Το «Δε νοιώθω 100% γυναίκα» της Coty και ο αδιανόητα σκληρός... λόγος της Καγιά

Guest κριτές ο fashion designer Peter Dundas, ο σύζυγος του Ευάγγελος Μπούσης και η πασαρέλα 65 μέτρων - H πρώτη κυπριακή απώλεια από το #GNTMgr - H Έλενα το γνωστό bijoux baggage ξέσπασε σε κλάματα! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ιδιαίτερα φορτισμένες ήταν οι κοπέλες μετά την ξαφνική αποχώρηση της Έφης και ειδικότερα η Μικαέλα με την οποία είχαν αναπτύξει φιλία μέσα στο σπίτι.

Η Μικαέλα νιώθει μόνη καθώς πλέον είναι η μοναδική υποψήφια, η οποία είναι σε μεγαλύτερη ηλικία σε σχέση με τις υπόλοιπες κοπέλες.

«Δύσκολο ήταν το πρώτο ξύπνημα χωρίς την Έφη. Όλη μέρα προσπαθώ να συνέλθω και τώρα πάλι πρέπει να τα σκέφτομαι αυτά. Νιώθω λίγο μόνη, ένα είδος εγκατάλειψης, αλλά δεν φταίει η Έφη για αυτό. Μόνη μου το δημιούργησα αυτό», δήλωσε αρχικά η ίδια.

Όταν έφτασαν στη βίλα η Mary Vitinaros κι ο Χρήστος Μπίρμπας, είπε:«Εντάξει είμαι. Θέλω το χρόνο μου. Μην μου δίνετε σημασία, δεν θέλω να χαλάτε την ενέργειά σας για αυτό. Μια χαρά θα είμαι».

Και πρόσθεσε:«Έχω τύψεις που την πίεσα να μείνει. Ήθελα να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί. Να μην είμαι η μόνη μεγάλη γυναίκα σε αυτήν την περιπέτεια».

 

 

 

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στη βίλα όπου ζουν οι υποψήφιες του διαγωνισμού και είπε να δώσει λίγα μαθήματα catwalk και φυσικά τα φώτα της στο νέο αίμα του modelling. 

Η παρουσιάστρια και μοντέλο, φορώντας ένα μαύρο κοντό φόρεμα που αναδείκνυε τα υπέροχα και καλλίγραμμα πόδια της, βρέθηκε ανάμεσα στα κορίτσια και προσπάθησε να τις μάθει να περπατούν σωστά στο catwalk.

Ήταν συνεχώς δίπλα στα κορίτσια, τους έδειχνε διάφορους τρόπους για να στέκονται στην πασαρέλα και να περπατούν σωστά, κοιτώντας κάθε λεπτομέρεια από την κορυφή μέχρι τα νύχια των κοριτσιών.

Ήθελε οι ώμοι των κοριτσιών, το τέμπο του βηματισμού τους αλλά και η στάση του σώματός τους να είναι άψογα ώστε να αποδοθεί ένα καλό αποτέλεσμα.

Φυσικά τα κορίτσια έβαλαν τα δυνατά τους και στο τέλος... καταβρέχτηκαν από την ίδια τη Βίκυ Καγιά η οποία γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο για να κάνει fun μία στιγμή, ακόμα και αν αυτή έχει να κάνει με δουλειά.

 

 

 

Άλλη μια δοκιμασία περίμενε τις κοπέλες, οι οποίες ήταν έτοιμες να «μαγέψουν» τους κριτές για ακόμη μια φορά.

Για πρώτη φορά στο #GNTMgr είχε στηθεί ένα σκηνικό με μία πασαρέλα 65 μέτρων, που χωρίστηκε σε τέσσερις εποχές και τα κορίτσια κλήθηκαν να περπατήσουν για ένα φαντασμαγορικό fashion show χωρίς προηγούμενο.

Οι διαγωνιζόμενες, εκστασιασμένες, περιμένουν την άφιξη του Peter Dundas, του σχεδιαστή που ντύνει με τις δημιουργίες του την αφρόκρεμα της παγκόσμιας showbiz.

H Νικόλ, είναι και η τυχερή που ανοίγει το show έχοντας κερδίσει το πλεονέκτημα.

 

 

Οι τρεις λαμπεροί κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Γιώργος Καράβας, μαζί με τον Peter Dundas και τον συνεργάτη και σύζυγο του, Ευάγγελο Μπούση, παρακολουθούν το show και κρίνουν σχολαστικά τα κορίτσια, που φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Κάποιες, ωστόσο, δυσκολεύονται αρκετά με αποτέλεσμα τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και οι υπόλοιποι κριτές να απογοητεύονται με την απόδοσή τους.

 

 

 

 

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο Τάσος Σοφρωνίου εκμυστηρεύτηκε στη Νικόλ, ένα μυστικό, αφήνοντάς την ελεύθερη να αποφασίσει αν θα το μοιραστεί ή όχι με τις συμπαίκτριές της. Εκείνη ωστόσο, επέλεξε να μην το χρησιμοποιήσει και η ανακοίνωση της απόφασής της ξάφνιασε τα υπόλοιπα κορίτσια.

«Η στρατηγική μου είναι να τις κερδίσω όλες στα ίσα και να βγω για δεύτερη φορά η καλύτερη. Ξέρω τις δυνάμεις μου, έχω έρθει με σοβαρότητα και επαγγελματισμό και απλά ελπίζω ότι θα τα πάω καλά και δε χρειάζομαι κάποιο έξτρα avantage», δήλωσε η Νικόλ μετά την ανακοίνωση της απόφασής της.

 

 

Neon, prints και cutouts για κάθε εποχή. Τα κορίτσια περπάτησαν σε ένα πολύ ιδιαίτερο set, φορώντας δημιουργίες Peter Dundas. Ακόμα, φωτογραφήθηκαν backstage για να δούμε τη λήψη τους στο πλατό! 

 

 

 

Έτοιμα για την κριτική τα κορίτσια του #GNTMgr. Είναι δυναμικές και έτοιμες να ακούσουν αυτά που έχουν να πουν οι κριτές.

 

 

 

Στο επεισόδιο η φωτογραφία της Βικτώριας έφερε τον τσακωμό στο πλατό, ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα, μιας και διαφώνησαν για την πασαρέλα που έκανε η παίκτρια.

Eνώ στην πασαρέλα έδωσε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της, η φωτογραφία που έφτασε στους κριτές δεν ήταν καθόλου καλή σύμφωνα με την Βίκυ Καγιά.

Κατά την διαδικασία της κριτικής, ο Γιώργος Καράβας διέκοψε τον σχολιασμό της Βίκυς Καγιά, με την ίδια να δείχνει τον εκνευρισμό της.

«Δεν σου επιτρέπω», είπε η κριτής, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ξέσπασαν σε γέλια παρά την διαφωνία τους.

 

 

 

Μόλις στάθηκε η Τζούλια μπροστά στους κριτές, η οποία όπως ανέφερε και ήταν σαν «λουκάνικο» μέσα στο φόρεμα που είχε επιλεχθεί για εκείνη, τον λόγο πήρε ο Τάσος Σοφρωνίου, ο οποίος της ανέφερε ότι βγαίνει σαν… στρίτζω στις φωτογραφίες. Οι υπόλοιποι κριτές συμφώνησαν και η Τζούλια ξέσπασε σε δάκρυα, καθώς πίστευε πως τα είχε πάει αρκετά καλά.

Η Βίκυ Καγιά από την μεριά της προσπάθησε να της εξηγήσει το πως μπορεί να γίνει καλύτερη και το πως πρέπει να βρει τον εαυτό της.

Η νεαρή παίκτρια δέχτηκε τα σχόλια και επέστρεψε στην θέση της μην μπορώντας να σταματήσει τα δάκρυα που έτρεχαν από τα μάτια της.

 

 

Άσχημα σχόλια έλαβε η Coty τόσο για την πασαρέλα της, όσο και για τη φωτογραφία που έφερε στο πλατό. Η νεαρή παίκτρια ανέφερε πως δεν έχει βάλει ξανά τακούνια στη ζωή της κι εξήγησε το λόγο:

«Θεωρώ ότι δεν έχω κάποια ταυτότητα στο περπάτημα γιατί είναι κάτι που δεν έχω δουλέψει. Τα high heels είναι για εμένα άγνωστα τελείως… Δεν χρειάστηκε. Το ύψος το έχω. Δεν θα επέλεγα να βάλω έξω τακούνι. Εγώ δεν νιώθω 100% γυναίκα, ας ξεκινήσω από εκεί. Θεωρώ πως είμαι κι αγόρι και γυναίκα. Δεν θα έβαζα έξω ψηλά.

Γυρνώντας πίσω στη θέση μου νιώθω ελαφρώς ελαφρύτερη. Σίγουρα κρύβω και μια πτυχή του εαυτού μου, που είναι υπό μελέτη κι είμαι πολύ ανοιχτή στο να το εκφράζω. Δεν είναι ταμπέλα σε καμια περίπτωση. Νιώθω κι αγόρι και κορίτσι. Το ότι υπάρχουν οι ταμπέλες, μας βγάζουν από το βασικό το πως αισθανόμαστε και σήμερα μάλλον μοιράστηκα πως αισθάνομαι» εξομολογήθηκε η Coty.

 

 

Όταν ήρθε η σειρά της Κύπριας Έλενας Λυσάνδρου, για την κριτική της, η Βίκυ Καγιά, της είπε: «Έλενα απ’ όσα είπαμε στο σπίτι δεν έκανες τίποτα. Είσαι που είσαι petit κι αυτό είναι δύσκολο για τα fashion show, δεν είχες attitude, δύναμη. Ήσουν φοβισμένη, δεν ήξερες που πάταγες, ποζάρεις πάρα πολύ παλιακά. Βρε Ελενάκι μου γλυκό, πόσες φορές να τα πούμε χρυσό μου;»

Με την Έλενα να απαντά: «Η αλήθεια νόμιζα ότι στην πασαρέλα θα τα πήγαινα πιο καλά και δεν περίμενα αυτή την πόζα.»

Kαι την Βίκυ να συνεχίζει:«Δεν μπορείς να απαντάς έτσι μετά από τόσο καιρό που τα χούμε πει. Είσαι όμορφο κορίτσι είσαι όμως μοντέλο; Εγώ πιστεύω πως όχι! Ούτε η πασαρέλα σου μου αρέσει αλλά ούτε και η φωτογραφία! Fashion model δεν ξέρω αν μπορείς να γίνεις.»

 

 

H καλύτερη φωτογραφία ήταν της Μύριας από την Κύπρο η οποία και έδειξε ότι πήρε επιτέλους μπρος και η Μiss Μαρία μας, η οποία στην κριτική της για την φωτογραφία αποθεώθηκε από τους κριτές.

 

 

 

Στο τέλος η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως η παίκτρια που αποχωρεί από το ριάλιτι μοντέλων είναι η Έλενα Λυσάνδρου από την Λάρνακα για την οποία η παρουσιάστρια και κριτής είχε εξ αρχής εκφράσει τις αμφιβολίες της για το αν θα τα καταφέρει στο σπίτι του #GNTMgr. 

Το νεαρό μοντέλο στο άκουσμα του ονόματός της ξέσπασε σε κλάματα.

 
 

 

Κάπου εδώ τελειώνει η εμπειρία του #GNTMgr για αυτό το μοντέλο. Δεν έχει στο μυαλό της φαβορί για τον τελικό και ανυπομονεί να βρεθεί με την οικογένειά της.

 

 

 

To trailer 11ου επεισοδίου - Δευτέρα 24.10.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο