Τσαλίκης-Γκουντάρας τσακώνονται δημόσια σαν τα κοκόρια! Η κόντρα φούντωσε ξανά!

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα για ένα πρόγραμμα που δεν θα το έβλεπε κανείς, όποιος και να το παρουσίαζε- «Ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι είναι η τηλεθέαση στις εκπομπές σου» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Αφορμή για να φουντώσει η κόντρα τους στάθηκαν οι δηλώσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα για την περσινή σεζόν που παρουσίαζε το #BigBrotherGR όταν οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν συνεχώς για όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Τσαλίκη και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πρώτος  πριν από τον ίδιο, ως παρουσιαστής για το #BigBrotherGR.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Έζησα τον εφιάλτη του τραγουδιστή πέρυσι» 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος φέτος συμμετέχει στην εκπομπή #SuperΚατερίνα, με αφορμή την αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου σε ερώτηση για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, θυμήθηκε ότι πέρυσι οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν συνεχώς για το θέμα που είχε προκύψει με τον Γιώργο Τσαλίκη και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο τραγουδιστής πριν από τον ίδιο ως κεντρικός παρουσιαστής για το #BigBrotherGR.

«Παιδιά, αυτό είναι το παιχνίδι. Εγώ έζησα τον εφιάλτη του τραγουδιστή πέρυσι. Βγαίναμε κι ήταν τέσσερις κάμερες απ’ έξω κι ειλικρινά δεν είχα να πω κάτι, διότι δεν ήξερα τι έλεγε. Έλεγε πράγματα που δεν ίσχυαν. Άντε πάλι να λες… Έπρεπε ευγενικά να τους πεις, ρε παιδιά… Αλλά εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο... Εδώ μιλάμε ότι υπάρχει σχέση κι ήταν κολλητοί. Να έχουμε πει ένα ''γεια'', δεν είναι γνωριμία αυτό. ''Γεια'' έχω πει με όλον τον κόσμο», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

 

 

Ο Γιώργος Τσαλίκης απάντησε με βίντεο μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram: «Μόλις μου στείλανε μια δήλωση που έκανε γνωστός πανελίστας»

«Μόλις μου στείλανε μια δήλωση που έκανε γνωστός πανελίστας που με θυμήθηκε μετά από έναν χρόνο πάλι, άσχετο, ότι πέρασε εφιάλτη πέρσι με γνωστό τραγουδιστή, που ήταν λογικό βέβαια, με ένα θέμα που ασχολιόντουσαν όλοι. Φίλε μου ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι από πέρσι είναι τα νούμερα τηλεθέασης και στις δύο εκπομπές σου κι άσε με ήσυχο εμένα. Φιλάκια», ήταν η απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη.

 

 

 

Μέσω instagram ήρθε και η νέα απάντηση από τον Γρηγόρη Γκουντάρα:

«Ποτέ δεν είπα γνωστός τραγουδιστής, πάλι σου τα μετέφεραν λάθος, όπως και πέρυσι, είπα “τραγουδιστής”. Και δεύτερον έχω ξεχάσει τόσα χρόνια να σε αποθεώσω για τις πραγματικά διαστημικές τηλεθεάσεις που έκανες σε όσες εκπομπές συμμετείχες», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

 

 

Ο Τσαλίκης για την κόντρα με τον Γκουντάρα και τις δηλώσεις του Μουρατίδη για τον Μενιδιάτη

Η κάμερα του #OPENWeekend συνάντησε τον Γιώργο Τσαλίκη και ο τραγουδιστής μίλησε για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, για την συνεργασία του με τον Γιώργο Γιαννιά, αλλά και για τον άσχημο χαρακτηρισμό του Νίκου Μουρατίδη για τον Χρήστο Μενιδιάτη. Από την μεριά του ο Γιώργος Γιαννιάς ανέφερε ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε με τέτοιους χαρακτηρισμούς ανθρώπους

 

 

ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»