Σε άλλη διάσταση ο Μαυρίκιος! Αποθεωτική η εμφάνιση του ως Drag Queen στο #J2US

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε στο 7ο live του #J2US - «Έσκασε» ανατροπή: κριτής ο Διονύσης Σχοινάς -  Περιμένουμε και τον… Βασίλη Μπισμπίκη προσεχώς!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Για έξι νέες ώρες βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης με το #J2US στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Όπως κάθε φορά, φυσικά, ο παραγωγός και παρουσιαστής του μουσικού σόου είχε κοντά μαζί την Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Καίτη Γαρμπή και την Βίκυ Σταυροπούλου.

Ξεκίνησε με τον Νίκο Κοκλώνη να πιάνει το μικρόφωνο και να δίνει άλλο ένα... ρεσιτάλ ερμηνείας!  

Ο Mr. Showman αποφάσισε αυτή τη φορά να εντυπωσιάσει τα πλήθη διασκευάζοντας το «Από αγάπη υπερβολική» της απόλυτης Άννας Βίσση με φόντο το αχανές διάστημα!

 

 

 

Αναλυτικά οι αναθέσεις των τραγουδιών για το 8ο live

Dj Pitsi – Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Όλα γύρω σου γυρίζουν

Ναταλί Κάκκαβα – Κώστας Αγέρης: Ματώνω

Μπέσυ Αργυράκη – Τόλης Παπαδημητρίου: Έλα απόψε στου Θωμά

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή – Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Οι ωραίοι έχουν χρέη

Ιλάειρα Ζήση – Μαυρίκιος Μαυρικίου: Μωρό μου sorry

Ιωάννης Μελισσανίδης – Μελίνα Μακρή: Born this way

Πάνος Τριανταφύλλου- Φωτεινή Δάρρα: Η μπαλάντα του κυρ Μέντιου

Mατίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Σ αγαπάω σου φώναξα

Παύλος Σταματόπουλος – Άντζελα Δημητρίου: Και καλύτερα

Τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια που ανέβηκαν στη σκηνή του #J2US έδωσαν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές για να παραμείνουν μια εβδομάδα ακόμα. Για ένα ζευγάρι έμελλε, όμως, τούτη η νύχτα να είναι και η τελευταία μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό του μουσικού σόου του Alpha.

Έτσι, λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα από τον συμψηφισμό της βαθμολογίας της κριιτκής επιτροπής και της ψηφοφορίας των τηλεθεατών. Όποιοι κι αν βρέθηκαν στην πρώτη ή στην τελευταία θέση του πίνακα κατάταξης από τους κριτές, τον τελευταίο λόγο έχει πάντα το τηλεοπτικό κοινό στο #J2US που μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Έτσι, από το #J2US σε αυτό το live αποχώρησαν η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρις Πετράκης που βρέθηκαν τελευταίοι στην βαθμολογία των κριτών χωρίς όμως το κοινό να καταφέρει να τους σώσει. «Είμαι σκασμένη! Στεναχωριέμαι που θα φύγει η Βίκυ και όσοι με ακούνε… η Βίκυ δεν πρέπει να λείπει από την τηλεόραση. Η Βίκυ πρέπει να είναι στην τηλεόραση για πολλούς λόγους» τόνισε, με νόημα, η Βίκυ Σταυροπούλου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

 

 

 

Με το που «έσκασε» η είδηση ότι ο guest κριτής στο 7o live θα είναι ο Διονύσης Σχοινάς δύο σκέψεις πέρασαν από το μυαλό όλων.

Πρώτον ότι θα ταρακουνήσει το stage του σόου με τις μεγάλες επιτυχίες του και δεύτερον ότι θα ανταμώσει με τη λατρεμένη του σύζυγο, την Καίτη Γαρμπή που φέτος είναι στην κριτική επιτροπή.

 

 

 

Η αναμονή άξιζε τον κόπο καθώς οι προσδοκίες του κοινού για την εμφάνιση του Διονύση Σχοινά όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν αλλά τις ξεπέρασαν κατά πολύ.

Άλλωστε ο ίδιος ο τραγουδιστής ξεπερνά τον ίδιο του τον εαυτό σε κάθε του ζωντανή εμφάνιση και αυτό έκανε και στο πλατό του #J2US.

Ερμήνευσε τις all time classic και αγαπημένες επιτυχίες του αλλά και νέα τραγούδια που έχει αγαπήσει το κοινό και προκάλεσε πανικό στα social media.

 

 

 

 

O Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα έλειπαν από το σόου λόγω ασθένειας

Τα ζευγάρια:

Μία grande εμφάνιση χάρισαν Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση στο τηλεοπτικό κοινό και αυτό γιατί μετέτρεψαν τη σκηνή σε φαντασμαγορικό μιούζικαλ!

Μέντορας και μαθήτρια μεταμορφώθηκαν σε «Βίκτορ – Βικτόρια» και παρότι το θέαμα ήταν εντυπωσιακό φωνητικά δεν κέρδισαν το στοίχημα.

«Μπράβο, που το τολμήσατε! Που έχεις ακούσει και τι δεν έχεις ακούσει μας δίκασαν οι αδέκαστες μπάρες. Εσύ αν θα ντυθείς γυναίκα κτλ… Ό,τι θέλουμε κάνουμε» είπε όλο νόημα ο παρουσιαστής.

Σε ό,τι αφορά την κριτική των experts η Δέσποινα Βανδή βρήκε το act τους τολμηρό μεν αλλά «μπερδευτικό» δε.

Ο Σταμάτης Φασουλής θεώρησε πως η Ιλάειρα αδικήθηκε σε αυτό το τραγούδι ωστόσο εκθείασε το ταλέντο του Μαυρίκιου.

 

 

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή ερμήνευσαν το «Όσο έχω φωνή» 

«Το αποδώσατε με χαρά και κέφι και δεν αφαιρέσατε τίποτα από αυτό, τουναντίον προσθέσατε. Θα προτιμούσα να το είχες πει ελάχιστα πιο χαμηλά» σχολίασε η Δέσποινα Βανδή απευθυνόμενη στον Ολυμπιονίκη.

Στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Μακρή ανέλυσαν με εξειδικευμένους όρους τα τεχνικά μέρη το act kai μπέρδεψαν τον παρουσιαστή με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί: «Τόσα τεχνικά τον κόσμο τον ενδιαφέρουν πιστεύετε; Τι πάθατε εσείς; είπε με την Δέσποινα να απαντά: «Α, το θέλεις σιδερωμένο;».

«Σιδερώστε το λίγο! Πόσες άγνωστες λέξεις σήμερα» συνέχισε γελώντας ο οικοδεσπότης του λαμπερού σόου.

 

 

 

Η Didi και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν Άννα Βίσση και την επιτυχία «Αίμα».

Σε γενικές γραμμές τα πήγαν καλά αλλά για κάποιο απροσδιόριστο λόγο – σύμφωνα με τους κριτές – κάτι δεν πήγε καλά σε σχέση με το act τους.

«Μου άρεσε αλλά δεν απογειώθηκε» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι υπόλοιπες γνώμες της επιτροπής.

 

 

«Σ΄αγαπάω» μας τραγούδησαν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης και ήταν σαρωτικοί!

Η παρουσιάστρια «άλωσε» με άνεση τη σκηνή και ξεσήκωσε με τη βοήθεια του μέντορά της το κοινό με την ανεβαστική επιτυχία του Νίκου Βέρτη.

«Πάρα πολύ μου αρέσατε! Ναταλί, βάλε να δεις τον εαυτό σου από τα πρώτα live μέχρι σήμερα. Σου έχει φύγει οποιαδήποτε μικροσυστολή» σχολίασε πρώτη η Δέσποινα Βανδή.

Θετικά σχόλια είπε και η Καίτη Γαρμπή όπως και η υπόλοιπη παρέα της κριτικής επιτροπής.

«Σήμερα μας έδειξες κάτι άλλο, σαν να μην έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι βαθμολογείσαι» είπε χαρακτηριστικά.

«Έφερες μία άλλη Ναταλί, δεν την ήξερα» ήταν η ατάκα του Σταμάτη Φασουλή.

 

 

Με την επιτυχία «Και ζήσαμε» της Καίτης Γαρμπή δοκιμάστηκαν η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρις Πετράκης αλλά και αυτή τη φορά οι φωνητικές αστάθειες δεν απογείωσαν το act τους.

Αυτό που έκλεψε όμως τις εντυπώσεις στην εμφάνισή τους ήταν ο Νίκος Κοκλώνης που ντύθηκε πρόεδρος του δικαστηρίου στο σκηνικό που δημιούργησε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Βίκυ Σταυροπούλου έκρινε πως «δεν βγαίνεις με την πίστη που έβγαινες στην αρχή, κάπως δεν ευχαριστήθηκα πολύ, σαν να αισθανόμουν κάποιες αστάθειες».

«Ήταν πάρα πολύ ωραία αλλά αν μείνουμε στο φωνητικό έχουμε πρόβλημα» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η δε Καίτη Γαρμπή συμφώνησε με τον προλαλήσαντα και αποκάλυψε ότι όταν τραγούδησε το συγκεκριμένο κομμάτι με τον Διονύση Σχοινά ήταν… χωρισμένοι!

 

 

Φλερτάροντας υποδέχτηκε τον Dj Pitsi η Βίκυ Σταυροπούλου μετά το ντουέτο του με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα με το κομμάτι του Γιώργου Κακοσαίου «Κάνε μας τη χάρη».

Δυστυχώς, το δίδυμο δεν… έκανε τη χάρη στους κριτές να φτάσουν και να ξεπεράσουν την άψογη εμφάνισή τους στο προηγούμενου live γι΄αυτό και τα σχόλια που έλαβαν ήταν αποκαρδιωτικά.

Οι φωνητικές αστάθειες ήταν πολλές του Dj Pitsi και εκεί στάθηκαν άπαντες πλην της Καίτης Γαρμπή που της άρεσαν αρκετά.

«Εκεί που χαθήκαμε εντελώς ήταν στο “βρε, καλώς τη”. Δεν αναγνώρισα τη μελωδία ούτε τον ρυθμό».

«Σήμερα ένιωσα άγχος στη φωνή μου» παραδέχτηκε ο γνωστός Dj.

 

 

Σαν άλλη «Μαίρη Λίντα» και Μανώλης Χιώτης εμφανίστηκαν η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης Παπαδημητρίου.

Ξεκίνησαν δυναμικά και στη συνέχεια απογείωσαν το κέφι τραγουδώντας το «Πού θα πας» με το κοινό να τους καταχειροκροτεί στο φινάλε.

Ο Νίκος Κοκλώνης παίνεψε την τραγουδίστρια για την εμφάνισή της με εκείνη να λέει χαριτωμένα πως της είπαν στα backstage ότι θύμισε εκτός από Μαίρη Λίντα και Marylin Monroe.

«Ήταν καλό, δεν ήταν ότι υπήρχε κάποιο λάθος, όση ώρα το έβλεπα έλεγα “αν διαγωνιζόταν η Μπέσσυ θα έλεγα είναι μία χαρά”. Ήταν περισσότερο φορεμένο πάνω στην Μπέσσυ» σχολίασε η Δέσποινα Βανδή.

«Το τέλειο λάθος» έκρινε ο Σταμάτης Φασουλής που δεν συμφώνησε με τη σκηνική τους παρουσία στο κομμάτι.

Το ζευγάρι εν τέλει συγκέντρωσε 34 βαθμούς.

 

 

Επόμενο ζευγάρι που ανέβηκε στη σκηνή ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος και η Άντζελα Δημητρίου.

Είπαν τον «Πυρετό» και άρεσαν πολύ στους κριτές και δη στον guest Διονύση Σχοινά που τόνισε μεταξύ άλλων πόσο πολύ τον βοήθησε η τραγουδίστρια στο ξεκίνημα της καριέρας του.

«Με συγκίνησες» είπε η «λαίδη» και αμέσως μετά δέχτηκε με τον μαθητή της ομοβροντία διθυραμβικών σχολίων για την εμφάνισή τους.

Κάπως έτσι το ζευγάρι απέσπασε 36 βαθμούς και έφυγε με χαμόγελο για τα backstage.

 

 

 

Με ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα μας ταξίδεψαν ο Πάνος Τριανταφύλλου και η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύοντας την ομώνυμη επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Οι δυο τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για άλλο ένα live

«Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν γίνεσαι τραγουδιστής» είπε ο Νίκος Κοκλώνης και έδωσε πάσα στον Διονύση Σχοινά.

«Ο τύπος μας κάνει πλάκα είναι χρόνια τραγουδιστής και δεν το ξέρετε. Είναι πολύ καλύτερος από πολλούς τραγουδιστές που κάνουν τώρα επιτυχία» σχολίασε ο guest κριτής.

Η Δέσποινα Βανδή ένιωσε υπέροχα μαζί τους καθώς κατάφεραν να τη μεταφέρουν σε ένα ρομαντικό καλοκαίρι.

«Όνειρο» τους χαρακτήρισε η Βίκυ Σταυροπούλου ενώ η Καίτη χωρίς πολλά λόγια τους έδωσε το πρώτο 10άρι ενώ ακολούθησαν και άλλα τρία στη συνέχεια.

 

 

 

Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν το κομμάτι «Τα λόγια είναι περιττά» της Μαρινέλλας και χάρισαν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους έως τώρα.

«Χόλιγουντ γίναμε» αναφώνησε ο Νίκος Κοκλώνης μόλις τελείωσαν το act τους.

Η Δέσποινα Βανδή τους βρήκε καταπληκτικούς, η Βίκυ Σταυροπούλου ενθουσιάστηκε, ενώ ο guest κριτής για απόψε Διονύσης Σχοινάς χαρακτήρισε την ηθοποιό χαμαιλέοντα

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega