Διπλή αποχώρηση στο #LoveIslandGR - Αποχώρηση και της Παπαγεωργίου από τον ΣΚΑΙ;

To κανάλι του Φαλήρου «κόβει» σε χρόνο-ρεκόρ το #LoveIslandGR και αποσύρει σχεδόν όλα τα προγράμματα από τη βραδινή του ζώνη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με ανατροπές συνεχίστηκε το #LoveIslandGR κι η άφιξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη βίλα προμήνυε καταιγιστικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα, η λαμπερή παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως θα υπάρξει διπλή αποχώρηση από το ριάλιτι με τους παίκτες να μένουν εμβρόντητοι.

 

 

Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια που το κοινό του #LoveIslandGR αγαπά περισσότερο

 

 

Η ψηφοφορία του κοινού καθόρισε τα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους κι ήταν υποψήφια προς αποχώρηση. Αυτά τα ζευγάρια ήταν ο Παναγιώτης με την Τζούλια κι ο Γιώργος με την Κατερίνα.

 

 

Ωστόσο τα αγόρια του σπιτιού είχαν τη δυνατότητα να σώσουν ένα από τα δύο υποψήφια αγόρια, όπως το ίδιο ακολούθησε και με τα κορίτσια.

 

 

Τα αγόρια επέλεξαν τον Παναγιώτη και τα κορίτσια την Κατερίνα κι έτσι οι δύο παίκτες που αποχώρησαν απρόσμενα από το #LoveIslandGR ήταν ο Γιώργος κι η Τζούλια.

 

 
 

Πως νιώθει η Τζούλια που αποχωρεί και πως αντιδρά ο Παναγιώτης

 

 
 
 

Ο Γιώργος Σ. μοιράζεται τα συναισθήματά του λίγο πριν την αποχώρηση

 
 

 

Τζούλια και Γιώργος Σ. αποχαιρετούν τους υπόλοιπους Islanders με τη συγκίνηση να «ξεχειλίζει»

 

 

#LoveIslandGR το trailer - 19/10/2022

 

 

 

To κανάλι του Φαλήρου «κόβει» σε χρόνο-ρεκόρ το #LoveIslandGR και αποσύρει σχεδόν όλα τα προγράμματα από τη βραδινή του ζώνη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της #Real σε ολική αποχώρηση από τη μάχη της prime time αποφάσισε να προχωρήσει ο ΣΚΑΙ, «κόβοντας» με συνοπτικές διαδικασίες το #LoveIslandGR μετά από μόλις 10 ημέρες μετάδοσης.

Το κανάλι του Φαλήρου βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού εδώ και εβδομάδες καθώς από την έναρξη της σεζόν τόσο οι νέεςτου σειρές όσο και το dating reality με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν κατάφεραν να αρθούν στο ύψος των προσδοκιών τηλεθέασης, με αποτέλεσμα την πτώση του ΣΚΑΙ στην πέμπτη θέση στην κατάταξη της Nielsen και τη δραματική μείωση των διαφημιστικών εσόδων, που σε ποσοστό 60% προέρχονται από τη βραδινή ζώνη.

Η οριστική απόφαση για την τύχη του #LoveIslandGR ελήφθη την περασμένη Τετάρτη, οπότε η παραγωγή του ριά- λιτι στην Τενερίφη και όλοι οι συντελεστές έλαβαν από τα κεντρικά του ΣΚΑΙ στην Αθήνα το... φιρμάνι για το πρόωρο «μαχαίρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας η εντολή που δόθηκε από την ανώτατη διοίκηση του ΣΚΑΙ ήταν «κόψτε το... χθες». Η απόφαση αυτή δεν θα υλοποιηθεί χωρίς κόστος, καθώς υπάρχουν συμβόλαια για δικαιώματα με τον βρετανικό κολοσσό #ITV, όπου ήδη εστάλη επιστολή με αίτημα απεμπλοκής.

Ο τελικός του #LoveIslandGR θα γυριστεί εσπευσμένα έως τις 24 του μήνα, για να βγει λίγες ημέρες μετά στον αέρα, ενώ από τις αρχές Νοεμβρίου ο ΣΚΑΙ ουσιαστικά αποχωρεί από τη «μάχη» της prime time, όπου θα μεταδίδονται πλέον σχεδόν μόνο ξένες ταινίες έως την έναρξη του «Survivor» στα τέλη Δεκεμβρίου.

Μόνη εξαίρεση το #TheVoicegr, που θα παραμείνει τις Κυριακές και η σειρά #Στοργή, η οποία ολοκληρώνεται σε 20 επεισόδια, αμφότερα παραγωγές της AcunMedya. Όσο για τον πολύπαθο #Γλυκάνισο, που μετρά ήδη τέσσερις αλλαγές στις ημέρες και στις ώρες μετάδοσης, θα υποστεί άλλη μία. Ο ΣΚΑΙ αποσύρει τη σειρά από τη βραδινή ζώνη του Σαββάτου και μετακινεί τον #Γλυκάνισο στην απογευματινή ζώνη, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:45.

Η ολοκλήρωση του #LoveIslandGR σε χρόνο- ρεκόρ από την έναρξή του αποδίδεται από τον ΣΚΑΪ στη χαμηλή τηλεθέαση, αλλά και στα μειωμένα έσοδα. Το εν λόγω ριάλιτι δεν είχε εμπορική απήχηση στη διαφημιστική αγορά, όχι μόνο λόγω χαμηλών ποσοστών στη Nielsen, αλλά και λόγω περιεχομένου, το οποίο αποδείχθηκε μη ελκυστικό περιβάλλον για τους διαφημιζόμενους.

Αν και όχι υψηλή, πάντως, η τηλεθέαση του #LoveIslandGR δεν ήταν η χειρότερη που έχει «δει» ο ΣΚΑΙ, γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια ακόμα και στο εσωτερικό του σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι το κανάλι του Φαλήρου διατήρησε την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι έως το τέλος Νοεμβρίου το #TopChefGR με ποσοστά της τάξεως του 2%-3%, μόνο και μόνο επειδή ήταν παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί, που κρατούσε στο χέρι τον σταθμό με το επερχόμενο #SurvivorGR. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι, την ημέρα που έγινε γνωστή η απόφαση για τέλος στο #LoveIslandGR, ο μέσος όρος στο δυναμικό κοινό ήταν 10,3%.

Η απόφαση του ΣΚΑΙ να ολοκληρώσει πρόωρα το #LoveIslandGR αλλάζει τα δεδομένα και στη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μετά από δύο χρόνια στον Alpha, η παρουσιάστρια αφίχθη στο Φάληρο με πανηγυρικούς τόνους και από τις δύο πλευρές και τώρα βρίσκεται μέσα σε διάστημα ολίγων εβδομάδων χωρίς εκπομπή, αλλά και χωρίς συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συμφωνία του ΣΚΑΙ με την Ηλ. Παπαγεωργίου, κατόπιν επιθυμίας και της ίδιας, δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένη χρονική δέσμευση, π.χ. για ένα ή δύο χρόνια, αλλά αφορά μόνο το συγκεκριμένο project (το #LoveIslandGR). Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι με το τέλος του ριάλιτι ολοκληρώνεται τυπικά και η συνεργασία της Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, υπήρξε και μια άτυπη προφορική συμφωνία ανάμεσα στο κανάλι και την παρουσιάστρια ότι, αν γίνει το #MyStyleRocksGR στο δεύτερο μισό της σεζόν, θα το παρουσιάσει εκείνη. Το ενδεχόμενο αυτό παραμένει ανοιχτό, χωρίς, ωστόσο, ισχυρή δέσμευση για καμία από τις δύο πλευρές.

 
 
  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο