Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Η κατάσταση με τις καταχρήσεις ήταν οριακή. Το μυαλό μου έφτιαχνε σενάρια»

  25/11/2022 08:30
«Η κατάσταση με τις καταχρήσεις ήταν οριακή. Το μυαλό μου έφτιαχνε σενάρια»

«Η κατάσταση με τις καταχρήσεις ήταν οριακή. Το μυαλό μου έφτιαχνε σενάρια»

  25/11/2022 08:30

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος για την οντισιόν του για την ταινία «V for Vendetta», τις καταχρήσεις και για την απώλεια του πατέρα του τον Αύγουστο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Καλεσμένος στον καναπέ του #Στούντιο4 βρέθηκε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

«Κυνήγησα την καριέρα στο εξωτερικό αλλά επειδή το έκανα σε μια αρκετά μεγάλη, συνειδητοποίησα ότι αν ανοίξει μια πόρτα προς τα έξω, θα ανοίξει από εδώ και έτσι έχει συμβεί με όλους. 

Το έκανα για λίγο καιρό στο Λονδίνο. Ήταν δύσκολο, έκανα κάποιες δουλίτσες αλλά ήταν δύσκολο να μπεις στον χώρο. Είχα κάνει οντισιόν για το #VforVendetta, θα έπαιζα τον πατέρα της Νatalie Portman, ήταν μία δύο σκηνές», είπε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. 

«Την ελληνική νύχτα δεν την έχω ζήσει τόσο, γιατί δεν πήγαινα στα μπουζούκια, πήγαινα πιο πολύ σε club και rave πάρτι. Θυμάμαι μια περίοδο που πήγε να μου γυρίσει το μυαλό, αλλά ευτυχώς προσγειώθηκα. Όλη η κατάσταση των πάρτι, ξενύχτι και οι καταχρήσεις ήταν οριακή. Ήμουν λειτουργικός, απλά το μυαλό μου έφτιαχνε σενάρια συνωμοσίας. Ευτυχώς δεν μου κόστισε, απλά κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι δεν το πάω καλά», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

«Τον Αύγουστο έχασα τον πατέρα μου, πρόλαβα όμως να δει την κόρη μου. Ο πατέρας μου ήταν καλά, ήταν 91 ετών, ήταν όρθιος, αυτοεξυπηρετούνταν, αλλά τον τελευταίο μήνα κατέπεσε. Το ένιωθα και το έβλεπα. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε αυτή την κατάσταση, δεν ξέρεις τι να ευχηθείς. 

Η κόρη μου ήταν δώρο για τον πατέρα μου. Ένιωσα ότι μια ζωή έρχεται και μια ζωή φεύγει. Είχαμε στενή σχέση, πρόλαβα να του πω όλα όσα ήθελα», κατέληξε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας