Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η εκδίκαση της υπόθεσης ασέλγειας σε ανήλικη, του ντράμερ Γιώργου Γιαννόπουλου

  27/09/2022 11:10
Η εκδίκαση της υπόθεσης ασέλγειας σε ανήλικη, του ντράμερ Γιώργου Γιαννόπουλου

Η εκδίκαση της υπόθεσης ασέλγειας σε ανήλικη, του ντράμερ Γιώργου Γιαννόπουλου

  27/09/2022 11:10

Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 12 χρόνια για ασέλγεια σε ανήλικη – Δικάζεται σε δεύτερο βαθμό - Ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Παναγιώτης Παπαϊωάννου μίλησε για την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο γνωστός ντράμερ κατηγορείται για ασέλγεια σε 6χρονη και καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε 12 χρόνια φυλάκισης.

Σήμερα Τρίτη ξεκινάει η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό, της υπόθεσης ασέλγειας σε βάρος ανήλικου κοριτσιού από ντράμερ γνωστού ελληνικού συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, αφορά στην περίοδο 2011- 2013 όπου το κορίτσι ήταν από 6 έως 8 ετών. Ο γνωστός ντράμερ έχει καταδικασθεί πρωτόδικα κάθειρξη 12 ετών και κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης.

Εκτός από αυτή την υπόθεση, υπάρχει και η εκδίκαση σε πρώτο βαθμό στις 5 Οκτωβρίου, μίας άλλης κατηγορίας σε βάρος του 69χρονου, για υπόθεση ασέλγειας 4 κοριτσιών ηλικίας από 7 έως 15 ετών και αφορά στην περίοδο 2007-2013.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 69χρονος φέρεται να είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους, σε camping του νομού Ηλείας, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που τού είχαν δείξει οι γονείς των παιδιών, προέβη στις απεχθείς αυτές πράξεις σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Παναγιώτης Παπαϊωάννου μίλησε για την υπόθεση.

«Σε μία εποχή που η γυναίκα θυματοποιείται καθημερινά, και η ανήλικη και η ενήλικη, το σημαινόμενο της δίκης είναι ένα. «Σπάστε τη σιωπή, προσφύγετε συντεταγμένα, και μάθετε μερικά πράγματα από επεξεργασμένες πληροφορίες  για τις τεχνικές που χρησιμοποιηθούν οι δράστες, για τα πράγματα που πρέπει να προσέχουν οι γονείς», ανέφερε αρχικά.

«Δεν θα βρίσκεται εδώ η ανήλικη. Ο νόμος προβλέπει το να μην επαναθυματοποιείται ο ανήλικος παρά μόνο να δίνει μία σωστή συντεταγμένη κατάθεση», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας