Τα 40 κορίτσια που ξεχώρισαν στο ID catwalk & πέρασαν στα Bootcamp του #GNMTgr

Η Κατερίνα από την Λάρνακα που πιστεύει ότι ήταν εξωγήινος πήρε την «wild card» της Χατζηπαντελή και η 21χρονη Κύπρια Γρηγοριάννα που έκλεισε τις audition - Οι κριτές αποχαιρέτησαν τo είδωλο Σοφία Χατζηπαντελή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η audition της 18χρονης Τζούλια με την λεύκη

Η νεαρή κοπέλα έλαβε μέρος στον διαγωνισμό μετά από παρότρυνση της μητέρας της, η οποία ήξερε τις δυνατότητες τις κόρης της αλλά και την «ιδιαιτερότητά» της.

Η Τζούλια με το που μπήκε μέσα στο πλατό κατάφερε να ενθουσιάσει και τους τέσσερις κριτές, τόσο με την προσωπικότητά της, όσο και με την λεύκη της, την οποία και είχε στο μισό της πρόσωπο. Με το που την είδε η Σοφία Χατζηπαντελή σηκώθηκε από την καρέκλα της και χωρίς να σχολιάσει κάτι, θέλησε να πατήσει το κουμπί με το ναι.

Αφού η παίκτρια δέχτηκε τα θετικά σχόλια των κριτών, φόρεσε το μαγιό της και έδειξε μερικές πόζες. Η 18χρονη κοπέλα με καταγωγή από την Ουκρανία, έδειξε ότι κάθε γυναίκα μπορεί να γίνει μοντέλο και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει ως πρότυπο την Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Τζούλια πήρε τέσσερα ναι και όπως δήλωσε στην κάμερα του παιχνιδιού είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για να μπει στο σπίτι.

 

 

Η audition της Γρηγοριάννας από την Κύπρο

Tην τύχη της στο #GNTMgr 5 θέλησε να δοκιμάσει και η Γρηγοριάννα από την Κύπρο.  Η 21χρονη που λατρεύει τη μόδα και είναι όνειρό της να γίνει επαγγελματίας μοντέλο, «μπέρδεψε» τους κριτές, καθώς ενώ ήταν πολύ όμορφη και είχε όλο το attitude ενός μοντέλου, όπως είπαν, τούς προβλημάτισε το δυσανάλογα μεγάλο κεφάλι της.

Όπως είπε ο Γιώργος Καράβας, χρειάζεται να γυμναστεί και να «ανοίξουν» οι ώμοι και οι πλάτες της για να φαίνεται μικρότερο το κεφάλι της. Ακόμα, ο ευγενής της χαρακτήρας και η θέλησή της να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής της συγκίνησε τους κριτές.

Η όμορφη Γρηγοριάννα πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού με τέσσερα «ναι» αποσπώντας σχόλια όπως «περπατάς τέλεια με απίστευτο αέρα και πολύ ωραίο ρυθμό», «ποζάρεις τέλεια» και «μας συγκίνησες γιατί πολεμάς».

 

 

Η audition της Κατερίνα, από την Κύπρο

Η Κατερίνα, από την Κύπρο έκανε πασαρέλα και παρουσίασε τον εαυτό της ώστε να την μάθουν λίγο καλύτερα οι κριτές. Η παίκτρια εντυπωσίασε με τον χαρακτήρα της, ωστόσο είχε αρκετά τατουάζ, τα οποία και δίχασαν για ακόμη μία φορά τους τέσσερις κριτές.

Η Βίκυ Καγιά, την ρώτησε για τα τατουάζ και τι είναι το καθένα και τότε η παίκτρια έδωσε την απάντηση που δεν περίμενε κανείς. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα είχε πάνω της ένα τατουάζ που απεικόνιζε το πρόσωπο ενός εξωγήινου, καθώς πιστεύει σε αυτούς.

Μάλιστα η ίδια δεν δίστασε να δηλώσει στην κάμερα ότι θεωρεί πως στην προηγούμενη ζωή της ήταν εξωγήινος. Μόλις το άκουσαν οι κριτές «πάγωσαν», ωστόσο στη συνέχεια της ζήτησαν να ποζάρει.

Η εμφάνισή της δίχασε τους κριτές, οι οποίοι για ακόμη μία φορά ήρθαν σε διαφωνία. Ο Γιώργος Καράβας και η Σοφία Χατζηπαντελή της έδωσαν το πολυπόθητο «ναι», ενώ η Βίκυ Καγιά και ο Τάσος Σοφρωνίου έδωσαν το «όχι».

Τότε η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε το θαύμα της και της έδωσε την «wild card», κάνοντας τους πάντες να… ζητωκραυγάσουν

 

 

.

Την αγαπημένη των τηλεθεατών και των χρηστών των social media Σοφία Χατζηπαντελή αποχαιρέτησαν στο επεισόδιο του #GNTMgr 5 η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου.

Η guest κριτής του διαγωνισμού μόδας άφησε σίγουρα το στίγμα της στο #GNTMgr και στην ελληνική τηλεόραση τόσο με την εκκεντρική εμφάνισή της και το ιδιαίτερο μονόφρυδο αλλά κυρίως με τον χαρακτήρα της που είναι γεμάτος δυναμισμό και αυθορμητισμό.

Η ίδια αποτελεί έμπνευση για πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο γιατί αγαπάει τον εαυτό της, με κάθε του ιδιαιτερότητα και στηρίζει το diversity.

«Τα πήγες τέλεια! Θα ξαναέρθει η Σοφία όταν τελειώσει τα campaigns της στο εξωτερικό και έχει λίγο off. Θα μας λείψεις πάρα πολύ. Σ’ αγαπάμε πολύ!» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά στο νεαρό μοντέλο. 

Η Σοφία Χατζηπαντελή με τη σειρά της – φανερά συγκινημένη- είπε ότι το #GNTMgr ήταν μεγάλη εμπειρία για εκείνη που δε θα την ξεχάσει ποτέ.

 

 

ID Catwalk:

Το ID Catwalk πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο #GNTMgr με σκοπό να δουν και να καταλάβουν οι κριτές το προσωπικό στιλ του κάθε μοντέλου. Στο φετινό, πολλά ήταν τα κορίτσια που ξεχώρισαν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Οι διαγωνιζόμενες που πέρασαν στο bootcamp:

Από την πρώτη ομάδα πέρασαν στην επόμενη φάση όλα τα κορίτσια! Ανάμεσα τους και η Κάτια Κιζίμα

 

 

Από τη δεύτερη ομάδα δεν πέρασαν οι εξής: 8,10,11, 13 Ανάμεσα τους και η Μαρίτα απο την Κύπρο

 

 

Από τα κορίτσια της τρίτης ομάδας στην επόμενη φάση του #GNTMgr πέρασαν τα κορίτσια με τους αριθμούς: 19, 21 και 15. Ανάμεσα τους η Ζωή και η Μαρί Ρόουζ

 

 

Στο ID Catwalk της τέταρτης ομάδας ξεχώρισαν οι κοπέλες με τους αριθμούς 22,26 και 27

 

 

Oι αριθμοί 34, 29 και 30 πέρασαν στην επόμενη φάση του #GNTMgr. Ανάμεσα τους η Μιss Κύπρος 2015, Μαρία

 

 

Μόνο το μοντέλο με τον αριρθμό 44 πέρασε από αυτή την ομάδα

 

 

Τα κορίτσια με τους αριθμούς 49, 50, 51, 52 και 53 πέρασαν επίσης στην επόμενη φάση

 

 

Aπό αυτή την επτάδα πέρασαν όλες εκτός από τον αριθμό 60. Ανάμεσα τους και η Μύρια Κυριακίδου

 

 

Από αυτή την ομάδα πέρασαν στην επόμενη φάση του #GNTMgr οι μονοί αριθμοί. Ανάμεσα τους και η Έβελυν με το καρπούζι της

 

 

Από την τελευταία ομάδα πέρασαν οι εξής: 71, 72, 73 και 75 Ανάμεσα τους και η Ειρήνη από την Λάρνακα

 

 

To trailer 6ου επεισοδίου - Τρίτη 4.10.2022

40 υπέροχες γυναίκες διεκδικούν τη θέση τους στο σπίτι του #GNTMgr με μία εκρηκτική φωτογράφιση. Ποιες θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των κριτών;

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη