H Μελίνα Ασλανίδου αποκάλυψε τον άγνωστο αρραβώνα της - «Έφτασα κοντά στον γάμο»

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην αγωγή που είχε κάνει σε έντυπο, όταν είχε γραφτεί ότι οι γονείς της φιλοξενούνται σε ίδρυμα και για τον θάνατο του αδελφού της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος στο «Τετ α Τετ», στον Alpha Κύπρου, ήταν η Μελίνα Ασλανίδου. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην αγωγή που είχε κάνει σε έντυπο, όταν είχε γραφτεί ότι οι γονείς της φιλοξενούνται σε ίδρυμα, ενώ αποκάλυψε τον άγνωστο αρραβώνα της.

«Αυτό το έντυπο δεν υπάρχει πια. Προσωπικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθώ με τους δικούς σου γονείς ή με τους γονείς του τάδε. Είναι οικογένειά μου, δεν είναι ωραίο πράγμα» είπε η Μελίνα Ασλανίδου στον Τάσο Τρύφωνος.

Αναφορικά με τον γάμο, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Έφτασα κοντά στον γάμο, ξυστά. Είχα αρραβωνιαστεί με ένα παιδί, ήμασταν καλά αλλά δεν προχώρησε μετά. Δεν με φοβίζει κάτι στη δέσμευση. Έχω ευτυχήσει στον έρωτά».

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατο του αδελφού της, ο οποίος «έφυγε» το 2000 μόλις στα 20 του χρόνια.

«Σιγά-σιγά μαθαίνεις να αναπτύσσεις μηχανισμούς. Πλέον έχω πάει σε άλλο level, το αντιμετωπίζω τελείως διαφορετικά. Καμιά φορά βλέπω τη μητέρα μου, που ακόμα έχει αυτό το παλιό, και λέω: οκ, αυτός είναι ο κύκλος. Η ζωή μας κάνει κύκλους. Όλοι έχουμε ξεκινήσει με μία υπέροχη γέννηση, η οποία θα κάνει έναν κύκλο και θα πάει στον θάνατο. Αυτός είναι ο κύκλος της ανθρώπινης ύπαρξης, είμαι πολύ συμφιλιωμένη με αυτό» ανέφερε η Μελίνα Ασλανίδου.

«Θεωρώ ότι σε κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, όταν ένας άνθρωπος φεύγει πάρα πολύ νέος και είναι όλος ζωή – ένα παιδί 20 χρονών είναι όλο ζωή, δεν σκέφτεσαι πότε θα φύγει – , όταν έρχεται ένα τέτοιο μάθημα στη ζωή σου νωρίς, σε βάζει να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα. Κάθε στιγμή είναι πάρα πολύ σημαντική, ιερή και πρέπει να τη ζούμε γιατί ποτέ δεν ξέρει κανένας μας τι του ξημερώνει και πότε θα σβήσει το δικό του κερί. Οπότε εγώ το πήρα νωρίς το μάθημα αυτό» εξομολογείται στη συνέχεια.

«Όταν έρχονται ισχυρές δονήσεις στη ζωή σου, σε ξεκουνάνε, ξεβολεύεσαι και παίρνεις αποφάσεις πιο δυναμικές και δραστικές» σημειώνει η Μελίνα Ασλανίδου.

«Πάντα τον κουβαλάω μέσα μου τον αδελφό μου, δεν φεύγει αυτό. Είναι μία ψυχή που ήρθε και συντροφευτήκαμε για όσα χρόνια συντροφευτήκαμε. Κάποια στιγμή το λες: τι ωραία να ‘ταν κι ο ένας εδώ κι ο άλλος εδώ. Αλλά με κάποιον τρόπο είναι εδώ» μοιράζεται με ειλικρίνεια η Μελίνα Ασλανίδου.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor