Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Συνεχίζεται η δίκη Φιλιππίδη – H στενή συνεργάτιδά του ηθοποιού που καταθέτει

  04/10/2022 11:00
Συνεχίζεται η δίκη Φιλιππίδη – H στενή συνεργάτιδά του ηθοποιού που καταθέτει

Συνεχίζεται η δίκη Φιλιππίδη – H στενή συνεργάτιδά του ηθοποιού που καταθέτει

  04/10/2022 11:00

Ο Φιλιππίδης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αλήθεια των φίλων, συνεργατών και κουμπάρων του - Ματίκα, Μακρυπούλια, Κωτσοβούλου, Σχίζα και Χαλκιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ύστερα από μία διακοπή περίπου δύο εβδομάδων, η δίκη σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, συνεχίζεται ενώπιον του μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, με καταθέσεις μαρτύρων. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Σειρά έχουν άνθρωποι που γνωρίζουν τις καταγγέλλουσες, ορισμένοι εκ των οποίων γνώριζαν ή είχαν σχέσεις μαζί τους το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να τους επιτέθηκε σεξουαλικά.

Σήμερα μάλιστα θα βρεθεί μια πάρα πολύ στενή συνεργάτιδά του ηθοποιού, η κυρία Μαρένα Καθηγιαννοπούλου.

Παρέλαση ηθοποιών

Το ενδιαφέρον ωστόσο, έχει συγκεντρώσει η επόμενη συνεδρίαση -της 6ης Οκτωβρίου- κατά την οποία αναμένεται να “παρελάσει” ολόκληρος ο θεατρικός θίασος που συνεργάστηκε με τον κατηγορούμενο ηθοποιό, όταν φέρεται να βίασε την πρώτη καταγγέλουσα.

Ειδικότερα, αναμένεται να βρεθούν στη δικαστική αίθουσα, οι Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια και Αλίνα Κωτσοβούλου, έλαβε το δικαστήριο ύστερα από σχετικό αίτημα της εισαγγελέως της έδρας, η οποία επεσήμανε ότι: «Είναι κρίσιμο να καταθέσουν, υπήρχε διάλογος με την κυρία Ματίκα με την πρώτη καταγγέλουσα, η κυρία Μακρυπούλια θα μας διαφωτίσει αν υπήρχε πρόθεση αντικατάστασης σε ρόλο στην παράσταση, και η κυρία Κωτσοβούλου να απαντήσει αν είχε καλέσει την καταγγέλλουσα για την παράσταση».

Συγχρόνως, το δικαστήριο έκανε δεκτό και αντίστοιχο αίτημα της υπεράσπισης, η οποία ζήτησε να καταθέσουν και οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, οι οποίοι -κατά τους συνηγόρους- ήταν στην πρόβα κατά την οποία φέρεται να έλαβε χώρα ο δεύτερο βιασμός που έχει περιγράψει η πρώτη καταγγέλλουσα.

Το αίτημα έλαβε χώρα μετά τις καταθέσεις μαρτύρων -και κυρίως του μπατζανάκη του Π. Φιλιππίδη και φροντιστή του θεάτρου- σύμφωνα με τις οποίες δεν υπήρχε καθόλου καλή ακουστική στο χώρο και ό,τι συνέβαινε στα καμαρίνια ακούγονταν στη σκηνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας