Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το 5ο live του #J2US

Γενέθλια με «βροχή» εκπλήξεων για τη Σταυροπούλου - Χαμός με το κοντό μαλλί της Βανδή - Μαυρίκιος  και η Ιλάειρα μεταμορφώθηκαν σε Leonardo DiCaprio και Kate Winslet

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 

Άλλη μία βραδιά ο Νίκος Κοκλώνης έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό του #J2US καθισμένος σε θρόνο και φυσικά τραγουδώντας.

Ο παρουσιαστής- και φαινόμενο τραγουδιστή – πλαισιωμένος από ένα εντυπωσιακό μπαλέτο μαγνήτισε τα βλέμματα και μας καλωσόρισε στο πιο ξέφρενο πάρτι του Σαββάτου.

Ο μετρ της ψυχαγωγίας απέδειξε ξανά πως η φαντασία του είναι ανεξάντλητη και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα.

 

 

 

Με όλες τις τιμές γιόρτασε ο Νίκος Κοκλώνης το «γυναικάκι» του που έχει τα γενέθλιά της.

Πρώτα από όλα κάλεσε στη σκηνή τη Μελίνα Μακρή για να τραγουδήσει στη Βίκυ Σταυροπούλου το κομμάτι Take my breath away αφού όπως είπε δεν μπορούσε να της φέρει τον Tom Cruise στην αγκαλιά της και στη συνέχεια έσκασαν μύτη στη σκηνή τέσσερα… «αστεράκια».

Το καθένα ήταν καρφιτσωμένο πάνω σε έναν γραμμωμένο νεαρό και η κριτής του σόου έπρεπε να τραβήξει τα αστεράκια από το παντελόνι τους για να αποκαλυφθούν οι εκπλήξεις που την περίμεναν.

Αυτές ήταν τέσσερα εγκάρδια μηνύματα με ευχές της Σμαράγδας Καρύδη, της Μαρίας Καβογιάννη, του Αλέξη Γεωργούλη και της Μαριας Μπακοδήμου!

Οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί! Μια πελώρια τούρτα έκανε την εμφάνισή της την οποία κρατούσε φυσικά η Δανάη Μπάρκα που τραγούδησε τα χρόνια πολλά στη μαμά της!

«Άσε με να σε αγαπάω» αφιέρωσε ο Νίκος Κοκλώνης αμέσως μετά στη γυναίκα της ζωής του!

 

 

Αγνώριστη πήρε θέση ανάμεσα στους κριτές η Δέσποινα Βανδή καθώς αποχωρίστηκε τα μακριά της μαλλιά με περούκα και την είδαμε να υιοθετεί α λα γκαρσόν hairstyle.

Η τραγουδίστρια δεν κουρεύτηκε αλλά για χάρη του σόου θέλησε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βανδή: «Όταν τον είδα είπα: Χριστέ μου, πόσο όμορφος άντρας είναι αυτός!»

 

Το αποτέλεσμα άφησε τους πάντες άφωνους και κυρίως τον Νίκο Κοκλώνη που δεν σταμάτησε να λέει ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια της βραδιάς πόσο εντύπωση του έκανε το νέο της στιλ.

 

 

Μάλιστα το Twitter συνέκρινε τη Δέσποινα Βανδή με την Kris Jenner αλλά ο Νίκος Κοκλώνης έσπευσε να της πει πως είναι πολύ πιο όμορφη

 

Αυτή τη φορά η έκπληξη του #J2US ήρθε μέσα από τα social media και συγκεκριμένα από τον λογαριασμό του Βασίλη Μπισμπίκη στο instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός παρακολουθώντας το Live του Σαββάτου αλλά και τα σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή για την ανανεωμένη της εμφάνιση, ανέβασε σχετική φωτογραφία στο instagram βάζοντας μια κόκκινη καρδιά.

 

 

 

Με πολύ τραγούδι, απίθανα ντουέτα και μπόλικο κέφι άλλο ένα #J2US έφτασε στο τέλος του και αυτό το Σαββατόβραδο.

Τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή του σόου αλλά κάποιες προσπάθειες δεν έπεισαν κριτική επιτροπή και κοινό.

Η αμήχανη ώρα της αποχώρησης έστειλε ένα ζευγάρι σπίτι καθώς ήταν αυτό που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Ο λόγος για τον Άγγελο Μπράτη και τη Σαμπρίνα που αποχαιρέτησαν το σόου.

 

 

Αναλυτικά οι αναθέσεις των τραγουδιών για το 6ο live

Dj Pitsi – Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Billie Jean

Ναταλί Κάκκαβα – Κώστας Αγέρης: Τη βραδιά μου απόψε

Νάνσυ Παραδεισανού – Σώτης Βολάνης: Αίμα, δάκρυα & Ιδρώτας

Μπέσυ Αργυράκη – Τόλης Παπαδημητρίου: Μέτρα

Λευτέρης Μητσόπουλος – Λόλα: Αυτό το Mambo το μπραζιλέρο

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή – Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Λίγη καρδιά

Ιλάειρα Ζήση – Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα ριάλια

Ιωάννης Μελισσανίδης – Μελίνα Μακρή: Ρόζα

Παναγιώτης Τριανταφύλλου- Φωτεινή Δάρρα: Όταν έχω εσένα

Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Χαρτοπόλεμος

Βίκυ Κουλιανού – Άρις Πετράκης: Εγώ έχω το δίκιο μου

Παύλος Σταματόπουλος – Άντζελα Δημητρίου: Έλα μωράκι μου

 

 

 

Τα ζευγάρια:

Μετά την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στο περασμένο live ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση δοκιμάστηκαν απόψε σε ακόμη ένα απαιτητικό κομμάτι, το My heart will go on της Céline DIon.

Σε σκηνικό «Τιτανικού» ο Μαυρίκιος μεταμορφώθηκε σε Leonardo DiCaprio και η Ιλάειρα σε Kate Winslet και παρότι σαν εικόνα έπεισαν στον ρόλο τους ερμηνευτικά δεν ήταν η καλύτερή τους εμφάνιση.

Οι δυο τους δεν έχασαν το χαμόγελό τους με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να παίρνει μάλιστα τον λόγο και να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την ευκαιρία που του δίνεται μέσα από το J2US να δείξει σε όλους τι αξίζει.

«Θέλω να σας πω ένα τεράστιο “ευχαριστώ” γιατί από το περασμένο Σάββατο που έπαιξαν οι “Δαίμονες” παίζει να δέχτηκα αυτή τη βδομάδα όσες επαγγελματικές προτάσεις δέχτηκα τα τελευταία 10 χρόνια στη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Η Αφροδίτη Γεροκωνταντή ανέβηκε στη σκηνή του J2US και ερμήνευσε με τη βοήθεια του Παναγιώτη Ραφαηλίδη τα «Καγκέλια»

Η εμφάνισή τους μας ταξίδεψε στα πανηγύρια του καλοκαιριού και το κέφι εκτοξεύθηκε αστραπιαία στα ύψη.

«Μπήκατε στον ρόλο. Μου άρεσε που το υποστήριξες» είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι υπόλοιπες κριτικές.

 

 

Νάνσυ Παραδεισανού και Σώτης Βολάνης τραγούδησαν τις «Αμπάρες» φιλοδοξώντας να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές.

Η δημοσιογράφος τα πήγε πολύ καλύτερα από την προηγούμενη φορά και πρώτοι που το σχολίασαν ήταν ο Σταμάτης Φασουλής και η Βίκυ Σταυροπούλου.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως το αποτέλεσμα ήταν άρτιο αλλά σίγουρα υπήρχε εξέλιξη.

«Ήταν συμπαθητικό, εντάξει, δεν περίμενα να κάνεις όλα αυτά τα λαϊκά γυρίσματα αλλά στάθηκες συμπαθητικά» είπε η Δέσποινα Βανδή προσπαθώντας να βρει τα σωστά λόγια για την κριτική της.

Παραφωνίες εντόπισε και η Καίτη Γαρμπή στην ερμηνεία της Νάνσυς.

 

 

Από τη μακρινή… Ινδία τραγούδησαν «Συγκινητικά συγκινήθηκα» ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα με στόχο να κατακτήσουν τις καρδιές των κριτών.

Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη…

«Αισθάνομαι ότι κάτι ήταν λάθος τονικά, νομίζω δεν ακούγατε καλά» ήταν το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή.

Η Καίτη Γαρμπή ξεκίνησε εύθυμα λέγοντας πως θέλει το στέμμα της Λόλας για την αποψινή πρεμιέρα της με τον Αντώνη Ρέμο παρόλα αυτά συμφώνησε με την προλαλήσασα, το ίδιο και ο Σταμάτης Φασουλής.

Κανείς όμως από τους κριτές δεν μπόρεσε να εξηγήσει με λόγια τι ακριβώς πήγε στραβά. Όλοι αισθάνθηκαν τις αστοχίες αλλά κανείς δεν ήξερε πώς ακριβώς να περιγράψει το τι συνέβη.

«Κάτι πήγε λάθος και δεν μπορώ να πω τι είναι» πρόσθεσε και ο Σταμάτης με αποτέλεσμα κανείς να μην καταλάβει τι ακριβώς πήγε στραβά στην εμφάνιση του ζευγαριού.

 

 

«Αποτυπώματα» άφησαν η Βίκυ Κουλιανού με τον Άρι Πετράκη με τη μεγάλη επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη.

«Καλύτερη εμφάνιση από την προηγούμενη, είχε δύναμη» σημείωσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Δέσποινα Βανδή χάρηκε που είδε τη διαγωνιζόμενη να έχει βρει και πάλι τον εαυτό της μετά τα κατεβασμένα «μούτρα» του προηγούμενου live.

«Βίκυ μας, μας είχες λείψει. Η φωτεινή σου διάθεση τόσο χαρούμενη, τόσο όμορφη, όπως σου ταιριάζει και ταιριάζει εδώ στο σόου».

Στη θετική διάθεσή της στάθηκε και η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Δεν είδα τεράστιες διαφορές φωνητικά αλλά γιατί έβγαλες αυτό το προηγούμενο ένδυμα… Ήσουν πιο γκρινιόλα που δεν σου πάει παιδάκι μου. Το ότι το άφησε πίσω και βγήκε με αυτή τη διάθεση, εγώ αυτό βαθμολογώ και συγχαίρω» ανέφερε χαρακτηριστικά η κριτής.

 

 

Britney Spears και Oops I did it again τραγούδησαν η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης Παπαδημητρίου

«Τρέμε Britney!» φώναξε ο Νίκος Κοκλώνης μόλις ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους.

Υπήρχαν όμως αδύναμα σημεία στον τρόπο που ειπώθηκε το κομμάτι και φυσικά οι ειδικοί ταν εντόπισαν ένα προς ένα.

Το ζευγάρι στο τέλος εισέπραξε 36 βαθμούς από την κριτική επιτροπή.

 

 

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και τραγούδησαν το «Πόσο λίγο με ξέρεις».

Αν και ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση, δεν έλειψαν οι αστοχίες. Δεδομένου ότι ο Ολυμπιονίκης έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη οι κριτές περίμεναν πολλά περισσότερα από εκείνον.

«Ήταν καλό αλλά θα μπορούσε να ήταν καλύτερο» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου σχολίασε πως «εγώ αισθάνθηκα ότι ενώ την άλλη φορά μου το μετέδωσες τώρα μου φάνηκε “ποζάτο”. Δηλαδή, τώρα σαν να σε αισθάνθηκα πιο κλεισμένο στον εαυτό σου, να θαυμάζεις εσύ τον εαυτό σου».

Αμέσως, όμως, ο Ιωάννης Μελισσανίδης διαμαρτυρήθηκε: «Αυτό δεν ισχύει με τίποτα, ό,τι άλλο το δέχομαι, αλλά αυτό με τίποτα δεν ισχύει».

Η Βίκυ Σταυροπούλου αναδιατύπωσε θέλοντας να εξηγήσει ακριβώς τι ήθελε να πει με την κριτική της. «Άσε με να το διορθώσω, γιατί μάλλον δεν το είπα σωστά. Σαν να το λες για εσένα, για να το πω πιο σωστά. Δεν ήρθε κάτω με την ίδια δύναμη όπως την άλλη φορά. Σου ζητώ “συγγνώμη” αν δεν ακούστηκε σωστό αυτό που είπα γιατί δεν εννοούσα αυτό».

 

 

Ο Παύλος Σταματόπουλος ντύθηκε… Νίκος Κοκλώνης και με τη βοήθεια της Άντζελας Δημητρίου τραγούδησε την επιτυχία «Υποφέρω» της Δέσποινας Βανδή.

«Ρεσιτάλ ερμηνείας» αναφώνησε ο Νίκος Κοκλώνης που φυσικά σχολίασε και την ενδυματολογική «τσαχπινιά» του διαγωνιζόμενου λέγοντας πως αποφοίτησε από τη… «σχολή» του.

Ερμηνευτικά ο δημοσιογράφος τα πήγε πάρα πολύ καλά και άφησε με το στόμα ανοιχτό την κριτική επιτροπή. «Τι εξέλιξη είναι αυτή!» είπε η Καίτη Γαρμπή μόλις πήρε τον λόγο.

«Τρομοκρατημένη ήμουν όταν  άκουσα την ανάθεση την προηγούμενη εβδομάδα» είπε η Δέσποινα Βανδή αλλά τελικά προς έκπληξή της το αποτέλεσμα βγήκε άρτιο.

 

 

Σε λάτιν ρυθμούς κουνήθηκαν η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης συμπαρασύροντας το κοινό με το κέφι και το μπρίο τους.

Όχι μόνο τραγούδησαν αλλά και χόρεψαν σε ένα act που τα είχε όλα!

Η ηθοποιός έλαμπε και αυτή της η θετική ενέργεια ήταν το στοιχείο που έδωσε έξτρα πόντους στην προσπάθειά της.

«Η καλύτερή σας εμφάνιση» έκρινε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Βασίλη μου, το ότι θα ερχόταν η στιγμή να σε καπελώσει η Ματίνα…! Το φόρεσες το κομμάτι, τα μάτια μου έφυγαν πάνω στη Ματίνα» πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

«Χάρμα οφθαλμών» ήταν το σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου για τη Ματίνα Νικολάου.

 

 

O Πάνος Τριανταφύλλου και η Φωτεινή Δάρρα και μαζί ερμήνευσαν το αγαπημένο κομμάτι «Θέλω κοντά σου να μείνω» με ρομαντική διάθεση και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Σύσσωμο το παλτό ξέσπασε σε χειροκροτήματα μόλις τελείωσαν την εμφάνισή τους και ήταν ενδεικτικό του πόσο καλά τα πήγαν.

«Θυμηθήκαμε τους έρωτές μας στο Γυμνάσιο, στο Λύκειο» είπε ο Νίκος Κοκλώνης που λάτρεψε την εμφάνισή τους.

«Ήταν πάρα πολύ όμορφο, ένιωσα μία ψυχική ανάταση. Το αποδώσατε θεάρεστα» ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή.

Ίδια γνώμη είχαν και οι άλλοι κριτές αν και η Καίτη Γαρμπή εξέφρασε μία ένσταση με το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα οι αναθέσεις του παραολυμπιονίκη δοκιμάζεται σε παλιά τραγούδια και όχι σε πιο σύγχρονα.

«Έρχονται» υποσχέθηκε η Φωτεινή Δάρρα με τη σειρά της.

Φουλ του 10 ήταν η βαθμολογία που πήρε το ζευγάρι.

 

 

Γερή δόση καψούρας έδωσαν ο DJ Pitsi και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ερμηνεύοντας Βασίλη Καρρά και το κομμάτι «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε».

Μόλις ολοκλήρωσαν το act τους ο Νίκος Κοκλώνης πήρε τον λόγο και θέλησε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Βασίλη Καρρά που όπως έγινε γνωστό υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Το ντουέτο των διαγωνιζόμενων κέρδισε θετικές εντυπώσεις με τον DJ Pitsi να ξεπερνά τις προσδοκίες και να κάνει τη διαφορά.

«Παιδιά ήταν πολύ ωραία εμένα μου αρέσατε» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο δε Σταμάτης Φασουλής δεν έδειξε το ίδιο εντυπωσιασμένος με την εμφάνισή τους.

Βαθμολογικά το act συγκέντρωσε 32 πόντους.

 

 

Η Νάταλι Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρη τραγούδησαν το «Παραδίνομαι« της Νατάσας Θεοδωρίδου.

«Φωνητικά έχεις σταθερότητα, μου άρεσε που αφέθηκες »σχολίασε η Δέσποινα Βανδή ενώ και ο Σταμάτης φασουλής έκρινε με θετικό πρόσημο το act τους.

Εξίσου καλά λόγια άκουσε το ζευγάρι και από τους υπόλοιπους κριτές.

Στο τέλος συγκέντρωσαν 34 βαθμούς.

 

Δυνατά τα τα χτύπησε η καρδιά του Άγγελου Μπράτη με τη Σαμπρίνα σε μία ανατρεπτική εμφάνιση

Ο σχεδιαστής μόδας προσπάθησε μεν αλλά δεν γλίτωσε από τις αστάθειες ενώ υπήρξε και στιγμή που έχασε εντελώς τα λόγια οτυ.

«Κάτι έγινε και ήσουν λίγο ακούρδιστος, έχασες και τα λόγια κάποια στιγμή» σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου που φάνηκε να μην εντυπωσιάζεται από τις επιδόσεις του Άγγελου Μπράτη.

Η Δέσποινα Βανδή συμμερίστηκε τη γνώμη της και επιχείρησε με τακτ να του πει πως το αποτέλεσμα ήταν ένα… «Βατερλώ».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
#Cannes Film Festival 2024: Οι λαμπερές εμφανίσεις της απαστράπτουσας Χριστιάνας Αριστοτέλους!
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»
Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»