«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!»

Το δημόσιο ευχαριστώ του Στέλιου Ρόκκου στους γιατρούς του, μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του - Βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Όπως μετέδωσε η Οριάνα Δήμητρα στο #XamogelaKaiPali: «Σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο ο γνωστός τραγουδιστής».

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή, όταν ο Στέλιος Ρόκκος βρισκόταν στο σπίτι του στη Λήμνο με τη σύζυγό του και αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Μεταφέρθηκε από τη σύζυγό του, στο ιατρικό κέντρο του νησιού, εκεί κρίθηκε απαραίτητη η αεροκομοιδή του στην Αθήνα, αρχικά σε δημόσιο νοσοκομείο και στη συνέχεια σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Στέλιος Ρόκκος, οδηγήθηκε εσπευσμένα με C-130 στο νοσοκομείο, με συμπτώματα εμφράγματος

 

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, υπό την παρακολούθηση των γιατρών, ενώ οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με την Λένα Ζευγαρά αναβλήθηκαν μέχρι νεωτέρας», ανέφερε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής για τον Στέλιο Ρόκκο.

 

 

Ο Στέλιος Ρόκκος έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και ευχαρίστησε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και συνεργάτες.

«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!! Ήταν μια περιπέτεια. Μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω, ολοκαίνουργιος.

Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους, Στο νησί μου το νοσοκομείο Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου και τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους.

Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και αερομεταφορά στην Αθήνα, το Μετροπόλιταν και όλο τι προσωπικό που με αντέχουν. Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέρη Εμμανουήλ», έγραψε ο Στέλιος Ρόκκος.

    

 
 

Το πρωί της Δευτέρας 16/1, ο θεράπων γιατρός του, Εμμανουήλ Καλλιέρης, μέσα από την εκπομπή #HappyDay μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός του Στέλιου Ρόκκου τόνισε πως ο τραγουδιστής έχει ξεπεράσει πλήρως το οποιοδήποτε πρόβλημα και πως πολύ σύντομα αναμένεται να πάει εξιτήριο για να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

«Πέρασε μια μικρή περιπέτεια, η κατάστασή του είναι απόλυτα σταθερή. Δεν έχει αφήσει κανένα πρόβλημα. Είμαστε αισιόδοξοι. Όλα έχουν πάει εξαιρετικά καλά και σε λίγες ημέρες θα φύγει από το νοσοκομείο. Είναι ένας εξαιρετικός ασθενής, πολύ ευγενής και πειθαρχημένος με εξαιρετικό ήθος. 

Ο συνάδελφος στη Λήμνο το αντιμετώπισε πολύ σωστά, κατάλαβε αμέσως ότι πιθανόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μεταφέρθηκε αμέσως στην Αθήνα και αντιμετωπίστηκε πλήρως. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του. Η σύζυγός του είναι 24 ώρες το 24ωρο δίπλα του. Δε μπορώ να πω πότε θα πάρει εξιτήριο αλλά θα γίνει πολύ σύντομα. Θα μπορέσει να επανέλθει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έγινε, όπως λέει και ο ίδιος, ολοκαίνουργιος» ανέφερε ο θεράπων ιατρός του Στέλιου Ρόκκου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»