«Αισθάνθηκα ότι εξωθήθηκα σε παραίτηση. Ένιωσα ότι χάνω την αξιοπρέπεια μου»

Μάριον Μιχελιδάκη: «Δεν περίμενα ότι θα τους χάσω τους γονείς μου μέσα σε 7 μήνες και τους δύο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μία αποκλειστική συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και το #MegaΚαλημέρα παραχώρησε η Μάριον Μιχελιδάκη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής για τη ζωή της, την πορεία της στον χώρο, την πρόσφατη πικρία της με την #ΕΡΤ αλλά και την τεράστια απώλεια των γονιών της μέσα σε μόλις 7 μήνες.

«Κάθε αρχή έχει και τις δυσκολίες της αλλά και τον ενθουσιασμό να το παλέψεις, να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα. Με δουλειά, προσπάθεια, νέες συνεργασίες» σχολίασε η Μάριον Μιχελιδάκη για την καινούρια της τηλεοπτική στέγη στο #OPEN. 

Η επιτυχημένη δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο όχι και τόσο βελούδινο τηλεοπτικό της διαζύγιο με τη Δημόσια Τηλεόραση, αφήνοντας ανοιχτά υπονοούμενα για άδικη μεταχείρηση και έντονη πικρία. «Η ΕΡΤ δεν είναι το κέλυφος, δεν είναι το κτήριο. Είναι οι άνθρωποι και με κάποιους είχα συνδεθεί πάρα πολύ. Δεν το σκεφτόμουν ότι θα φύγω ποτέ από την ΕΡΤ, γιατί ένιωθα ότι είναι το σπίτι  μου και ξαφνικά μου έκαναν… έξωση. Ένιωσα ότι εξωθήθηκα σε μία παραίτηση. Δε φανταζόμουν ότι μετά από τόσα χρόνια δουλειάς θα με καλούσαν στο γραφείο και θα μου έλεγαν είσαι πολύ καλή αλλά δεν ξέρουμε τι να σε κάνουμε» ανέφερε χαρακρηστικά.

«Μου διέψευδαν από την ΕΡΤ ότι έκαναν δοκιμαστικά ενώ ήμουν σε διακοπές και μετά το καλοκαίρι μου είπαν ότι τελικά θα δοκιμάσουν κάτι άλλο. Εγώ αυτό το λέω κόσμια «εμπαιγμό». Όταν συζήτησα μαζί τους ότι έχω πρόταση από το OPEN, μου είπαν θα σκίσεις εκεί που θα πας. Ένιωσα ότι χάνω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια, πληγωνόμουν συνέχεια εκεί» πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μεταξύ άλλων, η Μάριον Μιχελιδάκη τοποθετήθηκε για την οικογένειά της.

«Κι εγώ ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά ήμασταν οικογένεια. Όταν χωρίζαμε με τον Βασίλη Νομικό, επειδή εκείνες τις ώρες υπάρχει πίκρα και θλίψη, του είπα ότι δεν θέλω να ανεβάσουμε τόνο φωνής», είπε σχετικά.

Τι τύπο μητέρας χαρακτηρίζει τον εαυτό της η Μάριον Μιχελιδάκη;

«Είμαι μάνα του «ζακέτα να πάρεις» και του «μην κυκλοφορείς ξυπόλητη, γιατί θα κρυώσεις», αποκάλυψε και συνέχισε μιλώντας για τους γονείς της και το τραύμα που της άφησε ο θάνατός τους.

«Δεν πρόλαβα να δω τους γονείς μου να μεγαλώνουν, ήταν πολύ ξαφνικό. Δεν περίμενα ότι θα τους χάσω μέσα σε 7 μήνες και τους δύο. Έχουν «φύγει» εδώ και 5 χρόνια οι γονείς μου και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν να τους μιλάω κάθε μέρα», υπογράμμισε.

Τέλος, για τον πρώην σύζυγό της σημείωσε πως, «θα ήθελα ο Βασίλης Νομικός να είναι καλά στην προσωπική του ζωή και να έχει η όποια γυναικά του, καλή σχέση με την κόρη μου. Όταν ήμουν πολύ μικρή ζήλευα, ήμουν σε μεγάλη σχέση, που ο άλλος με ζήλευε πάρα πολύ», τόνισε κλείνοντας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
#Cannes Film Festival 2024: Οι λαμπερές εμφανίσεις της απαστράπτουσας Χριστιάνας Αριστοτέλους!
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»
Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»