Η πρεμιέρα της Ρούλας Κορομηλά - Τα πρώτα λόγια της τηλεοπτικής επιστροφής της

#SpitiMeToMega με Πέγκυ Ζήνα, Κώστα Τουρνά, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Ιλένα Γουίλιαμς και Έλενα Παναγιωτίδου

 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το #SpitiMeToMega έκανε πρεμιέρα για 4η συνεχόμενη σεζόν, με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία εξ αρχής δήλωσε πολύ συγκινημένη για αυτήν την τηλεοπτική της επάνοδο!

Η παρουσιάστρια επέστρεψε και δήλωσε πολύ χαρούμενη που βρίσκεται εκεί, ενώ υποδέχτηκε με μεγάλη αγάπη τους τηλεθεατές, που θα βρίσκονται κοντά της σε αυτήν την πρώτη εκπομπή για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Το #SpitiMeToMega ξεκίνησε και η Ρούλα Κορομηλά, που επιστρέφει με τον ρόλο της παρουσιάστριας, μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για αυτό το νέο ξεκίνημα, ενώ δεν δίστασε να πει μερικά πράγματα για την ζωή της, αλλά και για την προσωπικότητά της, θέλοντας να έρθει πολύ πιο κοντά στο τηλεοπτικό κοινό.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε άκρως ανανεωμένη και λαμπερή, με ένα κόκκινο κοστούμι με παγιέτα, που της πήγαινε εξαιρετικά!

Η Ρούλα Κορομηλά είπε κατά την έναρξη της εκπομπής: «Εσείς από το σπίτι θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι να με ακολουθήσετε, να με εμπιστευτείτε γιατί έχω κάποια σχέδια για εσάς τα οποία δεν θα σας τα αποκαλύψω από την αρχή αλλά θα τα βλέπουμε μαζί στην πορεία της εκπομπής... Όμως θα πρέπει να συστηθώ, δεν πρέπει να με ξέρετε όλοι. Είμαι λοιπόν η Ρούλα Κορομηλά και δηλώνω παρουσιάστρια. Γεννήθηκα έναν μήνα που θεωρείται ερωτικός, μπορεί να είναι και η έλξη που έχουμε τόσα χρόνια μεταξύ μας. Γεννήθηκα λοιπόν ένα Σάββατο, η μαμά μου δεν θυμάται καθόλου την ώρα, στις 16 Φεβρουαρίου του 1957. Θέλω να με γνωρίσετε περισσότερο και να σας πω τι αγαπάω. Αγαπάω τους ανθρώπους και τους κατανοώ, αγαπάω τη φύση, αγαπάω τα ζώα»

Λίγο πριν η Πέγκυ Ζήνα ανέβει στη σκηνή και ξεκινήσει η μεγάλη βραδιά η Ρούλα Κορομηλά ανέφερε: «Η πρώτη καλεσμένη είναι ένα αγαπημένο δικό μου παιδί.  Μια τραγουδίστρια που έχει την καλύτερη φωνή και μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα. Να υποδεχτούμε την πρώτη μας καλεσμένη που δεν είναι άλλη από την υπέροχη Πέγκυ Ζήνα».

 

 

Η Πέγκυ Ζήνα μετά την θερμή υποδοχή που της έκανε η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε να ξεκινήσει με ένα τραγούδι που έχουμε πολύ αγαπήσει -ξανά- το τελευταίο διάστημα. 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια πριν λίγο καιρό διασκεύασε μια μεγάλη επιτυχία από το παρελθόν σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου.

Το «Θεέ μου κάνε», κομμάτι που ακούσαμε πρώτη φορά το 1997 από την φωνή της Ειρήνης Χαρίδου αγάπησε πολύ το κοινό από μια σειρά του MEGA που έσπασε ταμεία.

Ο δίσκος από τους «Ψίθυρους Καρδιάς» άφησε εποχή και το κομμάτι του Νικολόπουλου σε στίχους Γιαννατσούλια γνώρισε μια δεύτερη εξίσου σημαντική πορεία μέσα από τη φωνή της Πέγκυς Ζήνα.

 

 

Μαζί της σκηνή, εκτός από τον Κώστα Τουρνά ανέβηκε και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με τον οποίο ερμήνευσε το υπέροχο «Σ’ αγαπώ» του Γιώργου Θεοφάνους.

Το τραγούδι είχε τραγουδήσει πρώτη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με τον Αντώνη Ρέμο το 2002 στον δίσκο της «Πες μου θάλασσα».

 

 

 

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς κρατούν αμείωτο το κέφι του τηλεοπτικού κοινού με τις μεγάλες επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο τραγουδοποιός Κώστας Τουρνάς μάς θυμίζει όλες εκείνες τις επιτυχίες του που αγαπήσαμε και κάνει μια συγκινητική αναδρομή με την Ιλένια Ουίλιαμς στα τραγούδια των θρυλικών Poll. Μαζί, μοιράζονται αξέχαστες στιγμές από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, τον αγαπημένο πατέρα της Ιλένια και πολύτιμο συνεργάτη του Κώστα Τουρνά. 

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης μάς ταξιδεύει στα παιδικά χρόνια του Κώστα Τουρνά.

Ένα από τα τραγούδια που παίζει η εξαιρετική μπάντα είναι το «Μην της το πεις» από το μακρινό 1980.

Σε μουσική και στίχους Κώστα Τουρνά από τον δίσκο «Τώρα» το τραγούδι έγινε τεράστια επιτυχία και σήμα κατατεθέν του καλλιτέχνη.

 

 

 

Ο Κώστας Τουρνάς εκτός από τις δικές του μεγάλες επιτυχίες επέλεξε και τραγούδια που έχει σε άλλους σπουδαίου καλλιτέχνες.

Ανάμεσά τους και το «Ό,τι ονειρευόμαστε γίνεται» που είχε τραγουδήσει πρώτη η Καίτη Γαρμπή το 1994 στον ιστορικό δίσκο «Ατόφιο χρυσάφι».

 

 

 

Μαζί τους εκτός από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και την Ιλένα Γουίλιαμς εμφανίστηκε και η νεαρή Έλενα Παναγιωτίδου, από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες του #XFactorGR.

Η ίδια μαζί με την Πέγκυ Ζήνα τραγούδησε το κλασικό «Μου λείπεις» του Θάνου Παπανικολάου από το 2016.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
#Cannes Film Festival 2024: Οι λαμπερές εμφανίσεις της απαστράπτουσας Χριστιάνας Αριστοτέλους!
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»
Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»