Θρίαμβος! 7 κορίτσια από τα 21 που μπήκαν στο σπίτι του #GNTMgr, είναι Κύπριες!

H Mary Vitinaros εμφανίστηκε στο bootcamp και «μοίρασε εγκεφαλικά» στους τηλεθεατές! - Ξέσπασε σε κλάματα η Έβελυν - Η παρέμβαση των κριτών

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το βράδυ της Τρίτης 4 Οκτωβρίου παρακολουθήσαμε το bootcamp του φετινού κύκλου, από το οποίο και προέκυψαν οι 20 καλύτερες, που κατάφεραν να περάσουν στο σπίτι. 

Λίγο πριν από την έναρξη του bootcamp, οι τρεις κριτές - αφού μετά την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή η κριτική επιτροπή αποτελείται από τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα- αποφάσισαν να μιλήσουν στις διαγωνιζόμενες και να τις ενημερώσουν για την πορεία του διαγωνιστικού μέρους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σε εκείνο το σημείο, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε και το Golden pass του φετινού κύκλου του ριάλιτι, με την κοπέλα που το κέρδισε να μην μπορεί να το πιστέψει. Εκείνη ήταν η Κάτια, με καταγωγή από την Ουκρανία και μόνιμη διαμονή την Κύπρο, με τις υπόλοιπες κοπέλες μόλις άκουσαν το όνομά της να ξεκινούν τα πικρόχολα σχόλια.

 

 

Μόλις το Bootcamp ξεκίνησε, η Mary Vitinaros εμφανίστηκε και συστήθηκε στις παίκτριες ως model instructor, μιας και θα είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε και αν χρειαστούν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι. 

Η διαδικασία του bootcamp έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Και μια από εκείνες ήταν και η model instructor Mary Vitinaros, η οποία με το που μπήκε στο παιχνίδι προκάλεσε πανικό.

Αρχικά, η Mary Vitinaros συστήθηκε στις κοπέλες και τους είπε ότι από εδώ και στο εξής θα είναι εκείνη που θα τις βοηθάει σε όλα τα επόμενα βήματά τους. Οι κοπέλες επεσήμαναν στα σχόλιά τους το πόσο πανέμορφη είναι και ότι το μόνο σίγουρο ήταν ότι θα έχουν, από τότε και στο εξής, να πάρουν πάρα πολλά μαθήματα από εκείνη.

Λίγο πριν από την έναρξη της φωτογράφισης, η ίδια υποδέχτηκε τις κοπέλες στο σετ της φωτογράφισης και έδειξε μερικές πόζες που θα μπορούσαν και οι διαγωνιζόμενες να χρησιμοποιήσουν, για να βγάλουν υπέροχες φωτογραφίες. Οι χρήστες του Twitter τρελάθηκαν με την εμφάνισή της ενώ δεν δίστασαν να γράψουν ότι είναι τόσο όμορφη, που όλες οι διαγωνιζόμενες θα "ένιωθαν μειονεκτικά" δίπλα της.

 

 

Η είσοδος της Μαίρης Βυτινάρος ενθουσίασε στην πλειοψηφία τους χρήστες στο twitter, οι οποίοι έσπευσαν να την αποθεώσουν μέσα από τα tweets τους.

 

 

 

 

 ​

 

  

 

«Έβελυν, Μαρί Ρόουζ και Ραφαέλα λυπάμαι αλλά το ταξίδι τελειώνει εδώ», ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά στις τρεις διαγωνιζόμενες του GNTM 5 που δεν πέρασαν στις 21.

Από την τετράδια των: Έβελυν, Μαρί Ρόουζ, Μύρια & Ραφαέλα πέρασε μόνο η Μύρια. 

Και οι τρεις απογοητεύτηκαν που δεν προχώρησαν στον διαγωνισμό με την Έβελυν στην κυριολεξία να... καταρρέει που δεν τα κατάφερε.

Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου κι ο Γιώργος Καράβας έτρεξαν να βοηθήσουν τη συμμετέχουσα που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Η ζωή είναι μπροστά σου, άλλαξες τόσα πολλά, θα κολλήσεις τώρα εδώ; Δεν πήγε καλά το bootcamp, it's ok...» της είπε η Βίκυ, φωνάζοντας την ψυχολόγο της παραγωγής.

Καγιά, Καράβας και Σοφρωνίου έτρεξαν να βοήθησουν την Έβελυν που κατέρρευσε!

«Νιώθω πάρα πολύ απογοητευμένη. Μπορεί να πήγα λάθος στο bootcamp, δε μου δώσατε ούτε μια ευκαιρία να επανορθώσω, ενώ μου λέγατε ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο», είπε η παίκτρια απευθυνόμενη στους κριτές, με εκείνους να ισχυρίζονται ότι δεν τα πήγε καλά στη φωτογράφιση. «Δεν έχει να κάνει με εσένα, είναι διαγωνισμός», της ξεκαθάρισε ο Γιώργος Καράβας. 

Η Έβελυν θύμωσε που δεν μπήκε στο σπίτι του #GNTMgr 5

Αποχωρώντας από το σετ, η Έβελυν δήλωσε πως: «Δεν είμαι καλά προφανώς. Ήταν κάτι που δούλεψα πολύ σκληρά, νομίζω το καταλαβαίνετε αυτό... Ευχαριστώ, αυτά.. τέλος... period... Τι να με κάνετε εμένα; Αφού με διώξατε... Σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω!», είπε στην κάμερα η συμμετέχουσα που έσκισε το χαρτάκι με το νούμερό της. 

 

 

GNTM 5: Αυτά είναι τα 21 κορίτσια που περνούν στο σπίτι του διαγωνισμού!

Πρώτη, πέρασε στο σπίτι η Κάτια, το φετινό golden pass του διαγωνισμού.

Η Κάτια από την Ουκρανία και την Κύπρο κέρδισε τους κριτές με την εξωτερική της εμφάνιση και τον χαρακτήρα της και πήρε το φετινό golden pass

Όλα τα κορίτσια πέρασαν από την πρώτη ομάδα! Aνάμεσα τους και η Μαρία Κώστα απο την Κύπρο με το εμπριμέ μίνι φόρεμα.

 

 Στο σπίτι του #GNTMgr 5 πέρασε από αυτή την ομάδα μόνο η Κατερίνα με το μαύρο παντελόνι και το τοπ που δένει στον λαιμό

 

Από την τρίτη ομάδα πέρασαν μόνο η Δέσποινα με την ασημένια ζώνη και η σωσίας της Κendal Jenner, Μύρια από την Κύπρο με το φλοράλ σετ

 

 

Aπό αυτή την πεντάδα πέρασαν μόνοι οι τρεις. Η Γρηγοριάννα από την Κύπρο με το εμπριμέ φόρεμα και οι δύο ξανθιές καλλονές, ανάμεσα τους και η Έλενα από την Κύπρο.

 

 Η Νικόλ με το μαύρο φόρεμα, η Ζωή από την Κύπρο με το ζεβρέ με το σκίσιμο και η Άννα με το μακρύ μπλε ήταν οι τρεις που πέρασαν από αυτή την ομάδα

 

 

Οι μεγαλύτερες ηλικιακά του γκρουπ αυτού πέρασαν στο σπίτι του #GNTMgr 5. Πρόκεται για την Έφη με το λευκό στράπλες φόρεμα και τη Μικαέλλα με την κόκκινη ολόσωμη φόρμα 

 

 

Από το 7ο γκρουπ η Εβελίνα με το ροζ πουκάμισο και η Γέβα με το nude φόρεμα πέρασαν στο σπίτι του διαγωνισμού

 

 

Aπό την τελευταία ομάδα πέρασαν και τα δύο plus size μοντέλα. Ο λόγος για τα κορίτσια με τα μαύρα Μαρίτα από την Κύπρο και Αλεξία.

 

 

Το trailer 7ου επεισοδίου - Δευτέρα 10.10.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»