Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα: «Απολύθηκα γιατί θα κατέθετα υπέρ Φιλιππίδη»

  05/10/2022 12:33
Δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα: «Απολύθηκα γιατί θα κατέθετα υπέρ Φιλιππίδη»

Δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα: «Απολύθηκα γιατί θα κατέθετα υπέρ Φιλιππίδη»

  05/10/2022 12:33

Τι απαντά η εκπομπή της ΕΡΤ και ηθοποιός Τζένη Διαγούπη που εμπλέκεται

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Με την κατάθεση μιας δημοσιογράφου και συνεργάτιδάς του, συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η οποία υποστήριξε ότι απολύθηκε από τηλεοπτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης πριν από ένα χρόνο διότι έγινε γνωστό ότι θα κατέθετε υπέρ του ηθοποιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όπως είπε η μάρτυρας, «μου είπαν ότι οι ηθοποιοί δεν θα ερχόντουσαν στην εκπομπή επειδή δούλευα εκεί εγώ και με απέλυσαν». Η ίδια ξέσπασε και το δικαστήριο χρειάστηκε να διακόψει για λίγο προκειμένου να ηρεμήσει.

Όπως κατέθεσε, «δε γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες. Όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει από διαφορά επίπεδα με τον κ. Φιλιππίδη. Κάποιες φορές συνεργαστήκαμε καλά, κάποιες άλλες όχι. Έχω φύγει με κλάματα, μου έχει φωνάξει, αλλά του έχω φωνάξει κι εγώ. Είναι απαιτητικός και τελειομανής. Είναι άνθρωπος που αγαπά πολύ το θέατρο. Η αγάπη του δεν φαινόταν μόνο από το άρτιο αποτέλεσμα των παραστάσεων. Ορμώμενος από την υπερβολική αγάπη για το θέατρο γινόταν νευρικός και απαιτητικός».

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, η συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες ήταν άψογη: «Ο κ. Φιλιππιδης όταν τσακωνόμασταν γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό για την επικοινωνία της παράσταση, υπήρχαν εντάσεις. Έφευγα θυμωμένη από το θέατρο. Στα πέντε λεπτά με έπαιρνε τηλέφωνο, του έφευγε ο θυμός. Μου έλεγε «θέλεις να πάμε να φάμε με την Ελπίδα εκεί;». Η συμπεριφορά του στις γυναίκες συναδέλφους ήταν πάντα άψογη. Τους φρόντιζε όλους».

Το όνομα της Τζένης Διαγούπη ακούστηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη χθες Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, ενώ κατέθετε συνεργάτιδα του ηθοποιού.

Η δημοσιογράφος που εργαζόταν στο θέατρο κάνοντας τις δημόσιες σχέσεις κατέθεσε πως η Τζένη Διαγούπη ζήτησε να την απολύσουν από εκπομπή που εργαζόταν καθώς ήταν μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη Φιλιππίδη.

Δείτε στο βίντεο, από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, πως απάντησε η εκπομπή της ΕΡΤ αλλά και η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη, που κατηγορήθηκε από την μάρτυρα, ότι απαίτησε να απολυθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας