«Όχι, δεν είμαι έτοιμος για νέο έρωτα. Αυτό αισθάνομαι, αυτό νιώθω...»

Ο Γιώργος Αμούτζας για τον χωρισμό του από την Κύπρια ηθοποιό Έλενα Πιερίδου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Γιώργος Αμούτζας ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος» της σειράς, #Sasmos παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη στο περιοδικό #7ΜέρεςTv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς του Alpha, αλλά και την πρώην σύντροφό του, Έλενα Πιερίδου, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της για τον χωρισμό τους.

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας αυτό τον ενάμιση χρόνο με τη συμμετοχή σας στον «Σασμό»;

Αυτό που άλλαξε είναι η αναγνωρισιμότητα. Είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει. Είναι, κατά κάποιον τρόπο, μια επιβεβαίωση για την προσπάθεια που κάνουμε όλοι καθημερινά σε αυτή την δουλειά με πολλή αγάπη και αυταπάρνηση για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ήταν δύσκολο να διαχειριστείτε την επιτυχία;

Όχι, ξεκάθαρα όχι, και θα εξηγήσω τον λόγο. Εγώ δεν επικαλέστηκα ποτέ ότι είχα δύσκολα παιδικά ή εφηβικά χρόνια. Είχα την τύχη και την ευλογία του Θεού να μεγαλώνω χωρίς να αισθάνομαι ότι μου λείπει κάτι. Η άποψη μου λοιπόν είναι ότι ένας άνθρωπος που η ζωή του τα έφερε όλα καλά, αν κάτι πάει λίγο καλύτερα, αν υπάρξει επιτυχία, τότε τη διαχειρίζεται πολύ πιο ήρεμα. Τη διαχειρίζεται πολύ πιο συγκροτημένα. Συνήθως, παρατηρούμε ακραίες αντιδράσεις από ανθρώπους οι οποίοι μεγάλωσαν στερημένα και αυτό άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη. Τότε βλέπουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να διαχειριστούν και την πιθανή επιτυχία και τα χρήματα που τους έρχονται και τη δημοφιλία. Στις αντίθετες περιπτώσεις δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Η επιτυχία είναι ένα κομμάτι της δουλειάς.

Δεν αλλάζει κάτι. Το ότι δεν ένιωσα ότι μου έλειψε κάτι από τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν αγωνίστηκα, ότι δεν έδωσα τις δικές μου μάχες και δεν έθεσα τους δικούς μου στόχους. Ή ότι όλα τα είχα εξασφαλισμένα. Το ξεκαθαρίζω για να μην παρεξηγηθεί. Η πειθαρχία και η μαχητικότητα είναι από τα χαρακτηριστικά που μου έχει διδάξει ο πρωταθλητισμός. Έχω μάθει να μάχομαι από πολύ μικρή ηλικία. Πόσο μάλλον όταν έχω πάρει μέρος σε διεθνείς αγώνεις με την εθνική ομάδα και έχω φέρει το ενθόσημο επάνω μου.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Πιερίδου μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για τη δίχρονη σχέση σας, παρά τον χωρισμό σας. Τι έχετε να πείτε εσείς για εκείνη;

Κι εγώ έχω μιλήσει σε συνεντεύξεις μου για την Έλενα με τα καλύτερα λόγια. Αυτό αισθάνομαι, αυτό νιώθω, αυτό ένιωθα πάντα. Ποτέ δεν μίλησα αρνητικά για εκείνη, ποτέ δεν της έχω καταλογίσει κάτι αρνητικό. Όπως έχω ξαναπεί, δεν ήταν ένας αγαπημένος μου άνθρωπος στο παρελθόν, αλλά εξακολουθεί να είναι.

Είστε έτοιμος για ένα νέο έρωτα στη ζωή σας;

Όχι. Το επαγγελματικό μου πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Πέρα από τα γυρίσματα της σειράς, έρχονται πολύ όμορφα και σημαντικά θεατρικά πρότζεκτ. Επίσης, είναι γνωστή η συμμετοχή μου στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου, όπου και εκεί εργάζομαι πολύ σκληρά. Από την άλλη, ο έρωτας δεν ξέρεις ποτέ από που θα σου έρθει και πότε. Η σωστή απάντηση, λοιπόν, είναι ότι δεν τον επιδιώκω, διότι για να ερωτευθείς, πρέπει να αφεθείς και να δώσεις χρόνο.

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»