Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έχω φάει τόσο ξύλο & θα πιω στη μνήμη του; Kατάλαβα ότι δεν τον έχω συγχωρήσει»

  02/10/2022 11:28
«Έχω φάει τόσο ξύλο & θα πιω στη μνήμη του; Kατάλαβα ότι δεν τον έχω συγχωρήσει»

«Έχω φάει τόσο ξύλο & θα πιω στη μνήμη του; Kατάλαβα ότι δεν τον έχω συγχωρήσει»

  02/10/2022 11:28

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για τον δάσκαλο που τον είχε κακοποιήσει όταν ήταν μαθητής του δημοτικού και κατάφερε να συγχωρήσει τελικά. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στο ελληνικό περιοδικό #ΟΚ!, ενόψει της πρεμιέρας της εκπομπής που θα παρουσιάζει με τίτλο #Ρίζες, μίλησε για έναν άνθρωπο που τον είχε κακοποιήσει όταν ήταν μαθητής του δημοτικού τον οποίο όμως, όπως υποστηρίζει, κατάφερε να συγχωρήσει τελικά. 

«Έχω ζητήσει συγγνώμη στη ζωή μου, όχι όμως γιατί μετάνιωσα αλλά επειδή κατάλαβα ότι έπρεπε να πάρω κάποιο μάθημα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Έχω ζητήσει λοιπόν συγγνώμη αλλά έχω συγχωρήσει και κάποιους ανθρώπους. Γιατί αν δεν συγχωρείς, δηλητηριάζεσαι. Καταρχάς, έπρεπε να συγχωρήσω τον δάσκαλο που με έδερνε στο Δημοτικό.

Κατάλαβα ότι αυτό τον άνθρωπο δεν τον έχω συγχωρήσει όταν κάναμε ένα reunion παλιών συμμαθητών και κάποιος από την παρέα είπε «άντε και στη μνήμη του δασκάλου». Τους λέω «αν σηκώσει κάποιος το ποτήρι, εγώ θα φύγω. Έχω φάει τόσο ξύλο κι εγώ κι εσύ – είπα στον διπλανό μου – και θα πιώ στη μνήμη του;».

Εκεί κατάλαβα ότι δεν τον έχω συγχωρήσει» είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός και συνέχισε:

«Έκανα πολλή δουλειά μέσα μου για να τα καταφέρω. Πήγα και βρήκα τον γιο του στην Καβάλα πριν από κάποια χρόνια και του είπα «έχω συγχωρήσει τον πατέρα σου, παρόλο που με έδειρε πάρα πολύ ως παιδί». Με σήκωσε πάνω και με έδερνε μπροστά σε όλη την τάξη. Κι αυτή ήταν παιδαγωγική μέθοδος».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης κατέληξε λέγοντας: «Του είπα «αν δεν με έδερνε τότε, εγώ μπορεί να αγαπούσα το σχολείο και να μην γινόμουν ποτέ καλλιτέχνης. Εγώ μίσησα το σχολείο και για αυτό έγινα καλλιτέχνης. Τον συγχωρώ λοιπόν και τον ευχαριστώ». Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τίποτα δεν είναι λάθος στη ζωή, όλα γίνονται για κάποιον λόγο».

4339419950249068 image

ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας