρα στην ΕΡΤ2 ανακοίνωσα στους γονείς μου, ότι θα με δουν στην τηλεόραση», κατέληξε η γνωστή δημοσιογράφος.

 

 

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ειρήνης Νικολοπούλου και την εξομολόγηση για τους θανάτους των γονιών της στους οποίους ήταν παρούσα, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι και εκείνη έχει τύχει να είναι παρούσα στις τελευταίες στιγμές ενός ανθρώπου και πιο συγκεκριμένα του παππού της και αυτή είναι μια εικόνα που τη συντροφεύει μέχρι σήμερα.

«Η στιγμή του να φεύγει η μητέρα σου στα χέρια σου και να νιώθεις μετά από πολλά χρόνια ότι έχεις υπάρξει τυχερός που ήσουν εκεί, εγώ εκεί ανατρίχιασα. Εγώ το έχω ζήσει με τον παππού μου αυτό το πράγμα. Είναι συγκλονιστικό. Είναι μια εικόνα που δε τη ξεχνάς ποτέ. Εκείνη τη στιγμή είναι μια στιγμή που δε σου αρέσει που συμβαίνει αλλά μετά από χρόνια είναι μια εικόνα που σε συντροφεύει» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  

 

 

  

 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»