Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να βρω τον εαυτό μου θα το κάνω»

  25/11/2022 09:16
 «Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να βρω τον εαυτό μου θα το κάνω»

«Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να βρω τον εαυτό μου θα το κάνω»

  25/11/2022 09:16

Μια εφ’ολης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο podcast της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και στον Θάνο Αλεξανδρή, τον συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου και μίλησε για το σήριαλ αλλά και τη νύχτα την δεκαετία του ’80.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Αυτή η νύχτα μένει», Θάνος Αλεξανδρής, έχει αναλάβει την παρουσίαση των pocasts της σειράς και θα παρουσιάσει τους πρωταγωνιστές για να μιλήσουν για όσα τους αφορούν καθώς και για τους ρόλους τους.

Πρώτος καλεσμένος ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης και παραθέτει τη σχέση του με τη νύχτα: «Μ’ αρέσει η νύχτα πιο πολύ απ’ τη μέρα. Αυτή είναι η φιλοσοφία ζωής μου, λαϊκός άνθρωπος είμαι, λαϊκή είναι η βάση μου, σε αυτό τον κόσμο μεγάλωσα. Αυτές οι εμπειρίες είναι που εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις είτε σαν σκηνοθέτης είτε σαν ηθοποιός, αυτό είναι το υλικό μου. Και αυτό το ξεχωριστό θέατρο κάνω. Είναι ένα πράγματα που με γοητεύει ακόμα, και με το ένα πόδι πια είμαι σε αυτό».

Συνεχίζοντας, ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε στην προσωπική του διαδρομή μέσα στη νύχτα ως εργαζόμενος: «Είμαι από πολύ μικρός στη νύχτα. Με πηγαίναν οι φίλοι μου στα κωλόμπαρα. Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί, ωραία, οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό, πάντα γοητεύει το σκοτάδι. Μπορώ να βρω πολλές εκδοχές του εαυτού μου στον Στρατή», είπε συγκρίνοντας τον εαυτό του με τον Στρατή Βαρδάρη.

Ο Θάνος Αλεξανδρής στάθηκε για λίγο στην ατάκα του Στρατή: «Όταν μια γυναίκα σου λέει όχι σημαίνει όχι», λέγοντας πως στην νύχτα υπάρχουν αφεντικά σαν κι αυτά όπως συμβαίνει και το ακριβώς αντίθετο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης τόνισε πως η δημοσιότητα και η επιτυχία δεν τον έχουν αλλάξει, ούτε σκοπεύει να κάνει κάτι διαφορετικό εκτός από όσα νιώθει να τον εκφράζουν: «Αυτός που είμαι θα συνεχίσω να είμαι και αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια να φτιάξω θέατρο θα ξαναγυρίσω, να βρω τον εαυτό μου λίγο. Στις δυσκολίες έρχεται η έμπνευση. Προσπαθώ να μου δημιουργώ δυσκολίες για να εμπνέομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ενώ αναρωτήθηκε αν θα μπορούσαν να γίνει το Όνειρο κανονικό μπουζουξίδικο: «Εκεί που κάνουμε τα γυρίσματα δεν γίνεται να το κάνουμε μπουζουξίδικο; «Αυτή η νύχτα μένει» θα λέγεται. Πριν ήταν στριπτιζάδικο, έχουν πέσει κορμιά!». Και συνεχίζοντας στην ίδια διάθεση είπε πως: «Όλοι οι ηθοποιοί έχουν ψώνιο με το τραγούδι» και παράλληλα σχολίασε πως πολλοί ηθοποιοί θα ήθελαν να τραγουδήσουν εκεί. «Για φαντάσου εμένα επιχειρηματία και από κάτω να τραγουδάει ο Στάνκογλου!», ανέφερε ολοκληρώνοντας. Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια του podcast διάβασε αποσπάσματα από το ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας