«Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός, με πλάκωναν στο ξύλο»

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σκουλός - Mίλησε για τα σχολικά του χρόνια, αλλά και για συνάντηση που είχε με συμμαθητή του και εκείνος έβαλε τα κλάματα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Δημήτρης Σκουλός καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο #AfterDark.

Ο καταξιωμένος φωτογράφος και πρώην κριτής του #GNTMgr συγκλόνισε με την εξομολόγησή του για το bullying και το ξύλο που αντιμετώπισε στο σχολείο εξαιτίας του χρώματος του δέρματός του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Στο σχολείο ήμουν ήρεμος, άχρωμος, άοσμος, δεν με θυμόταν κανείς. Ήμουν κοντός. Πήρα ύψος απότομα ένα καλοκαίρι. Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός. Δεν είναι βάψιμο ούτε σολάριουμ, έτσι γεννήθηκα. Δεν ήταν εύκολο. Μου άφησε ένα κατάλοιπο, άρχισα να κάνω μπάνιο και δύο και τρεις φορές την ημέρα. Μου λένε ό,τι μου λένε, τουλάχιστον να μη μυρίζω κιόλας. 

Δεν πειράζει όλα καλά. Ήμουν μικρούλης, κοντούλης, με πλακώνανε και στο ξύλο. Είχα πάει τελευταία φορά που βγήκα με τη σύζυγό μου στον Ρέμο και στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένα παλικάρι που με κυνηγούσε και με χτυπούσε στο δημοτικό. Σηκώθηκα και τον ρώτησα γιατί το κάνατε αυτό και έβαλε τα κλάματα. Μου ζήτησε συγγνώμη» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σκουλός.

 

 

 

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για την εμπειρία του στο #GNTMgr και αποκάλυψε εάν έχει παρακολουθήσει ποτέ τον εαυτό του στην τηλεόραση.

«Ούτε κρατάω κακία για το GNTM, ούτε είμαι ο απατημένος σύζυγος»

 

 

 

Στο το εάν είναι τοξική η τηλεόραση απάντησε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Στην τηλεόραση πολλές φορές άνθρωποι που δεν θα έπρεπε, γεμίζουν έπαρση»

 

 

Πώς θα φωτογράφιζε τη Σοφία Χατζηπαντελή, τη Ναταλία Γερμανού, τον Άγγελο Μπράτη, την Έλενα Χριστοπούλου, τη Ματίνα Παγώνη, τον Βασίλη Κικίλια, τη Μέγκι Ντρίο και την Δούκισσα Νομικού, είπε ο Δημήτρης Σκουλός

 

 

 

«Μία φορά έχω παρέμβει λόγω ανάγωγης συμπεριφοράς ενός ατόμου σε φωτογράφιση. Είχε πολύ τουπέ», δήλωσε ο Δημήτρης Σκουλός. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πιο περίεργη φωτογράφιση που του ζητήθηκε να κάνει.

 

 

Για την κοινή του ζωή δίπλα στην σύζυγό του Τζέλα ο γνωστός φωτογράφος ξεκίνησε από την γνωριμία τους όσο εκείνη ήταν μαθήτρια και εκείνος είχε ασχοληθεί επιχειρηματικά με την εστίαση.

«Είμαστε μαζί 18 χρόνια και 14 παντρεμένοι.Εγώ είχα ανοίξει μια καφετέρια όσο η Τζέλα ήταν ακόμα στο Γυμνάσιο και ερχόταν εκεί για καφέ. Όταν γνώρισα την Τζέλα προσπάθησε να μου προξενέψει την φίλη της (…) Εγώ της έδειξα αμέσως ότι ενδιαφέρομαι για την ίδια και της ζήτησα να βγούμε ένα ραντεβού. Ήμασταν μαζί ως ζευγάρι αρκετό καιρό, ωστόσο ζήσαμε μαζί μετά από ένα χρονικό διάστημα, ερχόταν αρχικά κάποια βράδια σπίτι μου», αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Δεν ζηλεύει ο ένας τον άλλον και ίσως γιατί έχουμε εμπιστοσύνη. Είναι και τι δικαίωμα δίνεις εσύ στον άλλον», ανέφερε για την σχέση τους.

 

 

Ο Δημήτρης Σκουλός στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά

Αν του έχει ζητήσει ποτέ κάποιος celebrity να κάνει εξωφρενικό photoshop, αν είχε σχέση με μοντέλο και εάν έχει ψάξει κινητό τηλέφωνο, απάντησε, μεταξύ άλλων ερωτήσεων, ο Δημήτρης Σκουλός. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Η αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά: «Κάποιοι τύποι με πιστόλια τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό»
O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο
H Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη: «Ως μητέρα δεν γίνεται να μη τη συγχωρήσω»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από το πουθενά ένας τύπος αρχίζει ένα υβρεολόγιο… νομιζα ότι θα με χτυπήσει»
Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη δέχτηκε επίθεση στο ρεπορτάζ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά
Η Καίτη Γκρέυ έγινε 100 ετών και έσβησε κεράκια - Το πάρτι με τους αγαπημένους της