Η Σκορδά, το bullying στην Παπαγεωργίου και το δικαστήριο με τον πρώην σύζυγό της

Έλενα Χριστοπούλου: «Είμαι στη φάση να πετάξω από πάνω μου τον χαρακτηρισμό της “ξινής”»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή #XamogelaKaiPali και μίλησε για όλα στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η γνωστή booker μοντέλων, που φέτος βρίσκεται στο #PrwinoMas μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση.

«Μου φαίνεται ωραία εμπειρία, την απολαμβάνω. Στην αρχή έλεγα “Παναγία μου πως θα σηκώνομαι 6 το πρωί”. Πρέπει να σηκωθώ να πιω τον καφέ μου, να «ξετσαλακωθώ» κι μετά να πάρω το αυτοκίνητό μου και να πάω στην εκπομπή. Έχω φτάσει σε σημείο στη ζωή μου που με αγχώνει μόνο το πρόβλημα υγείας, για όλα τα άλλα είμαι έτοιμη και να σχολιάσω, να πω τη γνώμη μου. Μου είχε προτείνει ξανά η Φαίη να είμαι μαζί της αλλά έκανα άλλα πράγματα. Και εκεί που ήταν η Φαίη ήταν μία συγκεκριμένη εκπομπή. Φέτος που είναι μόνη της, θεώρησα ότι «κολλάω» πιο πολύ εκεί», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Φοβάμαι μην κάνω σαρδάμ στον αέρα, μη κάνω λάθη, έχω ξεχάσει πολλές λέξεις και να μην πειραχτούν κάποιοι άνθρωποι από κάτι που θα πω και θα φανεί διαφορετικό από αυτό που εννοώ. Αυτό που είχα για τα κιλά της Ηλιάνας για παράδειγμα, δεν είχα τον χρόνο να απαντήσω όπως ήθελα. Λυπάμαι πολύ που είπα κάποια πράγματα και κάποια κορίτσια που έχουν περάσει ή περνούν κάποια προβλήματα υγείας – άσχετα από την Ηλιάνα αυτά –  το πήραν προσωπικά και τους στεναχώρησα»

«Αυτό που θέλω στη ζωή μου είναι να επικροτώ τους ανθρώπους και ειδικά τις γυναίκες. Το χειρίστηκα λάθος γιατί δεν είχα τον χρόνο να απαντήσω. Γνωστή είμαι στα της δουλειάς μου μόνο, δεν ήμουν γνωστή γενικά. Πλέον δεν μπορώ να κάνω ό,τι έκανα στη ζωή μου, τις βλακείες που έκανα, κάνω λιγότερες. Δεν καταπιέζομαι όμως πάρα πολύ, είμαι ο εαυτός μου. Μου λείπει η ελευθερία που είχα πιο πριν», συμπλήρωσε.

Για τις συναναστροφές της, η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε πως, «άμυνες έχω στους ανθρώπους που με έχουν πειράξει, με έχουν προδώσει ή στεναχωρήσει. Όχι στη δουλειά μου. Έχω υπάρξει και καλός και κακός άνθρωπος, ανάλογα με τον άνθρωπο που έχω μπροστά μου. Συγχωρώ πάρα πολύ και με συγχωρούν. Φυσικά υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω συγχωρήσει, δεν το κρατάω μέσα μου γιατί πιστεύω στην συμπαντική δικαιοσύνη και θεωρώ ότι οι άνθρωποι κάνουμε και λάθη και σωστά και ο καθένας θα βρει την πορεία του».

Για τον χαρακτήρα της σχολίασε συγκινημένη: «Κάθε φορά που έχω δείξει την «ανθρώπινη πλευρά» μου κάπως την έχω πατήσει. Γι’ αυτό τα κρατάω λίγο πίσω. Ο κόσμος με θεωρεί «ξινή», είναι όμως μία άμυνα. Είμαι σε φάση να αποτάξω αυτόν τον χαρακτηρισμό της ξινής. Έχω τη χαρά να με εμπιστεύονται άνθρωποι που δεν το περίμενα κα αυτό με συγκινεί. Στη δουλειά μου με εμπιστεύονται».

«Δεν είμαι το γραφείο τύπου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου»

Μεταξύ άλλων η booker μοντέλων αναφέρθηκε στη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η βάση της σχέσης μου με την Ηλιάνα δεν ήταν ποτέ το επαγγελματικό. Πρώτα ήμασταν φίλες και μετά συνεργάτες. Πλέον έχουμε περάσει σε ένα επίπεδο που την εμπιστεύομαι περισσότερο εγώ από ότι εκείνη εμένα. Για τη Φαίη Σκορδά μου είπε ότι καλώς έκανα και πήγα στην εκπομπή. Υπολογίζω πολύ στη γνώμη της σε πολλά πράγματα. Δεν χρειάζεται να υπερασπιστώ την Ηλιάνα, είναι ένα άξιο και φωτεινό άτομο. Δεν είμαι το γραφείο τύπου της Ηλιάνας. Είμαι προβληματική αν μου πειράξουν ανθρώπους που αγαπάω», σημείωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Θα ξαναέκανα το #GNTM κι το My style rocks, τα αγαπώ αυτά τα projects», αποκάλυψε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη δικαστική διαμάχη της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

 

Για την διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της:

«Μερικές φορές λέω ότι είμαι άξια των επίλογων μου για να ξεκουραστεί η ψυχή μου. Κάποιες φορές λέω ότι δεν θα έπρεπε να περνάω μέσα από φωτιά για να τα καταφέρω στη ζωή μου. Άλλες φορές λέω ότι εάν δεν ήταν αυτή η ιστορία δεν θα είχα φτάσει εδώ που έχω φτάσει. Όσο με πολεμούσαν κάποιοι άνθρωποι και τόσο περισσότερο ξυπνούσα με φως», είπε κλείνοντας.

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor