#SurvivorGR Spoiler: Οικειοθελής αποχώρηση βόμβα στο All Star

Στην απόφασή της αυτή θα συντρέξουν λόγοι υγείας αλλά και ψυχολογικοί λόγοι - Τρεις παίκτες επιχείρησαν να βρουν φαγητό στη ζούγκλα – Όλο το παρασκήνιο - Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ποιος αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor All Star από την πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού;

Το #SurvivorGR All Star έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής με ένα επεισόδιο διαφορετικό, με δυναμικές εξελίξεις από το πρώτο επεισόδιο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε όλους τους παλιούς παίκτες στον Άγιο Δομίνικο για να διαμορφωθούν στη συνέχεια οι δύο νέες ομάδες. Διάσημοι και Μαχητές, δηλαδή κόκκινη και μπλε, χωρίστηκαν και το παιχνίδι ξεκίνησε.

 

 

Διάσημοι είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.

Μαχητές είναι οι: Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου.

 

 

Στο πρώτο αγώνισμα επάθλου και ασυλίας κέρδισαν οι Διάσημοι, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν την μπλε ομάδα με ένα σημαντικό βάρος στο πρώτο συμβούλιο του νησιού.

 

 

Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν έκρυψε την προσωπική του δυσαρέσκεια για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις τις πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο αλλά και το γεγονός πως επέλεξαν να τον βάλουν να μονομαχήσει με τον «ισχυρό» Σάκη Κατσούλη. Κάτι που μάλλον μέτρησε και αρνητικά εις βάρος του σχεδιαστή κοσμημάτων μιας και… παμψηφεί η κάλπη έδειξε το δικό του όνομα με αποτέλεσμα να είναι αυτός ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησε στο #SurvivorGR All Star.

 

 

Στο αποψινό επεισόδιο, ο σχεδιαστής κοσμημάτων ξέσπασε σε κλάματα. Ο Περικλής Κονδυλάτος έχει «κουραστεί», καθώς τον ψήφισαν όλοι και δεν μπορεί να ζει ξανά «το ίδιο έργο».

Και στο αποψινό επεισόδιο οι τόνοι ανεβαίνουν στο Συμβούλιο του Νησιού, λίγο πριν αναδειχθούν ακόμη 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν και απόψε με ακόμα έναν δύσκολο αγώνα ασυλίας που θα κρίνει ποιος θα είναι μαζί με τον Περικλή στον τάκο…

Και αυτή η μάχη θα είναι απαιτητική και θα έχει πάθος, αλλά και ανατροπή!

Όπως είδαμε και στο trailer στο συμβούλιο έχουν ήδη ξεκινήσει οι κόντρες, όπως αυτή που θα δούμε σήμερα, 9 Ιανουαρίου ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο Νίκος Μπάρτζης έρχεται σε αψιμαχία με τον Τάκη Καραγκούνια και… θα βάλει κι άλλο φιτιλιά ο Αναγνωστόπουλος αφού θα μιλήσει για κωλοτούμπες και μπιφτέκες…

Πρωταγωνιστές του καβγά ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Τάκης ρωτά: «Σου έκανα μία ερώτηση, γιατί δεν απαντάς» με τον Νίκο να λέει: «Εσύ γιατί θίγεσαι» και ξαφνικά ακούγεται ο Αναγνωστόπουλος να λέει: «Υπάρχουν και οι κωλοτούμπες και οι μπιφτέκες…»

Ποια ομάδα τελικά θα καταφέρει να κερδίσει; 

Οι Διάσημοι θα χάσουν και οι Μαχητές θα κερδίσουν.

 

 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο #PrwinoMas τη Δευτέρα ο Νίκος Παρτσώλης, πριν από λίγες ώρες συνέβη η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση, την οποία θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι πρόκειται για γυναίκα, δίχως να αποκαλύψει το όνομά της. Κατά την εκτίμηση της Φαίης Σκορδά, αυτή που αποχώρησε είναι η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε μόνο ότι στην απόφασή της αυτή θα συντρέξουν λόγοι υγείας αλλά και ψυχολογικοί λόγοι.

 

 

Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως η εν λόγω παίκτρια είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου.

 

 

Τρεις παίκτες επιχείρησαν να βρουν φαγητό στη ζούγκλα – Όλο το παρασκήνιο

Oι πληροφορίες που φτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο για την διαβίωση των παικτών στην παραλία είναι καταιγιστικές.Κάπως έτσι, έφτασε και η πληροφορία για τους πρώτους τρεις παίκτες που επιχείρησαν φέτος να βρουν φαγητό στη ζούγκλα, σχεδόν με το που πάτησαν το πόδι τους στο νησί, αμέσως μετά την πρεμιέρα του #SurvivorGR All Star.

«Τρεις παίκτες επιχείρησαν να πάνε στην ζούγκλα για να βρουν φαγητό. Οι παίκτες αυτοί ανήκουν στην ομάδα των Μαχητών. Πρόκειται για τους: Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τάκης Καραγκούνιας», αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης.

«Οι τρεις τους επιχείρησαν να βγουν στη ζούγκλα, αλλά στο μέρος που επιτρέπεται να πάνε και γι’ αυτό δεν θα υπάρξουν κυρώσεις. Πρόκειται για το μέρος στο οποίο είχαν πάει παίκτες παλαιότερα και είχαν πάθει δηλητηρίαση από τα βατόμουρα», σημείωσε στη συνέχεια.

 

 

Ο Ντάφυ,ο Αλέξης Παππάς, οι Amigos και το ειρωνικό σχόλιο του Σοϊλέδη

 

 

Στο #PrwinoMas, μια τηλεφωνική παρέμβαση του Τριαντάφυλλου είχε ως αποτέλεσμα να ανέβουν πολύ γρήγορα οι τόνοι.

Πρωταγωνιστές ήταν βέβαια ο Τριαντάφυλλος και ο Βασίλης Νομικός. Μια φράση που είπε ο παρουσιαστής παρερμηνεύτηκε από τον τραγουδιστή και ο διάλογος μεταξύ των δύο εξελίχθηκε ως εξής:

Β.Ν. Το είπε ο άνθρωπος ότι δεν πρόκειται να πάει κατά 99,9%. Έτσι δεν είναι Τριαντάφυλλε;

Τ. Βέβαια και δεν πρόκειται να πάω μεγάλε.

Β.Ν. Βασίλης Νομικός λέγομαι Τριαντάφυλλε. Και ξέρεις, εγώ όταν μιλάω, μιλάω τεκμηριωμένα.

Τ. Άκου αδερφέ… Είπες πριν να βάλω το μυαλό μου στο κεφάλι μου.

Β.Ν. Όχι, δεν είπα αυτό. Εγώ μιλάω πάντα τεκμηριωμένα όλα αυτά τα χρόνια.

Τ. Έπρεπε να ήμουν εκεί να μιλήσουμε face to face αδερφέ. Το κατάλαβες; Βρε το κατάλαβες τι σου λέω τώρα;

Β.Ν. Τι εννοείς;

Τ. Το κατάλαβες τι σου λέω αγόρι μου;

Β.Ν. Είπα χαριτολογώντας ότι όπως μας έλεγαν στο σχολείο να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό… Είπε κατά 99,9% ότι δεν θα πας στο Survivor.

Τ. Είπα εγώ 100%;

Β.Ν. Με δουλεύεις;

Τ. Και ποιος σου είπε ότι θα πάω; Ρε αγόρι μου, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω.

Τελικά, οι τόνοι κατέβηκαν και η συζήτηση για το #SurvivorGR All Star συνεχίστηκε.

 

 

 

O Νίκος Μουτσινάς στο #ΚαλόΜεσημεράκι παρουσίασε απόσπασμα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη για τον άνδρα που στα επόμενα επεισόδια μπαίνει στο #SurvivorGR All Star

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε πως γνωρίζει το όνομα του παίκτη, ωστόσο αρκέστηκε σε μια μικρή περιγραφή.

«Πολύ σωστό το ρεπορτάζ. Μπράβο στον Χάρη, το ξέρω κι εγώ, δεν μπορώ να σας κάνω spoiler. Περιγραφή… είναι πολύ δυνατός παίκτης, όμορφος πολύ όμορφος. Είχε κοντό μαλλί, τώρα έχει μακρύ, πολύ δυνατός στο αγώνισμα, πολύ σωστός και καλός ψαράς», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος του ευχήθηκε για την επιστροφή του στο παιχνίδι: «Γεια σου, καλή επιτυχία».

O λογος για τον Γιώργο Κορόμι.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor