Ο Aaron Carter βρέθηκε πνιγμένος στην μπανιέρα του σπιτιού του

Δείτε βίντεο μια μέρα πριν πεθάνει - Η οικιακή βοηθός κάλεσε την αστυνομία - Το αντίο της πρώην του Hilary Duff - Ο 34χρονος πάλευε με την κατάθλιψη και είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια - O αδελφός του Νick, των Backstreet Boys, προσπάθησε να τον θέσει υπό κηδεμονία - Η αδελφή του Lesly, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών. 

 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πνιγμένος στην μπανιέρα του σπιτιού του βρέθηκε ο Aaron Carter. Η Hilary Duff, ο νεανικός του έρωτας  απέτισε φόρο τιμής στον πρώην φίλο της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 34χρονος τραγουδιστής, αδελφός του τραγουδιστή των Backstreet Boys, Νick Carter «βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του» στο σπίτι του στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια.

Η Hilary Duff, η οποία έβγαινε με τον Aaron Carter στις αρχές της δεκαετίας του 2000, έγραψε:

«Για τον Aaron Carter

Λυπάμαι βαθύτατα που η ζωή ήταν τόσο δύσκολη για σένα και που έπρεπε να παλέψεις μπροστά σε όλο τον κόσμο. Είχες μια γοητεία που ήταν απολύτως ακαταμάχητη... ο εφηβικός μου εαυτός σε αγαπούσε πολύ. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά σου αυτή τη στιγμή. Αναπαύσου εν ειρήνη».

  

 

Οι δυο τους έβγαιναν έβγαιναν μεταξύ 2001 και 2003, όταν ήταν έφηβοι. Συμμετείχαν σε ένα ταραχώδες ειδύλλιο, με τον Aaron να φέρεται επίσης να βγαίνει με τη Lindsay Lohan την ίδια περίοδο.

Το 2003, το νεαρό ζευγάρι χώρισε οριστικά λόγω των φημών ότι ο Aaron Carter την απάτησε.

Οι «New Kids on the Block» έγραψαν στο σχόλιό τους για τον θάνατό του: «Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι για τον ξαφνικό θάνατο του Aaron Carter. Στέλνουμε προσευχές στην οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη, Άαρον».

 

 

Πνιγμένος στην μπανιέρα

Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν ότι έλαβαν κλήση στο 100 στις 11 το πρωί του Σαββάτου, η οποία έλεγε ότι «ένας άνδρας είχε πνιγεί στην μπανιέρα». Επικοινώνησε μαζί τους η οικιακή βοηθός, η οποία είχε βρει το πτώμα του.

Ντετέκτιβ έχουν αποσταλεί στο σημείο, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες ή ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια προς το παρόν.

Ο Carter, ο οποίος άνοιξε την περιοδεία των Backstreet Boys το 1997, έγινε διάσημος τη δεκαετία του '90 κυκλοφορώντας τέσσερα άλμπουμ, ξεκινώντας στην ηλικία των 9 ετών. 

 

 

Η ζωή του ήταν ταραχώδης καθώς διαπληκτίστηκε δημοσίως με πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Νick, τον οποίο κατηγόρησε ότι προσπάθησε να τον θέσει υπό κηδεμονία, παρόμοια με αυτή που είχε τεθεί στην Britney Spears.

Ο Carter έχει δύο αδελφές, εκ των οποίων η μία είναι η δίδυμη αδελφή του, η Angel και η Lesly , η οποία έφυγε από τη ζωή το 2012 σε ηλικία 25 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

 

 

Το 2019, αποκάλυψε στο #TheDoctors ότι διαγνώστηκε με «πολλαπλή διαταραχή προσωπικότητας, σχιζοφρένεια, οξύ άγχος και μανιακή κατάθλιψη», σύμφωνα με το #CNN.

Ο Carter αφήνει πίσω του έναν γιο 11 μηνών. Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ακούγεται να τραγουδάει ότι θα φύγει αλλά όχι για πολύ.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram μόλις μία ημέρα πριν από τη σοκαριστική ανακοίνωση.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανος Κασσελάκης»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»