Η on camera συγκίνηση του Γιάννη Πουλόπουλου για τον σύντροφό του

«Για μένα είναι προτεραιότητα η προσωπική μου ζωή. Είναι σημαντικό να λες σ'αγαπώ, στον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην εκπομπή #GeiasSou για την προσωπική του ζωή, σχολιάζοντας παράλληλα τις τηλεοπτικές εξελίξεις της τρέχουσας σεζόν.

Στο τέλος του βίντεο ο δημοσιογράφος συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τα media, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική του ζωή, όπως είχε πει και στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Για μένα είναι προτεραιότητα η προσωπική μου ζωή. Είναι σημαντικό να λες σε έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου, ότι τον αγαπάς. Είναι πολύ πιο σημαντικό από το τι θα κάνω εγώ στην τηλεόραση».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του, η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε: «Συγκινήθηκε και ράγισε η φωνή του. Παιδιά να μοιραστώ κάτι μαζί σας; Τον αγαπώ τον Γιάννη, έχουμε δουλέψει για πολλά χρόνια κι ήμασταν μαζί. Όταν έκανε το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, έκαναν ένα μεγάλο πάρτι, όπου αντάλλαξαν όρκους. Οι όρκοι τους ήταν οι πιο συγκινητικοί που έχω ακούσει σε γάμο. Πραγματικά κλαίγαμε όλοι. Είναι ένα ζευγάρι, που αγαπιέται κι είναι δύο πολύ καλά παιδιά. Χαίρομαι πάρα πολύ που έχουν ταιριάξει, παρόλο που είναι αταίριαστοι. Είναι ένα παράδειγμα αγαπημένου ζευγαριού και χαίρομαι που βάζει προτεραιότητα».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος απάντησε κιόλας για το εάν είναι στημένες οι κόντρες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι..«Αν ρωτάς αν είναι ριάλιτι ή στημένο σου λέω ότι δεν είναι» απάντησε συμπληρώνοντας πως η εκπομπή #SuperΚατερίνα είναι μια εκπομπή όπου υπάρχουν έντονες προσωπικότητες με διαφορετικές ευαισθησίες.

 

 

«Πάω στον άνθρωπό μου, να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα»

Σε παλαιότερη συνέντευξή του τον περασμένο Μάιο στην εκπομπή #Eleni, ο δημοσιογράφος, που συμμετείχε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε για την απόφασή που πήρε να αποχωρήσει από την τηλεόραση και να ασχοληθεί με τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του στην Μύκονο.

«Τώρα που ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, είναι σημαντικό να βλέπω συναδέλφους να εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Θα τελειώσω σιγά σιγά και ξέρω ότι έχω αφήσει μία σφραγιδούλα» είχε πει στην Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε:

«Το έχω πει ουσιαστικά από τον Νοέμβριο ότι κλείνω τον κύκλο μου και κάποιοι είπαν ότι μπορεί να μην έχω καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Καμία σχέση, είμαι πολύ χαρούμενος που θα κλείσω την καριέρα μου με την Κατερίνα. Έχω κάνει ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα στη Μύκονο, οπότε εσύ δεν με καταλαβαίνεις; Πάω στον άνθρωπό μου, με τον οποίον είμαστε 12 χρόνια μαζί να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα».

 

 
  

 

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega