Oι πρώην παίκτριες του #GNTMgr αδειάζουν δημόσια για άλλη μια φορά την Βίκυ Καγιά

Η επίθεση της Άννας Αμμανατίδου, της Μαριαγάπης Ξυπολιά και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στην Βίκυ Καγιά - Η δημόσια απάντηση της παρουσιάστριας, τα νεύρα της Καινούργιου και η νέα απάντηση που δίνει συνέχεια στην κόντρα τον πρώην παίκτριών του #GNTMgr και αδειάζει την κριτή 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με ένα βίντεο στο Tik Tok η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πέρασε το μήνυμά της για την Βίκυ Καγιά και την πολυσυζητημένη της επιστροφή στην επιτροπή του #GNTMgr.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι έχει προκαλέσει έντονα σχόλια στα social media, τόσο με τα σχόλια των κριτών, όσο και με την απόφαση της παραγωγής να να ενισχύσει το ριάλιτι με προσωπικές ιστορίες αλλά και αποκαλύψεις των γυναικών που συχνά «λυγίζουν» μπροστά στους κριτές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 40 κορίτσια που ξεχώρισαν στο ID catwalk & πέρασαν στα Bootcamp του #GNMTgr - Οι κριτές αποχαιρέτησαν τo είδωλο Σοφία Χατζηπαντελή

 

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανεβάζοντας βίντεο με τη φωνή και τις παρατηρήσεις της Βίκυς Καγιά έγραψε στο Tik Tok: «Ας πει κάποιος στην Καγιά να βγάζει αλλού τα κόμπλεξ της».

 

 

Η Άννα Αμανατίδου τέσσερα χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο #GNTMgr αποτελεί μια από τις πιο γνωστές Influencer στο Instagram.

Το βράδυ της Παρασκευής, η κάμερα της εκπομπής #OpenWeekend και η Πένυ Καβέτσου τη συνάντησαν σε εκδήλωση και το μοντέλο μίλησε για το reality μόδας αλλά και την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Παρακολουθώ το #GNTMgr κι ανυπομονώ να δω καινούρια concept. Πεθαίνω για την Σοφία Χατζηπαντελή γιατί λανσάρει κάτι πολύ διαφορετικό. Έχει αέρα για την τηλεόραση… Ξεκάθαρα είναι πιο reality φέτος γιατί και πως θα κάνουν νούμερα; Είναι στην πέμπτη σεζόν και πρέπει αν διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα.

«Στη δική μου οντισιόν η κ. Καγιά με είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά. Για το σώμα μου κι επειδή είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Τώρα είναι πιο έτοιμες. Εμείς είχαμε πάει πολύ αυθόρμητα. Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το GNTM και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου» ανέφερε η Άννα Αμανατίδου.

 

 

Για όλα όσα ακούγονται για το #GNTMgr αλλά και όσα της καταλογίζουν μίλησε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα και τον Αλέξη Μπαρτζώκα. 

Η κριτής του #GNTMgr απάντησε και στις δηλώσεις που έκανε η πρώην παίκτρια του reality μόδας, Άννα Αμανατίδου ότι δεν τη βοήθησε μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με την Άννα. Δεν μου ζήτησε ποτέ βοήθεια και με χαρά να της την έδινα αν μου τη ζήταγε. Όσα κορίτσια έχουν έρθει και μου έχουν γράψει μήνυμα, μου έχουν τηλεφωνήσει και έχουν έρθει δίπλα μου, ό,τι χρειάστηκαν…», ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

«Εγώ τον αγαπώ τον Λάκη. Είμαστε πολλά χρόνια γνωστοί και θέλω να λέει τη γνώμη του ανενόχλητος» απάντησε επίσης η fashion expert.

  «Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν προγραμματισμένο να έρθει για τις auditions, δεν ήταν για να κάτσει παραπάνω. Στα bootcamps θα έρθει η Μαίρη Βυτίναρος, η οποία θα είναι η model coach των κοριτσιών. Μετά θα έρχονται guests κριτές. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει πάλι η Σοφία» αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά.

Με αφορμή τις δηλώσεις για όσα γράφονται και ακούγονται για το #GNTMgr περί bullying, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της

Η γνωστή παρουσιάστρια τόνισε κατηγορηματικά πως: «Να πω κάτι που κρατιέμαι μέρες; Δεν μπορώ με τους ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοποιοτικούς που βγαίνουν σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και κατακεραυνώνουν ξαφνικά κάποια projects που φαίνονται κίτρινα για το επίπεδό τους. Και οι ίδιοι… στο ίδιο τους το κανάλι παρουσιάζουν τα πιο τρας προϊόντα στην ελληνική τηλεόραση. 

Εγώ με αυτούς που έχουν γίνει κριτές των πάντων και καλά οι ποιοτικοί που δεν μπορούν το κίτρινο… Επειδή όμως ο τηλεθεατής είναι πολύ έξυπνος και δεν τον ενδιαφέρουν τα μπλε, τα κίτρινα και τα ροζ αλλά η αλήθεια του κάθε ανθρώπου επιβραβεύει είτε με τα νούμερα τηλεθέασης είτε με άλλους τρόπους».

«Δεν μπορώ όταν ξαφνικά πέφτουν όλοι να φάνε κάποιους συγκεκριμένους και δεν κοιτάμε τη δική μας την καμπούρα. Αυτό δεν μπορώ και αν έχω κάνει κάτι λάθος ζητώ συγγνώμη» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου αρκετά νευριασμένη.

 

 

Σε νέες δηλώσεις σχετικά με το βοήθεια που όπως λέει δεν δέχτηκε από τη Βίκυ Καγιά μετά το τέλος του #GNTMgr προχώρησε η Άννα Αμανατίδου μέσα από την εκπομπή #HappyDay.

To μοντέλο σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε πει «Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το #GNTMgr και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου» κάτι που η Βίκυ Καγιά διέψευσε. 

Με αφορμή αυτό, και θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, η Άννα Αμανατίδου στις νέες της δηλώσεις ξεκαθάρισε τι ακριβώς έχει συμβεί με την Βίκυ Καγιά.

«Υπήρχε επικοινωνία με την κυρία Βίκυ Καγιά γιατί ήθελα παραπάνω καθοδήγηση σχετικά με το πρακτορείο που ήταν προτιμότερο να πάω, για να με συμβουλέψει. Μου απάντησε σε αυτό το μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε περεταίρω. Δε με βοήθησε στην πράξη. Δε με στενοχωρεί κάτι. Δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια κόντρα με την κυρία Καγιά, ίσα ίσα είμαι πολύ ευγνώμων για την πορεία του παιχνιδιού και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισα.

Ούτε θέλω να υπονοήσω ότι είναι σνομπ. Απλά δε μου απάντησε στο μήνυμα γιατί μπορεί να είχε κάποια δουλειά ή γιατί είναι η Βίκυ Καγιά. Μη το ξεχνάμε αυτό. Της έστειλα στο instagram μπορεί να μπει να το δει γιατί μου απάντησε στο αρχικό μήνυμα. αλλά δεν επικοινωνήσαμε περεταίρω. Μου είπε ότι θα μου δώσει ένα τηλέφωνο και δε μου το έδωσε ποτέ. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν to the point. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να συγκρίνω τους κριτές γιατί και οι δυο μας ανέδειξαν και μας στήριξαν μέσα στο παιχνίδι.. Απλώς η Ηλιάνα ήταν to the point γιατί μου απάντησε, με στήριξε, με καθοδήγησε….» είπε.

 

Στο #ΠρωινόMας και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Η νεαρή κοπέλα, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το #GNTMGgr μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη Βίκυ Καγιά.

«Μετά το #GNTMGgr η ζωή μου πάει πάρα πολύ καλά, έχω ταξιδέψει, έχω χαλαρώσει κι εχω φάει καλά. Τα κιλά μου τώρα είναι φυσιολογικά. Πέρασα μια περίεργη φάση και ο οργανισμός μου κατέρρευσε.

Έκανα μια διατροφή δύο μηνών κι έφτασα 47 κιλά από το πουθενά και μετά άρχισα να παίρνω κιλά χωρίς να τρώω. Μου λένε ότι μοιάζω με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι κομπλιμέντο για μένα», είπε αρχικά η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Κλείνοντας, η Μαριαγάπη Ξυπολιά είπε: «Στο #GNTMGgr το έχουν πάει σε ριάλιτι και παίρνουν κόσμο με βάση την ιστορία που έχει να πουλήσει, οι κριτές έχουν χάσει τα πιστεύω τους. Η Βίκυ Καγιά είχε κάνει κάποια πολύ αρνητικά σχόλια για μένα, δεν μίλησα γιατί είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη