Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος για το 1.5 εκ. που έφερε όταν εισέβαλε στο Εφετείο

  04/10/2022 11:33
Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος για το 1.5 εκ. που έφερε όταν εισέβαλε στο Εφετείο

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος για το 1.5 εκ. που έφερε όταν εισέβαλε στο Εφετείο

  04/10/2022 11:33

Για την πορεία της υπόθεσης του πρώην παίκτη ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο μίλησε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στο #MegaΚαλημέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος για την προέλευση του τεράστιου ποσού που έφερε μαζί του ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο με το αυτοκίνητό του. Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου 12 Αυγούστου. Μάλιστα, ο άντρας έφερε μαζί του 1.5 εκατομμύριο ευρώ και ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ίδιος είχε δηλώσει πως είναι εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες, μετανιωμένος για τις πράξεις του ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων, αλλά και από την ενασχόληση με τα site που άνδρες παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες.

Κρίθηκε προφυλακιστέος και συγκεκριμένα κρατείται στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. 

 «Ήρθαν όλα τα έγγραφα από τις τράπεζες αλλά και ο έλεγχος λογαριασμών και καρτών που βρέθηκαν σε ονόματα άλλων, όπου καμιά δοσοληψία, καμία εισαγωγή χρημάτων, κανένα “ξέπλυμα” δεν έχει προκύψει. Είναι σαφές το πόρισμα, δεν σχετίζεται τίποτα με διακίνηση ναρκωτικών ή “ξέπλυμα” μαύρου χρήματος» εξήγησε ο δικηγόρος κ. Παπαϊωαννίδης.

Προσέθεσε πως εφόσον δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά η κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα διαφορετικό αδίκημα, ωστόσο τόνισε πως η διαδρομή των χρημάτων είναι απολύτως νόμιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας