Η τρυφερή εξομολόγηση του Κούγια - «Ευχαριστώ δημοσίως την Εύη Βατίδου»

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε μια άκρως διαφορετική συνέντευξη στο ένθετο #Secret και τη Σάσα Σταμάτη. Ο γνωστός ποινικολόγος δεν μίλησε για δικηγορία και υποθέσεις αλλά για τα παιδιά του, Μάιρα και Χρήστο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε και για τη δήλωση της Εύης Βατίδου ότι η κόρη της θα σπουδάσει Νομική, ενώ ευχαρίστησε δημόσια την πρώην σύζυγό του για τον τρόπο που έχει μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Πείτε µας λίγο περισσότερα πράγματα για τη Μάιρα…

Η Μάιρα είναι ένα πολύ σεμνό και ντροπαλό κορίτσι. Από μικρή ηλικία είχε ιδιαίτερη έφεση στα σπορ, καθώς και διακρίσεις. Έπαιζε τένις, έκανε συγχρονισμένη, αλλά και ενόργανη, όπου θα μπορούσε να γίνει πρωταθλήτρια, αλλά λόγω του ύψους που πήρε απότομά ήταν αδύνατον. Από πολύ μικρή ηλικία είχε τετράγωνη λογική και κατ’ επανάληψη, ακόμα και µέχρι σήμερα, είναι η γέφυρα στις συνηθισμένες διαφορές και διενέξεις που είχα είτε µε την Εύη είτε µε τον αδελφό της, ως υπεύθυνος πατέρας.

Ο Χρήστος είναι τριτοετής φοιτητής στη Νοµική Αθηνών και έντονα ενεργός. Η Μάιρα από τα 14 χρόνια της µε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο όταν υπήρχαν εντάσεις έµπαινε µπροστά για να λυθούν αυτά τα προβλήµατα, σαν µια ώριµη και ολοκληρωµένη γυναίκα. Εχει κάνει τεράστιες προσπάθειες και είναι µια εξαιρετική µαθήτρια. Μπήκε δεύτερη στο κολέγιο, πήρε από µικρή πτυχίο διδασκαλίας στα αγγλικά, µιλάει γαλλικά και γενικά έχει υψηλές βαθµολογίες.

 

 

Και η Νοµική πώς προέκυψε;

Από µόνη της αποφάσισε να γίνει στέλεχος του γραφείου µου και να σπουδάσει νοµικά. Όμως εκείνο που πραγµατικά απολαµβάνω είναι η ηθική της, που είναι παροιμιώδης για τα δεδομένα της εποχής και την ηλικία της. Θυμάμαι, όταν έπρεπε να πάει σε ένα πάρτι πριν από δύο χρόνια και όλες οι συνομήλικές της ήταν γνωστό ότι θα φορούσαν παπούτσια µε τακούνια, µου ζήτησε να πάµε να αγοράσουμε παπούτσια. Εγώ νόμιζα ότι θα αγοράζαμε παπούτσια µε τακούνια, αλλά, όταν πήγαμε στο µμαγαζί, µου είπε: «Μπαµπά, νοµίζω ότι είµαι πολύ µικρή για να φορέσω τέτοια παπούτσια. Έχω χρόνο μπροστά µου». Με ξάφνιασε, όπως επίσης ποτέ δεν ζήτησε να αγοράσει επώνυμές μάρκες και από µικρή πήγαινε και διάλεγε ρούχα από fast fashion.

Τέλος, πρέπει να αναφέρω πως δεν έγινε ποτέ συζήτηση από τη Μάιρα να γίνει µοντέλο και για µένα ήταν δυσάρεστη έκπληξη όταν διάβασα ότι η Εύη πήγε µαζί της στο Παρίσι και την επέλεξαν από ένα πρακτορείο µοντέλων, ακόµα και σε αυτή την ηλικία, λόγω της εµφανίσεώς της. Ωστόσο, αγαλλίασα µόλις διάβασα στην ίδια συνέντευξη ότι η Μάιρα αρνήθηκε. Η Μάιρα όπως και ο αδελφός της έχουν µάθει ότι η εξωτερική εµφάνιση είναι κάτι που φθείρεται και ότι το µόνο που µένει στη ζωή και εξασφαλίζει ισορροπία είναι η γνώση. Είµαι ευτυχισµένος πατέρας και θέλω και γι’ αυτό να ευχαριστήσω δηµοσίως και την Εύη και τη µητέρα της, που βοήθησαν να καµαρώνουµε τα δύο αυτά υπέροχα παιδιά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη