Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τι θα δούμε απόψε (02/10/22) στο #AsiaExpressGR

  02/10/2022 10:48
Τι θα δούμε απόψε (02/10/22) στο #AsiaExpressGR

Τι θα δούμε απόψε (02/10/22) στο #AsiaExpressGR

  02/10/2022 10:48

#AsiaExpressGR: Το ζευγάρι που θα τερματίσει τελευταίο, θα επιστρέψει στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Την Παρασκευή 30/9 παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα του νέου συναρπαστικού παιχνιδιού του Star με τίτλο #AsiaExpress. Το βράδυ της Κυριακής θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο, στο οποίο θα υπάρξει και αποχώρηση ενός ζευγαριού. 

Τι θα δούμε απόψε στο #AsiaExpressGR

Το πρώτο race στο #AsiaExpressGR είχε νικητές τον Γιώργο και την Κρίστη, οι οποίοι κερδίζοντας την ασυλία, εξασφάλισαν την παραμονή τους στο Asia Express και θα είναι το πρώτο ζευγάρι, που θα κάνει τουρισμό στην Καμπότζη, με 50 ευρώ στην τσέπη για ψώνια στις τοπικές αγορές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Μαυρίκιος Μαυρικίου ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του #OpenWeekend

Τελευταίες τερμάτισαν η Βιβή και η Kat Κat, οι οποίες τώρα βρίσκονται αντιμέτωπες με ένα μειονέκτημα: πρέπει να έχουν συνεχώς μαζί τους έναν Καμποτζιανό φίλο, να εξασφαλίσουν και γι’ αυτόν μετακίνηση, διατροφή, διαμονή και πριν ολοκληρώσουν το race πρέπει να τον επιστρέψουν σπίτι του.

Το δεύτερο race οδηγεί σε αποχώρηση.

Μετά την απροσδόκητη, οικειοθελή αποχώρηση του Μαυρίκιου και της Ιλάειρα, 8 ζευγάρια θα διεκδικήσουν τη θέση τους στο Asia Express!

Νέο παιχνίδι επάθλου αξίας 2.500 ευρώ και νέες παραδοσιακές αποστολές θα τους ξαφνιάσουν ευχάριστα αλλά και θα τους ταράξουν. Κάποιοι θα χαρούν, κάποιοι θα χαθούν, κάποιοι θα αρνηθούν να συμμετέχουν. Το ζευγάρι, που θα τερματίσει τελευταίο, θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας