Ο Γιώργος Αρσενάκος απαντά για το περιστατικό με τη Ζόζεφιν και την Φουρέιρα

Xαμός στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου - O Σχοινάς απαντά στον Μαζωνάκη, ο Πανταζής απαντά στον Μουρατίδη - Η Κόνι εκνευρίζεται οn camera - O Δάντης για την Ασημίνα και ο Αργυρός υποκλίνεται στην Βίσση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Γιώργος Αρσενάκος παρουσίασε το βιβλίο του «Ένα θέλω μπορεί». 

Ο CEO της Panik Records πραγματοποίησε την παρουσίαση του πρώτου του βιβλίου που φέρει τον τίτλο «Ένα θέλω μπορεί» στο κέντρο της Αθήνας και από αυτή δε θα μπορούσαν να λείπουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα καλλιτεχνών που ανήκουν στην εταιρεία αλλά και η Μαριάννα Λάτση με τον γιο της Πάρι Κασιδόκωστα που αποτελεί και τον ιδρυτή της εταιρείας.

Η Μαριάννα Λάτση και ο Πάρις Κασιδόκωστας έφτασαν στο σημείο μαζί με την Άννα Βίσση και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τη διάθεσή τους όπως θα δεις και στις φωτογραφίες να είναι στα ύψη.

  

  

 

  

«Το βιβλίο είναι άλλο εάν πράγμα στη ζωή μου, που δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος και σχολίασε το περιστατικό με τον Νίνο: «”ναι του είπα”» που τον θυμήθηκες αυτόν; (τον Θ. Φέρρη)». Βέβαια το έκανα το ντουέτο τους».

Ο CΕΟ της Panik Records μίλησε, τόσο για την Ελένη Φουρέιρα, όσο και για το περιστατικό στα #MADVMA, όταν ο ίδιος και η Josephine καταγράφηκαν από κάμερες να σπρώχνουν έναν νεαρό που κουβαλούσε νερά.

«Η Ελένη Φουρέιρα είναι στην πιο δημιουργική της φάση. Κυκλοφορεί τη μια επιτυχία μετά την άλλη και σε αυτή τη φάση ετοιμάζει την περιοδεία της που θα ξεκινήσει την άνοιξη. Οι συναυλίες της το καλοκαίρι ακυρώθηκαν γιατί είχε ένα θέμα υγείας. Εγώ είμαι εδώ για να απαντήσω για τα επαγγελματικά της θέματα. Για τα προσωπικά απαντάει η ίδια για τον εαυτό της» ο Γιώργος Αρσενάκος αναφερόμενος στην Ελένη Φουρέιρα.

Όσο για τα #MADVMA και περιστατικό που σχολιάστηκε, ο Γιώργος Αρσενάκος σημείωσε: «Θεωρώ ότι έχει δίκιο ο κόσμος, είναι σωστά τα σχόλια που έκαναν ότι ήταν μία λάθος χειρονομία. Βεβαίως! Και δεν ντρέπομαι και δε φοβάμαι να παραδεχτώ όταν κάπου κάνω λάθος. Κανείς δε ξέρει και ο κόσμος δεν είναι δουλειά του να ξέρει τι ένταση είχαμε και τι δυσκολία τραβήξαμε. Οπότε όλος αυτός ο εκνευρισμός το να βγαίνει σε μια χειρονομία, ναι, ήταν λάθος».

 

 

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκαν στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου.

Οι δύο καλλιτέχνες έκαναν δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία, με τον Διονύση Σχοινά να απαντά -για μια ακόμη φορά- για την αποχώρησή του από το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Έγινε παλιά η αποχώρηση από το Κέντρο Αθηνών και τον Γιώργο Μαζωνάκη, έχουμε πιο σημαντικά πράγματα. Θα σκέφτομαι κάθε μέρα την αποχώρηση από το νυχτερινό κέντρο με τον Γιώργο Μαζωνάκη;», σχολίασε ο τραγουδιστής.

«Έχει περάσει αυτό παιδιά, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα, σας παρακαλώ πολύ. Θα σκέφτομαι κάθε μέρα την αποχώρησή μου από το κέντρο και τον Γιώργο Μαζωνάκη; Καμία κακία. Έτσι έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε», σχολίασε ο Διονύσης Σχοινάς. 

«Οικογενειακά θα μας δείτε να στολίζουμε το δέντρο τα Χριστούγεννα», επεσήμανε η Καίτη Γαρμπή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε στην Άννα Βίσση.

«Ό,τι θέλει η Άννα θα γίνει, είμαι άρρωστος με την Άννα», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

«Ήσουν μωρό όταν συνεργαστήκαμε», δήλωσε η Άννα Βίσση από την πλευρά της απευθυνόμενη στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Λευτέρης Πανταζής: Η απάντηση στον Νίκο Μουρατίδη μετά τις αιχμές για την Κόνι Μεταξά

«Τον αγαπώ. Ήταν έτσι το φεγγάρι εκείνη την ημέρα και του βγήκε αυθόρμητο», ήταν η απάντηση του λεύτερη Πανταζή στον Νίκο Μουρατίδη για τα σχόλιά του.

Κόνι Μεταξά: Ο εκνευρισμός της on camera όταν ρωτήθηκε για τη μητρότητα – «Δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση»

«Δεν συμφωνώ με τον Νίκο Μουρατίδη, όλοι να είναι χάλια. Δεν είμαι έτοιμη να γίνω μαμά και δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση», σχολίασε η Konnie Μεταξά.

Ο Ηλίας Βρεττός τοποθετήθηκε για την πατρότητα λέγοντας ότι, «θα ήθελα πάρα πολύ να γίνουμε γονείς, για αυτό παντρεύονται δυο άνθρωποι».

«Η μαμά μου είναι κάθε παρασκευή στο καμαρίνι, κέρβερος», αποκάλυψε ο Θοδωρής Φέρρης.

Ασημίνα Χατζηανδρέου και Χρήστος Δάντης μίλησαν για το #SurvivorGR.

«Είναι δύσκολο για μια κοπέλα να πάει στο survivor λόγω των γυναικολογικών», είπε η ποδοσφαιρίστρια, ενώ ο τραγουδιστής συμπλήρωσε: «Είναι θέμα της Ασημίνας αν θα ξαναπάει στο #SurvivoGRr»

 

 

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της